Kedves @topsminkotti!
Bocsánat, hogy megszólítlak, de lájkoltad egy hozzászólásomat, és meg kell mondjam, nagyon örültem neki!
Nagyon sokat olvastam/olvasom a blogod, sokat tanultam belőle, amiket ezúton is köszönök!
Szia,
Köszönöm, hogy írtál. Nagyon örülök, ha hasznos a blog:) Mindig boldoggá tesz, ha kapok visszajelzést, mert a blogolás elég magányos műfaj és nem mindig tudom, hogy jó-e, tetszik-e, amit írok.
Azért lájkoltam a bejegyzést, mert nekem is pont ezek a a videósok kedvenceim:)
Majd megpróbálok aktívabb lenni itt a fórumon, amennyire időm engedi.
Szép napot: Otília
Szia!
De jó, hogy ide találtál! Vizsgaidőszakban, amikor az ember kis, sodródó szigetnek érzi magát az anyag sötét tengerén, eletmentő volt a blogodat olvasgatni, neked köszönhetem pl. a szempillagöndörítő felfedezését, naponta használom.
Csak most látom, hogy itt vagy, de jó! Kivétel nélkül minden egyes véleményed elolvastam a Krémmánián. Nem is egyszer. Sokszor. És még mindig van, hogy MAC termékekkel kapcsolatban kifejezetten úgy keresek a google-ban, hogy “xy MAC Krémmánia topsminkotti” Köszönöm!
Szia!
Olyan jó, hogy írtok:) Tényleg nagyon jól esik.
A szempillagöndörítő felfedezése nekem is nagy vízválasztó volt az életemben
Majd megpróbálok ide is írni, hátha hasznos valakinek
Szia,
Most ezen kicsit el is érzékenyültem
Igazából ez az egy célom van a bloggal, hogyha már lehúztam 15 évet a szépségiparban, akkor az így megszerzett tudást megosszam másokkal
Szép napot: Otília
Ó, biztos, hogy rengeteg mindent tudsz nekünk tanítani meg mesélni.
Kontúrozásról rengeteget lehet a videóiból tanulni. Nagyon szépek lesznek a kezei alatt a nők, viszont valahogy mind egyforma lesz. Mintha eltűnnének a smink alatt…
Végig néztem egy sor kissé nagyon gáz youtubert, kezdve Ineztől ilyen neve nincs random emberekig hát hú nem irigylem a Tini lányokat. Viszkok Fruzsi viszont egész jó, de nem hinném hogy rajongója leszek .
Valamiért nekem nem szimpi Viszkok Fruzsi. Nem tudom megmagyarázni, lehet egyszerűen csak nem az én korosztályomnak való.
Belenéztem pár videóba, tényleg nagyon szép sminkeket csinál. Egy-két nőt teljesen átváltoztat. Egyszer szívesen beülnék egy ilyen profihoz, hogy mit tudna kihozni belőlem.
Egyébként nekem Takács Nóra az egyik kedvencem :).
Képzeljétek, Instagramon Beauty sale Edit megkérdezte, hogy ki a kedvencünk instán, akinek várni szoktuk a képeit! Én beírtam blinkybeeee-t, mert ő az, akinek tényleg várom. Nagyon klassz, ráadásul hordható sminkeket készít, a szemfestése gyönyörű, igazán inspiráló.
És megköszönte!
Tudom, hogy ezek nem hatalmas dolgok, de nekem feldobta az estém, és remélem, hogy én is neki.
Ilyenkor én is mindig örülök. Látszik, hogy foglalkozik a követőivel.
Ez nagyon kedves gesztus volt tőle.
Jaj őt én is nagyon szeretem, szuper sminkeket csinál, amik teljesen hordhatóak. Amiket nemrég a Sugarpill palettával csinált, az nagyon szuper lett
Igen, nála láttam először azt is, hogy a Jawbreakerrel lehet normális, hordható sminket is készíteni.
De cuki vagy, miért szégyelled a lábujjaidat?
A pedikürös nem szól be, ha kicsi, nagy, hosszú, kocka, rövid vagy bármi
Hát nem tudom, a lábujjaim kockák, a nagylábujjam még úgy ahogy elmennek, de a kislábujjaim olyan furik…
Ó, ha tudnád, miket látnak a pedikűrösök… nézd meg a Papp Izabella Lábcentrum honlapját (csak ne evés közben).