💖 ùj unboxing kèpekkel

Melyik márka ecsetjeivel egy kategóriák, hasonló minőségűek a Docolor ecsetek?

Engem is érdekelne ez😉

1 Likes

Van KAP és Morphe X Jeffree Star ecsetem ami márkásabb. A KAP-ot imádom, a Morphe XJeffree csalódás, ahhoz képest szerintem jobb. Lehet az én darabom valami selejt, nem tudom. A KAP-hoz viszonyítva is nagyon tetszenek eddig. Próbáljátok ki őket szerintem, ennyi pénzért tényleg ajándék és csodás minőség.

1 Likes

@BlackXentric, pont a te eladó ecsetjeidet néztem krémmánián :)). Gondolkodóba ejtett egy-két ecset :smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Hát egy kicsit sok ecsetem van… Gondold meg nyugodtan aztán ha kell valami szólj csak.

1 Likes

Megérkezett az Essence make wish little fisch palettám, nagyon szép kis paletta, tetszettek a színe swatcholva :). A különleges kék szín felül majdnem kiesett a panból, úgyhogy nem fogok vele utazni, itthoni paletta lesz. Tetszettek a színei swatcholva, a jobb essence palettákhoz tartozik. Ja és én nyúlkáltam bele.IMG_20200907_185949

IMG_20200907_190006

13 Likes

Én üzletben láttam, jó kis paletta, tényleg sokat fejlődött az Essence a kezdetekhez képest. A neve meg imádnivaló :smiley::tropical_fish:

2 Likes

Jó ez a márványasztal is, olyan, mintha ott úszkálna a halacskás paletta :star_struck:

2 Likes

Karácsoony, mennyi szépség és swatcholás, tesztelgetés, izgalmas smink lesz ezekből :wink::heart_eyes:.

1 Likes

Ugyanez jutott eszembe :astonished: :smile:

2 Likes

Igeeeen :hugs: De még csak nézegetem őket, ez is örömmel tölt el. :smile:
Egyfajta project panning gyanánt most hó eleje óta elővettem egy palettát, amit szeptemberben végig nyúzok. :point_up:Nude mályvás szín, szóval a hajnali 5 órai sminkeléshez pont ideális, úgyis alig látok akkor még ki a fejemből. :smile:
Ezzel nyugtatom magam most, hogy hát valamennyire el/ki fogom használni ezt a szeptemberi palettát, így kevésbé van lelkiismeret furdalásom a karácsony miatt. :smile::smile: Megérdemeltem, és kész. :smile::rofl::see_no_evil:

3 Likes

Natasha Denona Mini Nude paletta (esti fényben).

IMG_20200907_202628 IMG_20200907_202742

23 Likes

jujjjjujjjjujjjjjjjjj
tartósságára nagggyon kíváncsi vagyok

Skinsmart rendelés érkezett. :star_struck: Sajnos elbénáztam, mert a tejsavból 5%-os nem volt készleten, ezért megrendeltem a 10%-osat. Másnap természetesen már elérhető volt az 5%-os is. :roll_eyes: Remélem bírni fogja a bőröm…

DSC_0039

12 Likes

Ma érkezett zsibiről. A JH Bling Boss palettát @Lencseee -től vettem meg. Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert régóta szerettem volna a kollekciómban tudni.
A CP Disney is régóta a szívem vágya volt, nagyon megörültem, mikor megláttam zsibin.
Kép

Kép

19 Likes

Colourpop rendelés:
Az egyik Lippie stix a Lumiere, a másik primer.

IMG_20200910_083331

IMG_20200910_081922

IMG_20200910_082039

21 Likes

Ez mikori rendelés?

1 Likes

Jaj a Lumiére nekem is megvan és imádom :slight_smile:
Sőt, az összes lippie stixemet imádom, nem gondoltam volna, hogy ilyen gazdagon pigmentált a formula, ráadásul tartós is :slight_smile:

1 Likes

Ó, ez még augusztus 19-i, az első 25%-os akcióból van. 26-án adták fel.

2 Likes

Bite Beauty rendelés : Liquorice és Scorpio

IMG_20200910_125708

8 Likes