Épp külföldön vagyok, egy olyan városban ahol nincs sephora hüpp, de azért találtam real techniques mini ecseteket (a hozzám közeli müllerben nincs még rt). Megvettem a hiányzó mini multitaskot, és lemondtam a mini buffing ecsetről, mert kicsi a feje. Ezután végigtaperoltam egy csomó tesztert, főleg olyan dolgokat amiket úgysem engedhetek meg magamnak. Plusz vettem még egy tök szép kis ecsetet egy olyan márkától amiről még nem hallottam, amolyan szuvenírként magamtól magamnak (ez se tökéletes, de azért szép és minőségi), meg egy alapozót amit otthon is kapni, de ezt a világosabb árnyalatot nem (bár ez se tökéletes, de evvan). Ja meg egy folyékony rúzst, ami azt mondta hogy “vegyél meg” (a kollekció fele ezt súgta, de végül csak egy jött haza). Mind drágább volt, mint online, de olcsóbb mint postaköltséggel együtt. Ja, és hatalmas önuralommal nem vettem semmi The Balm cuccot. Még
Mi ebből a tanulság? Hát nem sok. Azt vettem meg, ami az all-time kívánságlistámon van, valamit amire szükség volt, egy apróságot magamnak, illetve valamit abszolút impulzusvásárlásként. És feltett szándékom visszamenni még, de már csak egy márka miatt. Azt hiszem, nem tudom mit “érdemes”, de a józan eszem is elégedett meg én is.