Azt hittem ebben a hónapban totális csőd lesz a vállásom. Mikor kitaláltam ezt az egészet nem kalkuláltam egy világjárvánnyal és másfél hónapnyi bezártsággal. Meg azzal, hogy a cégek túl akarnak érni, és egymást érik az akciók. Azt hiszem a hónap eleje volt nagyon durva, naponta jöttek a jobbnál jobb ajánlatok. Napokig a kombináltam, hogy melyik márkától mi vegyek, hogy beleférjek a vállalásba. Aztán elengedtem a dolgot. Jöjjön, aminek jönnie kell, legfeljebb égek itt egy nagyot . Egészen meglepődtem, mikor most a hónap végén összeírtam mit vettem. Ennek ellenére nem vagyok büszke magamra.
Arcápolás:
G&G A-Game: Nagyon örülök, hogy van a márkának retinoidja, annak meg főleg hogy retinal. A Medik8 Crystal Retinalja egy ideje érdekel, de az kicsit drágább (na jó, nem kicsit ). Szóval nem volt kérdés, hogy beszerzem.
G&G B-Bomb: A TO Nicinamide+Zinc nem volt a kedvencem. Ennek elvileg hígabb az állaga, bízok benne, hogy jobban fogom szeretni.
Bioderma Nude Touch SPF50 fényvédő: Még keresem a tökéletes fényvédőt. Mivel jó véleményeket olvastam róla, gondoltam egy próbát megér.
Összességében arcápolási vásárlások terén 8/10 az állás, szóval ilyen téren rendben vagyok.
Smink:
Too Faced Natural Nudes rúzs Pout about it árnyalatban. Nagyon sok jó véleményt olvastam róla, féláron volt, nem hagyhattom ott.
Pat Mcgrath Labs: Eye Ecstasy paletta és a Mini Mattetrance Lipstick Trio - Az előbbi akciós volt, az utóbbit pedig már egy ideje ki szerettem volna próbálni. Kifejezetten örültem a mini kiszereléseknek. Kevés helyet foglalnak, és úgysem használnám el a teljes méretet.
Ezzel lényegében kimaxoltam az eddigi sminkvásárlási lehetőségeimet (10/10 kezdés óta). De jobban zavar az, hogy legtöbbször hirtelen felindulásból veszek valamit, és hogy még mindig sok palettát vásárolok. (Sajnos a meglévőket is ritkán használom.)
Az évi doboz rendelés is megtörtént, a Caroline Hirons féle tavaszi szettek közül rendeltem egyet.