@Mse, ezt használtam régen, nem is emlékszem már milyen volt , majd újra kipróbálom :).
Tegnap végre láttam 1 db Essence High Beauty spirált a Béke téri Rossmannban, de láthatóan nem volt bontatlan, így ott kellett hagynom.
Azzal én is nagyon szemezgetek, de eddig (még) sikerült elnyomnom a sürgető és kínzó vágyat
Ma végre elvándoroltam a Rossmannba elsősorban kárpittisztítóért, és akkor már a smink vásárlást is mellé csaptam. A fertőtlenítő csak érdekességként van a képen, ha valakit érdekel, akkor most 1500 ft-ra le van akciózva. Megvettem a Catrice sprayt is, de egy pillanatra meglepődtem az aprócska méretétől. Valamiért nagyobbra számítottam. A Rival bronzer volt az egyetlen impulzus vásárlás, anno a szintén Hoola bronzosítóra hajazó kollekcióról lemaradtam, úgyhogy most le kellett csapnom rá.
Nekem is megvan ez a bronzer, nagyon szeretem. A Duna Pláza dm-ben még jó pár darab volt belőle asszem hétfőn.
Nem terveztem már maszkot venni, de hát ennek nem tudtam ellenállni.
Jaaa azzal én is szemeztem😉
Ügyes!
Pedig szerintem vám mentes országból Beauty Bay, Cult beauty…simán rizikó mentes a rendelés
Hol találtál rá?
A Dm-ben ha jól emlékszem a nevére 01 Ivory árnyalatot 500 FT-ra leárazták, vettem egyet kipróbálni
Na, ez szuper.
Nálam 2 van a lakásban, egy a munkahelyemen. Örök darab, alapdarab, bár ha már nagyon leszáradóban lévő pattanásom van, azt már nem képes elfedni, de amikor kijön, és vörös, nekem bevált.
Geek corner, mert vettem egy Roxfort címeres lábtörlő szőnyeget is…
Az RT Powder Bleu ecsetekből kettő van meg, a púder és a fixáló. Sajnáltam, hogy a többiből nem vettem. De most a szemecsetre rátaláltam a makeup.hu-n, vele jött a Holika BB, amit @Kokapu és @Amadea már többször említett. A kabuki a piacon tűnt fel.
A Diffused Light régi vágyam, @Montelino segítségével az osztrák Douglasből jött.
Ma kaptam meg a notinos rendelésem, az egész a Marvel mintás ruzzsal kezdődött, ruler árnyalat, az Eveline alaplakk és a mixa testápoló már régi kedvencek, a glitter primerről jókat hallottam és lejött belőle 30%, a naptejet lehet már felesleges volt megvenni de már eléggé a végét járja amit most használok.
A lakkok színre tetszenek de a minősége még kérdéses.
A kis neszeszer és a mini LRP fényvédő ajándék volt, a neszeszerben mini fogkrém, kézkrém, köröm reszelő, hajgumi van
Notinos rendelésem, nem bírtam ellenálni ennek a kis Essence palettának és a duokróm lakknak.
Ó ez a paletta nekem is megvan és igazán szuper kis darab
Tegnap talált rám ez a Simplynaillogical collab lakk, ma reggel át is tudtam venni
Juuj
Meg még egy bontottja az eladónak ha kellene belőle
Ááááá neeeeee…
Imádom a kék színt, körömlakkban pláne. Köszönöm, hogy jelezted , de hajaz a cupcake lakkomra, így ennek most nemet mondok.
(El sem hiszem.
)
Amúgy tök más Azt hittem hasonlít a cupcakehez, de itt a glitter kék és az holo
Szivaccsal kell felütögetni úgy a legszebb, tuti ki is fogom próbálni majd, úgyis le kell cserélni a manit, már unom ami van, pedig bírja még elég rendesen