Melyik márka ecsetjeivel egy kategóriák, hasonló minőségűek a Docolor ecsetek?
Engem is érdekelne ez😉
Van KAP és Morphe X Jeffree Star ecsetem ami márkásabb. A KAP-ot imádom, a Morphe XJeffree csalódás, ahhoz képest szerintem jobb. Lehet az én darabom valami selejt, nem tudom. A KAP-hoz viszonyítva is nagyon tetszenek eddig. Próbáljátok ki őket szerintem, ennyi pénzért tényleg ajándék és csodás minőség.
@BlackXentric, pont a te eladó ecsetjeidet néztem krémmánián :)). Gondolkodóba ejtett egy-két ecset .
Hát egy kicsit sok ecsetem van… Gondold meg nyugodtan aztán ha kell valami szólj csak.
Megérkezett az Essence make wish little fisch palettám, nagyon szép kis paletta, tetszettek a színe swatcholva :). A különleges kék szín felül majdnem kiesett a panból, úgyhogy nem fogok vele utazni, itthoni paletta lesz. Tetszettek a színei swatcholva, a jobb essence palettákhoz tartozik. Ja és én nyúlkáltam bele.
Én üzletben láttam, jó kis paletta, tényleg sokat fejlődött az Essence a kezdetekhez képest. A neve meg imádnivaló
Jó ez a márványasztal is, olyan, mintha ott úszkálna a halacskás paletta
Karácsoony, mennyi szépség és swatcholás, tesztelgetés, izgalmas smink lesz ezekből .
Ugyanez jutott eszembe
Igeeeen De még csak nézegetem őket, ez is örömmel tölt el.
Egyfajta project panning gyanánt most hó eleje óta elővettem egy palettát, amit szeptemberben végig nyúzok. Nude mályvás szín, szóval a hajnali 5 órai sminkeléshez pont ideális, úgyis alig látok akkor még ki a fejemből.
Ezzel nyugtatom magam most, hogy hát valamennyire el/ki fogom használni ezt a szeptemberi palettát, így kevésbé van lelkiismeret furdalásom a karácsony miatt. Megérdemeltem, és kész.
Natasha Denona Mini Nude paletta (esti fényben).
jujjjjujjjjujjjjjjjjj
tartósságára nagggyon kíváncsi vagyok
Skinsmart rendelés érkezett. Sajnos elbénáztam, mert a tejsavból 5%-os nem volt készleten, ezért megrendeltem a 10%-osat. Másnap természetesen már elérhető volt az 5%-os is.
Remélem bírni fogja a bőröm…
Ma érkezett zsibiről. A JH Bling Boss palettát @Lencseee -től vettem meg. Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert régóta szerettem volna a kollekciómban tudni.
A CP Disney is régóta a szívem vágya volt, nagyon megörültem, mikor megláttam zsibin.
Colourpop rendelés:
Az egyik Lippie stix a Lumiere, a másik primer.
Ez mikori rendelés?
Jaj a Lumiére nekem is megvan és imádom
Sőt, az összes lippie stixemet imádom, nem gondoltam volna, hogy ilyen gazdagon pigmentált a formula, ráadásul tartós is
Ó, ez még augusztus 19-i, az első 25%-os akcióból van. 26-án adták fel.
Bite Beauty rendelés : Liquorice és Scorpio