Kamea, jogos a felhaborodasod. En biztos irtam volna emailt ezugyben. Azonban, hogy a csalodottsagodat kicsit csokkentsem: a termekek jo minoseguek;-)
Eszméletlenül túlárazott szerintem a mist. Meg minden más.
Kíváncsiságból összehasonlítottam az említett termékeket.
KAP cuccai biztosan jók, nem próbáltam őket (csak szerettem volna, de a vélemények alapján süllyesztőbe ment.). A mist esetében 125 ml-ről beszélünk, amit 10.490 Ft-ért vesztegetnek. Mindezt megfejeli még a szállítási költség, ami 30.000 Ft rendelési értékig (!) előreutalással is 1.490 Ft-ba kerül. Ez eszméletlen pofátlanság részükről az én véleményem szerint.
A Helia-D a saját oldalán 1.090 Ft, ha nem éri el a 10 e Ft-ot a rendelés, akkor megkapom 990 Ft fuvarköltségért cserébe. 12 e Ft felett ingyenesen házhoz szállítják a csomit. Mindösszesen 15 ml-lel kevesebb az utóbbi permet, és én is úgy gondolom, tud annyit mint a szép “testvére”.
Szerintem iiiiiszonyatos lehúzás van a KAP-nál, ennyi pénzért elvárom az ingyenes szállítást. (Túl nagy igényem van ezek szerint. Bár máshol az esetek nagy részében 15 e Ft felett ingyenes szállítás van.)
Valóban szép a csomagolása, na de megér ennyit a külcsín, ha ugyanilyen minőségű terméket jóval olcsóbban is megtalálunk máshol? Számomra nem.
Én szerintem vagy fél éve minden egyes hónapban győzködöm magam, meg amikor akció van, akkor is, hogy jaj, majd a következő fizukor veszek egy-két dolgot tőlük, ami érdekel, mert tényleg mindenki áradozik róla, de aztán mindig lebeszélem magam, talán pont azért, mert túl szép, hogy igaz legyen. Ez azért már nem az az árkategória, ahol csak úgy a hasadra ütsz és megveszel valamit, hogy kipróbáld. Illetve hiába vagyok budapesti, és tudnék beugrani az üzletbe, nem szeretek ilyen kis helyeken személyesen vásárolni, mert sokszor nem vagyok olyan passzban, ugyanakkor a postaköltséget nem szívesen fizetem ki én sem, 30 ezer forintot meg soha, de soha nem vásárolnék el egyszerre. Nem csak ott, máshol sem. A DM-be, Rossmannba, Müllerbe csak beugrom, válogathatok anélkül, hogy a kasszán kívül bárkihez is szólnom kelljen…
Végre szállítás alatt van, nem tudom miért tartott ennyi ideig .
Hát… mindenkinek köszönöm szépen az együttérzést!
Annak ellenére, hogy igazatok van, mert tényleg nagyon túlárazottak a termékek (a jó minőségük ellenére), én ebben nem hibáztatom őket, hiszen vannak olyanok - magamat is beleértve - akik egy eszement pillanatukban kiadják érte ezt a rengeteg pénzt. Odaírták az árát, és ÉN egyszemélyben úgy döntöttem, hogy megveszem. (Mert annyira elkapott a hév, hogy bele se gondoltam, mennyi értékesebb cuccot is tudtam volna venni helyette. Áááá, el is akarom felejteni ezt az egészet!)
Ami nekem fájt, az A GESZTUS hiánya. A gesztus, amit irányomba nem tettek meg. Ezzel írták le magukat a szememben!
Nem éreztem úgy, hogy lett volna értelme. Úgy gondoltam, inkább itt sírom el a bánatomat. Aztán aki akar, együttérez velem, akinek meg úgy tartja kedve, magában inkább kinevet.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen élménnyel “gazdagodtál” . Amiért én anno megszerettem a márkát, az pont az a fajta figyelmesség volt (akár személyes tanácsadás során, akár üzenetben), ami a ebben a helyzetben elmaradt.
Sajnálom és megértem hogy ezt érzed. Dühítő. Ezek szerint ismered a tulajt mert rendszeres vevő vagy náluk. Minimum hogy a törzsvevőnek szólok ha akció lesz pláne hogy még előre is utaltál. A termékek árát elnézve nem értem hogy nem fér bele az ingyenes szállítás mondjuk 15 ezer felett. Ennyit egy külföldi webshopban is el lehet költeni pl van ahol 40 Euro felett ingyen idehozzák és nem országon belül. Most kéne a vevőket megtartani amikor ilyen cudar időket élünk és pont a szépségipar az egyik nagy elszenvedője ennek.
Ilyen esetben nem kell átvenni a csomagot és az “magától” visszakerül a céghez, ráadásul ha elállsz a rendeléstől még a postaköltséget is vissza kell téríteniük.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt. El is hiszem, hogy bánt a dolog. Nekem is több KAP termékem van (ecsetek, rúzsok, permet, primer, pirosító, ásványi porok, púder alapozó) de megmondom őszintén, hogy egyiket sem teljes áron vettem. Vagy zsibin csaptam le rájuk vagy épp akció keretein belül. Szerintem nagyon elszálltak az áraik.
Hogyhogy csak előreutalással lehetett fizetni? Én ha egy mód van rá, semmit nem fizetek ki előre a webshopokban (volt rossz tapasztalat és sok idegeskedés) a KAP-nál is mindig tudtam utánvéttel fizetni. Ezek szerint ezen is változtattak…
Tényleg csak előre utalással lehet fizetni. Én már gondolkodtam azon ,hogy egyszer javaslom Gabinak,egy élő bejelentkezésekor, hogy inkább legyenek ingyen szállítási akciók. Mert a mai világban kicsit sokallom a szállítási díjukat. Az áraik elszálltak ez nem kérdés én ledöbbentem ,hogy a Mist mennyibe kerül. Akkor inkább veszek Mac Fix±t egy jó Douglas akcióban.
Hogy törzsvevő lennék? Nem is tudom. Egyszer vásároltam náluk, vidékről felbumliztam Bp-re, ott megkerestem a boltot, és akkor se tudtak kiszolgálni azzal, amit venni akartam, mert nem volt készleten. Aztán megkerestem őket e-mail-ben, és igen, a vevőbarát hozzáállásuk nagyon jólesett volna .
@Vicus , a munkahelyemre rendelek minden csomagot, és nem mindig engedi a munkám, hogy személyesen vegyem át őket. Ilyenkor a portaszolgálat szokta átvenni. De azért a jövőben már óvatosabb és okosabb is leszek, hála Nektek!
Ráadásul smink fölé nem is annyira javasolt, inkább csak alá.
(Ezt Gabi mondta, amikor a boltban voltam, hogy inkább csak smink alá ajánlja.)
Szó szerint belebetegedtem. Vasárnap óta úgy fáj a torkom, és nem akar múlni…
Persze lehet, hogy csak sok hideget ittam a szülinapi ünneplés során.
Nagyon sokat filóztam, nézelődtem, mire meg mertem rendelni. Aggódtam, hogy nem lesz jó a fazon vagy a méret, de szerencsére tökéletes!
Bomo Art ingyen letölthető naptára januárra, havonta kiraknak újat
https://www.bomoart.hu/wallpaper
Egy naplóm van tőlük de még nem volt szívem beleírni
Ezek a horgolt táskák is tetszenek:
Kiváncsi lennék milyen