Ezt öröm volt nézni. Sokszor mintha magamat hallottam volna.
Köszi, hogy megosztottad, jókat kuncogtam a tömött neszeszereken meg a szemtelenül sok highlighteren. Bár én az Amrezyt eladtam, mert nem igazán fogott meg.
(Milyen megszállott dolog, hogy felismertem (bár gondolom ti is:), és sztem a tushoz használt ecset is ABH volt.)
Tóth Gabit is érdemes megnézni. Először dumál egy csomót, aztán 5 perc alatt csinál magának egy olyan sminket, hogy egyrészt a végeredmény tök jó, másrészt olyan gyorsan, sitty-sutty, hogy alig lehet követni. Olyan az a csaj, mint egy lökött hurrikán (ezt most abszolút pozitív értelemben írtam).
Igen, én is bólogattam!
Köszi, megnézem.
Hát ez jó volt, és milyen könnyen húz tusvonalat, azta!
Tényleg nagyon lökött csaj.
“gömbhal-fejem van”
“na, kenek fel ebből, hátha fiatalabbnak tűnök” (Gabi, ne szórakozz, egyidősök vagyunk, énnemvagyoköreg!:D)
“á, jó ez, még elbírja” - én is így szoktam a számat festeni.
Igen, ez az elbírja ez nálam is elő szokott jönni.
Hát van gyakorlata a tusvonalban, nem vitás!
Meg a palettákba belefejelés, az is megvan.
Lila-kék-bordó duokróm szemsmink, amely egy Nyx folyékony rúzs felhasználásával készült, megnyugtató aláfestő zenével.
Gyönyörű! És milyen szerencsés. Nekem úgy tetszik ez a típusú természetes szemöldök. Érdemes a többi videóját is megnézni egyébként.
A szemöldöke miatt szerencsés?
Azóta megnéztem pár videóját, tetszenek. Nagyon igényes, látszik, hogy sok munka van benne. Animációk, ruha-frizura-smink-zene összhangban van.
Igen, szép dús. Bárcsak én is rendelkeznék hasonlóval. Valóban nagyon sok munkát fektet a videóiba, ez egyértelműen látszik.
Emellett tényleg szépen sminkel, egy-két esetben pedig érdekes technikát alkalmaz. Például a 183 Days - Air Bronze spray terméket nem közvetlenül az arcán használta, hanem egy kisebb porcelán tálba fújta, és onnan vitte fel ecsettel.
Meg folyékony rúzsokat használ szemhéjra, ilyet se láttam még, bár nem nézek sok videót.
Úgy képzelem, hogy egy egész szoba tele van a kontaktlencsékkel, parókákkal, fülbevalókkal meg a sminkcuccokkal.
Hú, nekem rengeteg szemöldököm van, utálom! Most, hogy a dúsabb szemöldök a divat, most kb. a kétharmadát kell kiszednem ehhez az eredményhez, és 2-3 naponta újra át kell néznem, mert akkor már bújnak kifelé.
Kb ennyit kell kiszednem, és persze a két szemöldök közötti részt, ami bár azért nem Frida Kahlo féle, de elég sok.
Mit nem adnék egy ilyen szemöldökért! Nekem szedni nem is kell, csak pár renitens szálat alulról, de egyébként még a sorból kiálló szálakat is berendezem inkább zselével, azzal is több a szőr. Meg tudnám számolni összesen hány darab szemöldökszőröm van, na jó nem két kezemen, de majdnem.
Úgy látszik, ez is olyan, mint a mell méret. Én utálom, mert sok van, és néha az egész életemet egy végtelen szemöldökszedésnek érzem, akinek pedig kevés van, az ilyet szeretne…
Ebben az a szuper, hogy gyönyörűen formára tudod szedni. Nekem alig van, így pótolgatnom kell, na persze vízállóval ergo olcsó cerka szóba sem jöhet. Ami bevált, a NYX tubosos gélje, de persze a Blonde világos, a Brunette sötét, így a két tubusból kevergetem az árnyalatot minden áldott nap. Pont tegnap rendeltem meg Notinoról a 2 szokásos tubusomat. Októberben vettem utoljára, kb. ennyi ideig bírja így a 2 tubus.
Én a MAC vízálló színezett géljét használom, már a sokadikat fogyasztom, napi alapdarab. Ha semmi smink nincs rajtam, csak egy BB-krém plusz ez a gél. A szempillaspirál nem is annyira fontos, de a gél nélkül nincs kerete az arcomnak. Olyan szinten vízálló, hogy úszom is benne, és nem mozdul
Ó most eszembe juttattad, nekem is volt ilyenem. Tetszett, csak hamarabb beszáradt mint a NYX, pedig hatásra klassz volt.
A Beguile árnyalatot használom, de nem is tudom, milyen árnyalata van még. A Beguile annyira természetes árnyalat, nem vöröses, inkább hidegbarna. Szerencsére online is elérhető. Nekem nem szárad be, nincs ideje rá