💖 ùj unboxing kèpekkel

@Mse, ezt használtam régen, nem is emlékszem már milyen volt :sweat_smile:, majd újra kipróbálom :).

Tegnap végre láttam 1 db Essence High Beauty spirált a Béke téri Rossmannban, de láthatóan nem volt bontatlan, így ott kellett hagynom. :frowning:

1 Likes

Azzal én is nagyon szemezgetek, de eddig (még) sikerült elnyomnom a sürgető és kínzó vágyat :see_no_evil:

1 Likes

Ma végre elvándoroltam a Rossmannba elsősorban kárpittisztítóért, és akkor már a smink vásárlást is mellé csaptam. A fertőtlenítő csak érdekességként van a képen, ha valakit érdekel, akkor most 1500 ft-ra le van akciózva. Megvettem a Catrice sprayt is, de egy pillanatra meglepődtem az aprócska méretétől. Valamiért nagyobbra számítottam. A Rival bronzer volt az egyetlen impulzus vásárlás, anno a szintén Hoola bronzosítóra hajazó kollekcióról lemaradtam, úgyhogy most le kellett csapnom rá.20200903_120226

11 Likes

Nekem is megvan ez a bronzer, nagyon szeretem. A Duna Pláza dm-ben még jó pár darab volt belőle asszem hétfőn.

Nem terveztem már maszkot venni, de hát ennek nem tudtam ellenállni. :heart_eyes:

IMG_20200903_131530

15 Likes

Jaaa azzal én is szemeztem😉
Ügyes!

Pedig szerintem vám mentes országból Beauty Bay, Cult beauty…simán rizikó mentes a rendelés :wink:

1 Likes

Hol találtál rá? :slight_smile:

A Dm-ben ha jól emlékszem a nevére 01 Ivory árnyalatot 500 FT-ra leárazták, vettem egyet kipróbálni :slight_smile:

Na, ez szuper.
Nálam 2 van a lakásban, egy a munkahelyemen. Örök darab, alapdarab, bár ha már nagyon leszáradóban lévő pattanásom van, azt már nem képes elfedni, de amikor kijön, és vörös, nekem bevált.

1 Likes

Geek corner, mert vettem egy Roxfort címeres lábtörlő szőnyeget is… :laughing:

1 Likes

Az RT Powder Bleu ecsetekből kettő van meg, a púder és a fixáló. Sajnáltam, hogy a többiből nem vettem. De most a szemecsetre rátaláltam a makeup.hu-n, vele jött a Holika BB, amit @Kokapu és @Amadea már többször említett. A kabuki a piacon tűnt fel.
A Diffused Light régi vágyam, @Montelino segítségével az osztrák Douglasből jött.
IMG_20200903_163544

14 Likes

IMG_20200903_175407

Ma kaptam meg a notinos rendelésem, az egész a Marvel mintás ruzzsal kezdődött, ruler árnyalat, az Eveline alaplakk és a mixa testápoló már régi kedvencek, a glitter primerről jókat hallottam és lejött belőle 30%, a naptejet lehet már felesleges volt megvenni de már eléggé a végét járja amit most használok.
A lakkok színre tetszenek de a minősége még kérdéses.
A kis neszeszer és a mini LRP fényvédő ajándék volt, a neszeszerben mini fogkrém, kézkrém, köröm reszelő, hajgumi van

13 Likes

20200830_194706

Notinos rendelésem, nem bírtam ellenálni ennek a kis Essence palettának és a duokróm lakknak.

16 Likes

Ó ez a paletta nekem is megvan és igazán szuper kis darab :blush:

2 Likes

Tegnap talált rám ez a Simplynaillogical collab lakk, ma reggel át is tudtam venni :smiling_face_with_three_hearts:

20200904_083715

14 Likes

Juuj :heart_eyes::heart:

1 Likes

Meg még egy bontottja az eladónak ha kellene belőle :wink:

1 Likes

Ááááá neeeeee… :see_no_evil:
Imádom a kék színt, körömlakkban pláne. Köszönöm, hogy jelezted :kissing_heart:, de hajaz a cupcake lakkomra, így ennek most nemet mondok. :muscle: (El sem hiszem. :grin::grin:)

1 Likes

Amúgy tök más :smiley: Azt hittem hasonlít a cupcakehez, de itt a glitter kék és az holo :smiley: Szivaccsal kell felütögetni úgy a legszebb, tuti ki is fogom próbálni majd, úgyis le kell cserélni a manit, már unom ami van, pedig bírja még elég rendesen :smiley:

2 Likes