Vedd a magyart!

Világjárvány idején meggondolja az ember mire költ, mennyiért, és kinek. Elkezdtem az eddig bevált külföldi termékeim helyett magyar, és Magyarországon gyártott alternatívákat keresni. Magyar márkák, termékek, webáruházak akiket szívesen támogatunk, mind jöhetnek ebbe a topikba.

4 Likes

Nagyon szeretem a botanic concept arckrémét a márkának, kombinált bőrre valót használok :). Szivesen kipróbálnék mást is :). A többi márka is szupernek tűnik ami még kapható itt :).
*

8 Likes

Mióta megváltozott az életünk és az értékrend is átalakulóban, fontosnak érzem, hogy magyar vállalkozókat támogassak ebben a nehéz helyzetben. Jó pár jól bevált külföldről beszerezhető termék helyett találtam magyar lehetőséget, és magyar webáruházakat.

Mutatom a listát:


3 Likes

Köszi a tippet, nem ismertem ezt az oldalt, és a márkát sem, de megnézem:).

1 Like

Viszont nem natúrkozmetikumok :).

1 Like

@Kamea még nagyobb "rajongója a márkának. Ő sok terméket ismer :).

2 Likes

Mindenki megtalálhatja szerencsére
az ízlésére valót:).

1 Like

A Notino nem magyar, cseh cég :slight_smile:

A kezdeményezés jó egyébként! :slight_smile:

5 Likes

Igen, tudom viszont a webáruházhoz kapcsolódó logisztika, raktározás, fuvarozás igen, ami szintén segítség azoknak akik azon a területen dolgoznak:). Mindig elmondja az egyik futár, milyen hálás, hogy van munkája.

2 Likes

Igen, ez valóban fontos szempont! :slight_smile:

1 Like

https://kellapudershop.hu/

Kipróbáltam ma reggel az ecseteket amiket rendeltem: ceruza, kúp és lapos satír valamint mini árnyékoló, hát bevallom, meglepett, hogy mennyire jók. Jelenleg a legjobb ecseteim (Ace Beauté, Morphe, Zoeva, Sigma, Coastal Scents, Jessup vannak itthon, ezekhez viszonyítok), és tényleg hihetetlen puhák és könnyen kezelhetőek.

2 Likes

Azt hiszem nagyjából mindenki ismeri, de az én magyar bőrápolási termékeim nagy része tőlük van: Geek & Gorgeous. Van elvileg honlapjuk, de az nem frissült egy ideje. Így a Skinsmartot rakom ide be:

A honlapon nem magyar márkák termékei is szerepelnek, de a G & G a Krémmánia alapító Judit (Apolka) márkája a Helia-D-vel.

Ami még eszembe jutott, az az Aromax:

https://www.aromax.hu/

7 Likes

De jó téma! :heart_eyes:

2 Likes
1 Like
2 Likes
2 Likes

Tényleg a Skinsmártosokat kihagytam. Tőlük is szoktam rendelni, nagyon jófejek, korrektek, jó kis csapat.

94070615_156886442407070_3675467788819890176_n

Sikerült ügyesen feltöltenem, de a lényeg látszik. Első Origi rendelés. A csajok nagyon segítőkészek, kedvesek. A termékek guszták. Nagyon várom, hogy kipróbáljam őket. Egy csomó hasznos dolog, ami mindig jó, ha van itthon, és a sok kézmosást nekem már nem bírta a kezem kommersz folyékony szappannal, szóval kézműves, natúr szappanra cseréltem mindent, és tartóban viszek is magammal, ha megyünk valahova. A testvaj nem biztos, hogy nekem való műfaj, mert nem szeretek vizesen krémeződni. A samponra nagyon kíváncsi vagyok. A naptej nagyüzemi fogyó eszköz, mivel sokat vagyunk kint. Az ajakápoló szintén mindig jól jön, az arctisztítónak pedig csak nem tudtam ellenállni.

4 Likes

Olyan rég kerülgetem, na most már tényleg megnézem ezt az oldalt, köszi a tippet:).

1 Like

Nem is hallottam még ezekről, köszi szépen, utánunk járok. Miket szoktál tőlük rendelni? Van olyan mit érdemes kipróbálni?