Köszi!
Milyen hosszú?
És karkötő is van hozzá!
Van itt minden, kérem!
A kígyós fülbi 6 cm légvonalban, de nem a fejénél van a beszúrója, hanem kicsit lejjebb, úgy kb. 2 cm-nél és így nem lóg le annyira.
Hű de szép
Na holnap megnézem az Árkádban, úgyis mennem kell a bioboltba, mert megjött a kollagén porom.
Yesstyle-ról jött. Ez az első rendelésem onnan, de már úton van a másik. Ezt még augusztusban
rendeltem 81 usd értékben. Simán átcsúszott a vámon. A zöld teás toner és a Dr. Jart krém mar volt korábban birtokomban, imádtam őket.
Azta, micsoda szerencse! A Beauty of Joseon dobozka mit rejt?
Ez kérlek szépen egy ginzenges, csiganyálas bőrgyógyító, ránctalanító, repair szerum.
Oh my brush Viki tesztelte, érdemes elolvasni.
https://ohmybrush.com/2020/07/beauty-of-joseon-repair-serum/
Nemnyitommeg nemnyitommeg erős vagyok erős vagyok.
Ne nyisd meg Viki blogját
Olvastam a FB csoportban, hogy megvetted. Annyira kíváncsi vagyok a véleményedre! Ha nagyon jó, akkor jövő hónapban én is megrendelem.
Nagyon örültem, hogy sikerült egy VI-ra lecsapni. Az I-et nem vettem volna meg, de ez egyébként is tetszett már korábban is.
Akkor ezek szerint nem hamis a paletta. Használd egészséggel!
Sztem akcióban bevasarolt a Notino, es ezt árulják. Illetve bizonyosan Áfát csalnak.
Beleptem😂 Koszi a linkeket!
Remélem…
Akartam ilyet vinni Neked fórumtalira, mert emlékeztem rá, hogy egy időben használtad.
Nem vagy hülye.
Ahhhhhh…
Akarsz róla beszélni?
Egyébként honnan lehet ezt rendelni? Épp a napokban szemezgettem a márkával… Ja, most olvasom, hogy a FB csoportban vetted meg…
@Anheszenamon Honnan rendeled? Engem is érdekel.
Nem, a Notinóról rendeltem.
Csak abban a csoportban is rendeltek többen.
Mert van a Notinon ez a márka???
Ha igen, akkor a bankkártyám épp gyomorgörcsöt kapott.