Vedd a magyart!

_eszter_s néven találsz meg

1 Likes

Köszönöm szépen:)

1 Likes

Én is követlek instán. Szerintem lassan már egy éve.

1 Likes

Igen, te meg vagy:)

25%-os akció a szappanokra és a kézkrémekre!
Kuponkód: 25SZK

1 Likes

103985053_296375608208333_8509998076631872706_n

Megérkezett a Mandulina rendelésem és azt kell mondjam egy újabb magyar meglepetés. Fogom majd értékelni KM-en is a termékeket külön-külön de rövid használat után is el tudom mondani, hogy meglepően jók.
A fekeribizlis arclemosó nagyon izgalmas, és szuperül tisztít, az AHA és a hialuronos tonik is szuper, a szemolaj abszolút kiütötte a szemápoló krémemet, és a BB nagyon jó keverő alapanyag, de magában is egy nagyon szép leheletvékony fedésű alap.

6 Likes

103285733_2679916482292122_2431548550787968715_n

A smartcomsmetics rendelésem is megérkezett de sajna ezek a gyönyörűségek még nem kerültek sorra. Az ajakápolók viszont szuperek.

5 Likes

Hű ezek most nagyon felkeltették az érdeklődésem :smiling_face_with_three_hearts::heart:.

1 Likes

Melyik tetszik a legjobban?

1 Likes

@Natulcien, a feketeribizlis arctisztító hangzik a legizgalmasabban :smiley:

1 Likes

Az ajakápolók most engem is nagyon érdekelnek!!! Felkeltetted a figyelmem.
Érzem, hogy most ajakápolós korszakomat élem :smiley:

1 Likes

Szia, na már használom annyi ideje, hogy merjek mesélni. Nagyon szeretem ezt a feketeribizlis cuccot, csak azt használom. Fel kell rázni használat előtt és 3 pumpálásnyit elég. Foreóra rakom, izgi, szürke habja van és nagyon jól tisztít. Szerintem rendkívül gazdaságos lesz, mert nagyon kevés kell belőle. Szeretem az ilyen extra arcápolási cuccokat, na ez nagyon extra, van egy kék másik fajta is, az is nagyon izgatja a fantáziám.

1 Likes

szr
Egy újabb érdekes magyar márka. Még nem próbáltam mindent, de az alapozót meg kell említenem, mert még ilyet nem láttam. Parabén mentes - szilikon mentes - kőolajszármazékmentes alapozó aminek van fedése. Erős fedése ráadásul, de kb. egy EL DW kategória. 3 árnyalat létezik, számomra a legsötétebb a megfelelő nyáron, és oxidálódik is, tehát sötétedik bőrön, de eszméletlen fedése van. Még ismerkedünk, mert én alapvetően nem szeretem az erős fedést, keverni tökéletesen lehet, és nagyon szép a finishe is.
Hihetetlen számomra, hogy simán van magyar alternatíva ami megállja a helyét világviszonylatban, és jó áron, mind arcápolásban, mint sminkben. Szóval jövök majd még swachokkal, ha valakit érdekel ez az alapozó, mert szerintem kuriózum a maga nemében.

6 Likes

https://paulmoise.com/termek/colour-up/

Blanche kozmetikumokról van valakinek tapasztalata?

Engem nagyon érdekelne!

Most tervezem megrendelni a világosabb árnyalatot őszre, míg akciós, mert nagyon jó. Milyen képet csináljak neked róla?

Esetleg csinálhatnál swatchokat akár más alapozóiddal összehasonlítva a színét. Nem tudom a medium mennyire lehet sötét nekem, lehet, hogy a light lesz a megfelelő.

2 Likes

Holnap természetes fényben megcsinálom:). Aztán ha megérkezik a medium azzal is. Instán találtam egy swathot a márka oldalán alapozó highlightban.