Youtube beauty guruk

Én is jobban szeretem a géllakot, a körömlakkjaimat ki is dobtam. Meguntam a kétnaponta lakkozást, na meg olyan szép körmöt sosem tudtam magamnak csinálni, mint a körmös. Kb havi egyszer járok, azért, mert akkorra már úgy lenőtt, hogy számomra vállalhatatlan, egyébként nem is pattogzik le.
Fodrászhoz másfél havonta járok, akkor befesti a lenövésem és minden második alkalommal vág is belőle egy kicsit.
Kozmetikusnál arckezelésen még nem voltam, nem is nagyon volt rá szükségem. Gyantáztatni mentem el egyszer-kétszer, aztán rájöttem, hogy ezt itthon is meg tudom csinálni olcsóbban, azóta már ilyen apropóból sem járok.
Pedikűröztetni sem járok, túlságosan szégyellem hozzá a lábujjaimat :pleading_face:

5 Likes

Ohh, ezek szerint nem csak én szégyellem a lábamat :slight_smile: Jó tudni. Bár én pont ezért mennék el pl szívesen pedikűröshöz, mert amit ki lehet hozni belőle, azt ő megoldja. Szerintem az a lényeg, hogy legyen szép és ápolt, mert másnak sem áll tökéletesen a lábujja.

1 Likes

image

4 Likes

Ne szégyelljétek a lábaitokat, láttak már a pedikűrösök sok mindent!:smiley: Inkább ne keressetek rá mindenféle nyavalyára, mert elmegy az étvágyatok - na, azokhoz képest biztos vagyok benne, hogy a tiéteket felüdülés lenne kilakkozgatni.:slight_smile:

5 Likes

Tudom, hogy itt első sorban youtube gurukról van szó, és ez a lány Instagramon aktív, de muszáj megosztanom veletek. Igazi átváltozó művész és csodálatos sminkeket készít. Mindig az jut eszembe, hogy szokták mondani, hogy ha szemüveges barátnője van egy férfinak, akkor olyan mintha valójában két barátnője lenne neki. Hát e lány esetében rengeteg barátnője van a szerencsés férfinak:D

3 Likes

Hehe, nagyon durva, mennyi frizura és az arckifejezése meg ugyanolyan :slight_smile: Mindegyik jól áll neki, persze nem a hétköznapi értelemben, hanem hogy tudja viselni.

1 Likes

Igen, és mégis teljesen más emberré tud varázsolni egy eltérő hajszín vagy fazon, a sminkről nem is beszélve.

1 Likes

Igen, elképesztő kreatív a csajszi, az biztos :slight_smile:

Nem a témához tartozik,de Milyeen gyönyörű göndör hajaad vaan!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Meg is gyűlik vele a bajom rendesen :smile:

1 Likes

Sziasztok,jò volt elolvasni ezt a topikot. Làtom,nem csak én hiànyolom a 40±os smink videòkat.:blush:

1 Likes

Elhiszem, de viseld buszken, nagyon jól áll neked! Én örülnék neki :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :blush:

1 Likes

Petrán Ágihoz én is szívesen elmennék ha pesti lennék.

1 Likes

Hozzá én is elmennék, ha elérhető közelségben lenne.

1 Likes

Kíváncsi lennék, hogy az általa alkalmazott kezelések hatással lennének-e a bőrömre, ill. csökkentenék-e a problémákat.

Szerintem inkább azoknak jó, akik nem rendelkeznek kicsit bővebb tudással a lehetőségekről pl. a savakról, azok felhasználásról, illetve nem tudják a szemöldöküket maguknak formázni, karbantartani. Én inkább azért mennék el hozzá, hogy ilyen módon is támogassam (egy jó kis tisztító kezelést egyébként sem vetek meg). Egy volt krémmániásból igazi kozmetikus lett, aki tényleg tudja is, hogy mit csinál. Szerintem ez tökjó :slight_smile:

Szerintem nála (meg más szakembernél is) komplexebb egy kezelés, nagyobb hatóanyagú termékei lehetnek, mint amihez mi hozzáférünk, és biztos tudna nekem újat mondani, hiszen csak laikus vagyok. Valahogy kevésbé tartok tőle, mibt a lézeres kezeléstől.:smiley:

Oh, nekem is tudna rengeteg újat mondani, abban biztos vagyok. Image termékekkel dolgozik, évek óta nézegettem már egyébként is őket, szimpatikus az egész brand. Kár, hogy nagyon messze vagyunk egymástól :frowning:

1 Likes

Ebben a videóban elég erős a before - after, csak úgy ámultam. Igaz, a smink sem hétköznapi.

2 Likes