Vedd a magyart!

Sziasztok jöttem egy kis frissítéssel. Nagyon elégedett vagyok a magyar termékekkel amiket találtam, és ajánlottatok, és próbáltam, és jópárnál visszatérő vásárló lettem.

Schüsslerkosmedicsnél, BB krém és 8as krém, mint kézápoló alap tartozék nálam, de a szappanja nagy kedvenc, illetve tervezek kipróbálni az új szilárd samponjukat.

Smartcosmetiksnek is szuper szappanjaik vannak, talán azok kézmosás kategóriában a legizgalmasabbak.

Denelys szintén szappan, eszméletlen luxus érzet, és tökéletes teljes testre is. Annyira örülök, hogy sikerült teljesen leszámolni az SLS-sel.

Mandulina kozmetikum nagy kedvenc lett, annyi izgi dolog van náluk, azokat próbálom és használom folyamatosan, de a lemosók, a mistek és a BB a kedvenc.

Szép vagyok alapozót dicsértem eleget, most érkezik egy világosabb árnyalat, hogy legyen őszre, míg akciós az ára.

Origiék beújjítottak egy csomó arcápoló cuccal legnagyobb örömömre, szóval őket is használom. Fürdő bomba, BB krém, aurbutinos arcpakolás, c vitamin szérumok, nagyon izgi dolgokat találni náluk. Ott is visszatérő vásárló vagyok. Ráadásul kaptam egy tippet, hogy a szappankorongjukhoz lehet használni a testvahat balzsamként, de nemsokára érkezik a hajápoló termékcsaládjuk is…csődbe visznek.

Medinatural szintén nagyon profi, C vitamin, niacinamide mostanában csak tőlük jött.

Soins c vitamin mist, mellett még a lifting kúrájukkal kacérkodom, de azt majd valamikor később ütemezem be.

KAP ecsetet is tuti fogok még vásárolni, mert nagyon tetszenek és beváltak.

Geek&gorgeous szérumot is sikerült beszereznem, az az első termék a márkától, szóval izgatottan várom majd a hatását.

Amúgy jött egy Printa mini szoknya és sikerült beújítani egy Séllei Lilla hátizsákot szóval támogattam a magyar ipart rendesen idén.

Ti találtatok itt valami számotokra érdekes márkát, terméket?

5 Likes

https://www.instagram.com/stories/highlights/17865962458916541/

Vedd a magyart mozgalmam átmenetileg a végéhez ért, mert sok hasznos, érdekes, és szuper dolgot halmoztam fel, főleg arcápolástémakörben. Viszont folytatásképp indítottam egy insta sztori sorozatot #használdel címmel, ami highlightok között mentve is megtalálható.
A lényeg, hogy a készleteim, termékkategóriák szerint fotóztam, és dokumentálom a fogyást, és a felhasználási tapasztalatokat, úgymond #projektpanning mintájára.

Ezenkívül egy másik sorozatot is indítottam #milettvele címmel, ami arról szól, hogy régi arcápolással, sminkkel kapcsolatos sztorikat updatelek, arról mesélek, mi lett a termék utóélete, és milyen tapasztalatokat vontam le.

Ha érdekel titeket a topik utóélete instán fenn van, de ha van rá igény, ide is szívesen mentem.

5 Likes

Van még pár márka amiket mostanában találtam, hátha érdekel valakit:)

1 Likes
1 Likes

http://brittas.hu/vasarlas

1 Likes

Amikor júniusban Budapesten jártam, elmentem a KAP márkaboltba is. Teljes kiszerelésű arcpermetet szerettem volna vásárolni, de csak az utazómérettel tudtak szolgálni. Sebaj, megvettem, de anyagilag lényegesen rosszabbul jártam, mintha a teljes kiszerelést vettem volna meg.

A teljes kiszerelés és az utántöltő a webshopban is hiánycikk volt még jó ideig. Aztán múlt hét kedden örömmel láttam, hogy újra elérhető a teljes méret és az utántöltő is. Másnap, 5-én (szerdán) írtam is a KAP-nak, hogy előre elutalnám a teljes méretű permet és az 1 db utántöltő árát, megoldható lenne-e, hogy augusztus 31-én, amikor Budapesten leszek, átvegyem az árut a boltban. Mert hát magyar termék, meg jó termék ide, vagy oda, de azért megkérik az árát elég rendesen (persze ezt azért nem így írtam). Azt írtam, hogy szeretném megspórolni a postaköltséget. És ez igaz is volt.

Gabi írt vissza, hogy sajnos nem megoldható, mert még az se garantálható, hogy addigra nyitva lesz-e még a bolt, vagy sem. Megértettem.

Még aznap leadtam a rendelést, postaköltséggel együtt több, mint 18ezer forintért (18.770.- ft).

Erre másnap, 6-án 22.00 órától, 7-én éjfélig csináltak egy 20%-os villámakciót, ami érintette többek között a permeteket is.

Fizikai fájdalmat éreztem egész pénteken. Mibe tellett volna Gabinak a levélben azt válaszolnia, hogy sajnos nem megoldható a kérésem, de figyeljem a napokban az oldal akcióit, hátha így meg tudom majd spórolni a szállítási költséget!?

Tőlem elvárja a hazai kisvállalkozó, hogy legyek jópofa és az adózott jövedelmemből támogassam a hazait. De ő mellőzve a jóindulat legkisebb szikráját is, nagyívben tesz a fejemre.
Ez nem egy gigantikus üzletlánc, ahol nem figyelnek a vevőre, ami nem is elvárható tőlük. De egy ekkora cégnek épp ebben rejlene az ereje. Hogy támogassák egymást a Vevővel. Oda-vissza.

Igen. Konkrétan megalázva éreztem és a mai napig annak érzem magam. Nagyon rosszul esett. Soha többet nem fogok a márkától vásárolni semmit!

25 Likes

Ez mondjuk tök jogos, mert valószínűleg nem előtte egy órával találta ki, hogy akciózik. Én biztos, hogy elhintettem volna, ha nem is konkrétan kifejtve, hogy érdemes várnod a rendeléssel…

5 Likes

Most nézem mennyibe kerül ez a mist. Jó édes anyám, megkérik az árát és azért nem arany van benne, hanem egy kis zöld tea meg aloe kivonat kis sodium hyaluronate-tal. Szívesen támogatnám a magyarokat, de sokszor nem érzem azt, hogy megérné, főleg ha tényleg így tesznek a vevőre…

7 Likes

Ne vedd magadra, sajnos gyakori az ilyen… Ahogy írtad, hamar utól fogja őket érni a karma :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Ez nagyon durva. Sajnálom, hogy ez történt veled. Gabit pedig nem értem.
Én eddig kétszer rendeltem tőlük, mindig akcióban. Ajánlom Neked, hogy a többi márkánál is tegyél így. Ha nem létszükséglet érdemes várni.

2 Likes

Nekem azert a csak 30ezer folotti ingyenes futardij is fajt. Jo ott minden, de annyira nem egyedi, hogy olcsobban ugyanezt a minoseget az ember nem kapja meg mashol. Es barmennyire is szeretnem tamogatni rendszeresen, nekem nem eri meg, max a 20%-os akciok kereteben veszem ra magamat (de 30 e ft alatt rajon egy kemeny futardij - kb. 1500 ft, ami majdhogy a kedvezmeny maga). Irom mindezt ugy, hogy szeretem a mistet, a korrektort, a szemhej alapot, blendert es az ecseteit is (de mindbol van olyan kulfoldi highend, ami pont ezt adja, es sajnos meg olcsobb is…). De, pl. a mist eseteben, ha mar megvettem a draga uvegeset, akkor egy joval olcsobb utantoltes jol esne. Maga az egesz biznisz csodalatosan ki van talalva, meg nekem Gabi is szimpi, ezert faj leirni ezt az oszinte velemenyt…

5 Likes

@anon27689852 az esetleg nem lett volna járható út, hogy megrendeled akcióban is, a másikat meg visszamondod?

4 Likes

Megértem a felháborodásod, és teljesen jogos! Sajnálom, elhiszem, hogy bosszant!

1 Likes

Hú, ez durva !:flushed:

Teljes mértékben megértelek. Ez egyáltalán nem volt korrekt hozzáállás, pláne így, hogy tényleg egy magyar márkát támogattál volna. Sajnálom, hogy ilyen volt a hozzáállásuk, veszítettek egy potenciális törzsvásárlót a személyedben.

Szerencsére a mai online világban már könnye(bbe)n meg tud venni az embert mindent, beleértve a sminkterméket is. Nincs rákényszerítve kizárólag egy márkára. Én is túlárazottnak gondolom. Ha már van, aki kifizet több ezret-tízezret a termékeikért, plusz tényleg szeretné mégiscsak a hazai vállalkozót támogatni, akkor szerintem jogosan várja el a korrekt kapcsolatot, vevői hozzáállást.

Nagyon sajnálom, hogy így jártál! Magyar márka ide-oda, találok olcsóbban is ugyanilyen termékeket. :-1:

3 Likes

Én meg nem tudom mi van a makeup.hu-val csütörtök óta áll náluk a csomagom, azóta semmi nem történt, a csomagküldő kézbesítené nekem egy boltba. @Brunettee , neked is sokat kellett várnod, amig megérkezett amiket rendeltél?

Megnéztem neked, én márciusban 4 nap alatt megkaptam a csomagot tőlük :thinking:

1 Likes

Borzasztóan sajnálom a történteket. Amikor először hallottam a KAP-ról, nagyon szimpatikus volt, szívesen vásároltam volna tőlük bármit - de az én pénztárcámnak akkor még megengedhetetlen volt. De bekövettem instán, feliratkoztam a hírlevélre, és olvastam facebookon, itt a fórumon sokat. Ugyan a pénztárcám már kibírná nagyobb visítás nélkül, de az ár-érték arány miatt biztosan felsírna. Sajnos nagyon úgy látom, hogy túl van árazva - az árak ugyanis prémium minőséget sejtetnek, de azt hiszem, ez max a külcsínben mutatkozik meg. Azért kíváncsi vagyok a termékeire, nagyon sokan szeretik pl. az ecseteket - de akkor már inkább a bőszecsetnél garázdálkodom. A rúzsokról nemrég sikerült letegyek, amikor a lányok itt elmondták, hogy gyorsan romlik. A permet, primer, és még sokminden más annyira drágának tűnik, hogy azt inkább egy másik márkára költöm. :confused:
Sajnálom, hogy így jártál, hacsak nem tényleg akkor találta ki az akciózást, aminek kicsi a valószínűsége, akkor ez elég kegyetlen húzás. A tapasztalataid alapján sem érzem, hogy valamit muszáj vásárolnom tőlük. :frowning: Ha tudod, mondd vissza a rendelést, 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz. El tudod költeni más magyar márka más szuper tetmékeire is azt a pénzt :slight_smile:

10 Likes

Ilyenkor tényleg ez a legegyszerűbb, nagy levegő és visszamondás, aztán rendeled a másikat. 14 napig elállási jogod van, indoklás nélkül! Persze bosszantó, de ilyen esetekben szemrebbenés nélkül vondd vissza :wink:

4 Likes

@Gloria Az oldalon csak előreutalással lehet fizetni. Aznap elutaltam már az árát, amikor megrendeltem. Bizonyára vissza lehetett volna mondani, de mivel még sose csináltam ilyet, eszembe se jutott. Általában én nem úgy vagyok öltözve, hogy megrendelem, kifizetem, oszt’ meg visszamondom.
@dunaimano Holnap, vagy holnapután érkezik a csomag. Ha elállok a vételtől, postázhatnám vissza. Az is csak egy tortúra.
@Melodee Egyébként a mist porlasztása verhetetlen. Bár nem túl praktikus, de kimondottan gusztusos a csomagolása is. Biztosan jóságos az összetétele is. De tényleg nem csodaszer. A Hélia-D szőlővizes arcpermet is tud ennyit, csak nem ilyen kis csinos a kiszerelése.
A pirosítóikat meg több, mint 6ezerért vesztegetik… áhhh, csak felhúzom magamat megint! A tény az, hogy ehhez az egészhez kellettem én is. Csak azért írtam le, hogy mindenki legyen résen, ha már én nem voltam!

Amikor a teljes kiszerelés helyett megvettem az utazóméretet (mert csak azzal tudtak kiszolgálni), már akkor megalkudtam. Már akkor rosszul indult az egész. De annyira hajtott a kíváncsiság, hogy kipróbáljam!

7 Likes

Heteket vártam, hogy legyen permet újra. Már annak megörültem, hogy egyáltalán elérhető lett. Ki tudhatta, hogy másnap berakják akcióba!

2 Likes