Youtube beauty guruk

Kedves @topsminkotti!
Bocsánat, hogy megszólítlak, de lájkoltad egy hozzászólásomat, és meg kell mondjam, nagyon örültem neki!
Nagyon sokat olvastam/olvasom a blogod, sokat tanultam belőle, amiket ezúton is köszönök! :heart:

1 Likes

Szia,
Köszönöm, hogy írtál. Nagyon örülök, ha hasznos a blog:) Mindig boldoggá tesz, ha kapok visszajelzést, mert a blogolás elég magányos műfaj és nem mindig tudom, hogy jó-e, tetszik-e, amit írok.
Azért lájkoltam a bejegyzést, mert nekem is pont ezek a a videósok kedvenceim:)
Majd megpróbálok aktívabb lenni itt a fórumon, amennyire időm engedi.
Szép napot: Otília

1 Likes

Szia!

De jó, hogy ide találtál! Vizsgaidőszakban, amikor az ember kis, sodródó szigetnek érzi magát az anyag sötét tengerén, eletmentő volt a blogodat olvasgatni, neked köszönhetem pl. a szempillagöndörítő felfedezését, naponta használom.:slight_smile:

1 Likes

Csak most látom, hogy itt vagy, de jó! Kivétel nélkül minden egyes véleményed elolvastam a Krémmánián. Nem is egyszer. Sokszor. És még mindig van, hogy MAC termékekkel kapcsolatban kifejezetten úgy keresek a google-ban, hogy “xy MAC Krémmánia topsminkotti” :smiley: Köszönöm!

2 Likes

Szia!

Olyan jó, hogy írtok:) Tényleg nagyon jól esik.
A szempillagöndörítő felfedezése nekem is nagy vízválasztó volt az életemben :smile:
Majd megpróbálok ide is írni, hátha hasznos valakinek :slight_smile:

2 Likes

Szia,

Most ezen kicsit el is érzékenyültem :slight_smile:
Igazából ez az egy célom van a bloggal, hogyha már lehúztam 15 évet a szépségiparban, akkor az így megszerzett tudást megosszam másokkal :slight_smile:

Szép napot: Otília

3 Likes

Ó, biztos, hogy rengeteg mindent tudsz nekünk tanítani meg mesélni.:slight_smile:

2 Likes

Kontúrozásról rengeteget lehet a videóiból tanulni. Nagyon szépek lesznek a kezei alatt a nők, viszont valahogy mind egyforma lesz. Mintha eltűnnének a smink alatt…

https://www.youtube.com/channel/UCNhYJsnyeYxHvnFWfGr1prA

3 Likes

Végig néztem egy sor kissé nagyon gáz youtubert, kezdve Ineztől ilyen neve nincs random emberekig hát hú nem irigylem a Tini lányokat. Viszkok Fruzsi viszont egész jó, de nem hinném hogy rajongója leszek :rofl:.

Valamiért nekem nem szimpi Viszkok Fruzsi. Nem tudom megmagyarázni, lehet egyszerűen csak nem az én korosztályomnak való.

6 Likes

Belenéztem pár videóba, tényleg nagyon szép sminkeket csinál. Egy-két nőt teljesen átváltoztat. Egyszer szívesen beülnék egy ilyen profihoz, hogy mit tudna kihozni belőlem.

Egyébként nekem Takács Nóra az egyik kedvencem :).

2 Likes

Képzeljétek, Instagramon Beauty sale Edit megkérdezte, hogy ki a kedvencünk instán, akinek várni szoktuk a képeit! Én beírtam blinkybeeee-t, mert ő az, akinek tényleg várom. Nagyon klassz, ráadásul hordható sminkeket készít, a szemfestése gyönyörű, igazán inspiráló.
És megköszönte!

Tudom, hogy ezek nem hatalmas dolgok, de nekem feldobta az estém, és remélem, hogy én is neki. :blush:

android

11 Likes

Ilyenkor én is mindig örülök. Látszik, hogy foglalkozik a követőivel.

3 Likes

Ez nagyon kedves gesztus volt tőle.

2 Likes

Jaj őt én is nagyon szeretem, szuper sminkeket csinál, amik teljesen hordhatóak. Amiket nemrég a Sugarpill palettával csinált, az nagyon szuper lett :blush:

1 Likes

Igen, nála láttam először azt is, hogy a Jawbreakerrel lehet normális, hordható sminket is készíteni. :slightly_smiling_face:

De cuki vagy, miért szégyelled a lábujjaidat? :blush:
A pedikürös nem szól be, ha kicsi, nagy, hosszú, kocka, rövid vagy bármi :grinning:

Hát nem tudom, a lábujjaim kockák, a nagylábujjam még úgy ahogy elmennek, de a kislábujjaim olyan furik… :smiley:

1 Likes

Ó, ha tudnád, miket látnak a pedikűrösök… nézd meg a Papp Izabella Lábcentrum honlapját (csak ne evés közben).

4 Likes