Fú én most, amióta feloldották a korlátozásokat, és újra járok dolgozni, meg boltokba is, rengeteget vásároltam. Plusz volt jópár online rendelésem is, kicsit vissza kell fogom magam.
Miket vettél?
Például a Jeffree Star Cremated palettát, az volt a legnagyobb költésem. Egyébként leginkább hajápolási cuccokat, meg még az eggyel ezelőtti ingyenes szállítás alatt leadtam egy Melt rendelést is, bár abban csak egy szemhéjtus és egy rúzs volt.
Mondjuk egyébként kicsit lelkiismeret-furdalásom van a Jeffree paletta miatt, mivel ugye most van körülötte balhé bőven, egyre többen mondják, hogy ha továbbra is vásárolsz tőle, akkor a rasszizmust támogatod meg mittudomén, és korábban is megkaptam már, hogy szar ember vagyok, mert támogatom. Úgyhogy most nem tudom, hogy egyáltalán “mutogassam-e” mondjuk Instagramon, vagy ilyesmi…
Én is bepörögtem, mióta megint dolgozom, de nem igazán kencékre, hanem ruha meg csicsa (ékszer).
Nem igazán tudom mi megy Jeffree körül. Rasszista?
De akkor is minosegit csinal😜 kb.olyan ez, mint a nagy allatvedok, akik azert borcipot vesznek, mert az minosegi😆 En biztos, nem szolok be😇 Lowbuy az is, ha minoseget veszel ahelyett, hogy drogerias kozepszerbol halmozol a kuponos napokon. Nekem ez a meglatasom, es kovezzenek nyugodtan engem…
Én se tudom, engem is érdekel a dolog.
Ez egyébként engem egyre jobban idegesít. Az, hogy én mit gondolok és kit támogatok, az én dolgom, nem tartozom érte magyarázattal senkinek. Nem értem, miért kell erről bárkinek számot adnom. Nem értem, hogyha nem kiabálok hangosan másokra, hogy rasszista, vagy homofób, akkor miért sorolnak rögtön közéjük. Filmek, sorozatok “buknak el”, mert nem felelnek meg a mai erőszakos intoleráns “légy elfogadó” hozzáállásnak. Szerintem már látszik, hogy mennyire a visszájára fog fordulni a dolog… De majd kiderül.
Mondom ezt egyébként úgy, hogy nem vagyok rasszista, sem homofób, stb. De nem vagyok hajlandó antirasszista sem lenni.
Puffogunk össze-vissza, amin éppen lehet. De minek.
hát voltak/vannak “esetei”, pl myspaces korszákából horogkeresztes képek, vagy amikor fekete nőknek javasolta, hogy ha nem találnak megfelelő színű alapozót, égessék le savval az arcukat, Jackie Ainát legorillázta egy pár éve, most valami fekete volt modellje tálalt ki pár dologgal, azért nem hinném, hogy ezek csak véletlen egybeesések vagy szerencsétlen elszólások; pár éve valami bocsánatkérő videóval is előrukkolt, de azóta is kb havonta vannak körülötte ehhez hasonló botrányok
én személyszerint ilyen embert nem szívesen támogatok a pénzemmel, felőlem akármilyen jó lehet a terméke, de aki igen, az ő szíve dolga. van, aki el tud különböztetni Jeffree személyisége és termékei között, elég sok barátom/ismerősöm van, aki így tesz, és ezzel szerintem nincs baj, eszembe nem jutna piszkálni őket, hogy de miért vesznek tőle bármit, mert nem az én dolgom.
az mondjuk szomorúbb, hogy amúgy mennyien bálványozzák őt, mint embert és főleg azért veszik a cuccait, mert az ő neve van rajta, de hát ez is egy másik dolog.
Pontosan ugyanígy érzek én is vele kapcsolatban
Jaj te jó ég nem is tudtam ezt Azért neki kiváltképp meredek horogkeresztezni, a nácik őt is elsőként vitték volna ezzel a szexuális beállítottságával, hiába fehér…
Nekem csak 1 termékem van tőle, én nagyon szeretem, tényleg szuper minőség, inkább a hatalmas paletta ami visszatart, meg, hogy USA-ból kell rendelni A Lethal cosmetics-től szeretnék még nagyon vásárolni majd Mondjuk én el tudok vonatkoztatni a személyétől, szeretem a kék palettáját nagyon. Igaz én Isabelle-től vettem, így nekem ő jut róla eszembe akárhányszor kinyitom, hogy abból sminkeljek
Azt én is megrendeltem. Te honnan, Beautybayről?
A Meltnél én is elcsábultam egy szemhéjtusra, a sötétzöldre.
Nálad gyorsan fogynak a hajápolási cuccok? Nekem sok idő, mire elhasználok pl. egy hajolajat, ezért nem rendelgetek belőlük, pedig sok minden érdekel.
Jaj, nem akartam ezt leírni, mert féltem, hogy meg leszek kövezve,de ugyanez a véleményem.
Felháborítónak tartom és élből elutasítom azt, hogyha valaki azért nevez rasszistának, meg homofóbnak, mert nem vagyok hajlandó fekete négyzeteket posztolgatni Instagramra, és mert “csendben maradok”, vagy éppen túlzásnak érzem azt, hogy mostanában mindenki szuper érzékeny és már hirtelen semmi sem PC. Pl nem értem, miért kell levenni a Golden Girls egyik epizódját, amiben fekete arcmaszkot tettek fel a szereplők? Vagy miért kell megváltoztatni az Uncle Ben’st? Vagy az osztrák gyógyszertár nevét? Úgy gondolom, hogy amíg mindenki erre van rápörögve, addig a valós problémával nem foglalkozik senki. Szerintem a feketéket sem érdekli, hogy ki van a rizses dobozon, vagy egy régi sorozat X-edik részében mi van benne…
Én mélységesen egyetértek veled… teljesen leszoktam a facebookról is, csomó oldalt kikövettem mert már egyszerűen túlzás amit művelnek. Attól mert a kosztümös oldalak pl fikázzák az Elfújta a szelet, nem teszik semmissé a múltat… Én attól mert valaki fekete nem lesz egyből tehetséges is, ha rossz színésznő, vagy csak simán csúnya ruhákat tervez… Ez már nem PC hanem totál hülyeség… mi lesz a következő, tiltsuk be a fekete szót és festékeket?
Jaj, erről jut eszembe, másik kirohanásom az volt, amikor Kristen Bell azt mondta nem szinkronizál többé egy félvér rajzfilmfigurát, mert ő fehér. Ugyanígy nem szeretem, ha sokan ki vannak borulva, amiért egy meleg karaktert nem egy meleg férfi játszik. Nem ezt hívják színészetnek amúgy?
Jaj ez a halálom… egy jó színész eljátssza a meleget, féllábút akármit, most ezen pc-skedni nagyon gáz… Betenni egy rossz meleg színészt csak, mert az a trúság vagy mi, nem baj, ha vacak a film a pocsék színészi játék miatt… Mikor jön a Feketék fehéren című film ostorozása? Mert két néger pasi fehér nőnek álcázza magát?
Tényleg, ez a film eszembe sem jutott Pedig imádom az elejétől a végéig
Én is!! Olyan vicces
hát ez az, hogy ezeket senki se kéri, ezek csak ilyen álintézkedések, hogy úgy tűnjön, tesznek a szisztematikus rasszizmus ellen
a Feketék fehérent meg nem lehet párhuzamba vonni a blackface-szel, mert utóbbi a feketék dehumanizálásán és kifigurázásán alapszik