Sziasztok jöttem egy kis frissítéssel. Nagyon elégedett vagyok a magyar termékekkel amiket találtam, és ajánlottatok, és próbáltam, és jópárnál visszatérő vásárló lettem.
Schüsslerkosmedicsnél, BB krém és 8as krém, mint kézápoló alap tartozék nálam, de a szappanja nagy kedvenc, illetve tervezek kipróbálni az új szilárd samponjukat.
Smartcosmetiksnek is szuper szappanjaik vannak, talán azok kézmosás kategóriában a legizgalmasabbak.
Denelys szintén szappan, eszméletlen luxus érzet, és tökéletes teljes testre is. Annyira örülök, hogy sikerült teljesen leszámolni az SLS-sel.
Mandulina kozmetikum nagy kedvenc lett, annyi izgi dolog van náluk, azokat próbálom és használom folyamatosan, de a lemosók, a mistek és a BB a kedvenc.
Szép vagyok alapozót dicsértem eleget, most érkezik egy világosabb árnyalat, hogy legyen őszre, míg akciós az ára.
Origiék beújjítottak egy csomó arcápoló cuccal legnagyobb örömömre, szóval őket is használom. Fürdő bomba, BB krém, aurbutinos arcpakolás, c vitamin szérumok, nagyon izgi dolgokat találni náluk. Ott is visszatérő vásárló vagyok. Ráadásul kaptam egy tippet, hogy a szappankorongjukhoz lehet használni a testvahat balzsamként, de nemsokára érkezik a hajápoló termékcsaládjuk is…csődbe visznek.
Medinatural szintén nagyon profi, C vitamin, niacinamide mostanában csak tőlük jött.
Soins c vitamin mist, mellett még a lifting kúrájukkal kacérkodom, de azt majd valamikor később ütemezem be.
KAP ecsetet is tuti fogok még vásárolni, mert nagyon tetszenek és beváltak.
Geek&gorgeous szérumot is sikerült beszereznem, az az első termék a márkától, szóval izgatottan várom majd a hatását.
Amúgy jött egy Printa mini szoknya és sikerült beújítani egy Séllei Lilla hátizsákot szóval támogattam a magyar ipart rendesen idén.
Ti találtatok itt valami számotokra érdekes márkát, terméket?