Fb-s sminkcsopi vàsàrlàsok: elvileg csak a filmstar duòt szerettem volna tartaléknak, de a 3 termék postaköltséggel kevesebbe került, mintha csak a filmstart vettem volna új àron. 50 eurò
Melyik FB csopi ez?!
Km zsibis szerzemény a drága
https://www.facebook.com/groups/1759972364305033/?ref=share, pl ez az egyik, német csopik. Ha szeretnéd, meghìvlak @Lencsee . A màsikat nem tudom beilleszteni. de sikerült: https://www.facebook.com/groups/333539673834542/?ref=share
Hát, egészen elérzékenyülve ma átvettem első Mothership palettámat.
Az utolsó képhez kissé megdöntöttem a palettát, de még így sem jön át, milyen gyönyörű az a négy szín.
Egyelőre még nem nyúltam bele, de már viszket tőle a tenyerem, szerintem holnap ki fogom próbálni.
Nagyon szépséges, igazi őszi színek
Uuu deeee szééép! Főleg jobbról a 2. oszlop, a narancsos és lilás színűek.
Igen, azokra gyógyultam rá én is!
Csodaszép. A sminkes fotókat kérjük
Nyitva is!!!
VB X EL és a csicsák:
A VB szemfesték kellett, mert kellett és punktum! Tudom, hogy nem írnak jókat róla, de nem érdekel hülye vagyok, vállalom.
A csicsák ajándék tőlem magamnak, mert képes voltam a sarkamra állni kicsit a munkahelyen és tudtam alkudni, hogy jobb helyzetbe kerüljek (egy időre).
Úúú de sok szépség, az a kígyós bross(?) és a szemek nagyon menők!!!
Kellenek ezek a csicsák lélekbalzsamnak, hiszen megérdemelted őket!
Tessék lássék
Azt a lilát és aranyat rögtön összekombinálnám!
Hát olyan nagy, hogy bross is lehetne, de nem az, hanem fülbi Nem annyira munkahely-kompatibilis, hehe. De van élet azon túl is (majd egyszer).
Kicsit elszaladt velem a ló, nem szoktam ennyit egyszerre venni. Begőzöltem
Nem csak te Képes vagyok bármit bármivel kombinálni.
Ugyan, néha mindannyiunkkal megesik az ilyesmi Nagyon szépeket vettél és megérdemled őket, de ahogy írtad is, majd nemmunkahelyen szédíted vele a szemeket
Nagyon menő egy fülbevaló az a kígyós, Kleopátrás
A kígyós az fülbevaló? Aztaaaaa!
Nekem is kell olyan! Majdhogynem mardekáros
Ú, de szépeket vettél, szinte mindet elfogadnám! Jól tetted, hogy kiharcoltad a magadét a munkahelyen, sajnos muszáj, különben elnyomják az embert.
Dehogy vagy hülye, lehet, hogy te szeretni fogod a szemfestéket! Szerintem mindenki találkozott már olyan termékkel, amelyet szidtak, mint a bokrot, és neki bevált.