Na jóól van, meg sem láttam ezt, amit írtál.
Meginogtam most pöppet, de méééég bírom!
Ritkán előfordul nálam (idő függvénye), hogy egy héten két különböző lakk is van a mancsomon. Fő a változatosság.
Majd muti meg az alkotást, kíváncsi vagyok.
Na jóól van, meg sem láttam ezt, amit írtál.
Meginogtam most pöppet, de méééég bírom!
Ritkán előfordul nálam (idő függvénye), hogy egy héten két különböző lakk is van a mancsomon. Fő a változatosság.
Majd muti meg az alkotást, kíváncsi vagyok.
Hihi nem csábítalak tovább Majd beszélnek a körmök, ha felpacsmagoltam
Én újabban heti 1x kenem, valahogy így jön ki meg olyan brutál tartósra kenem őket A Ternd it up-os lakkok nem olyan tartósak, pedig van pűr tökre szép árnyalatom tőlük. Na ha azt kenem akkor tuti pár nap után jöhet a másik lakk
Mindig sikerrel jár a csábításod amúgy, de erős vagyok most (még).
Essence lakkot használok most, iszonyat tartós, simán kibír egy hetet, sőőt! Plusz imádom, hogy extra gyorsan megszárad.
No majd szólsz ha kell, nem tudom felteszi-e zsibire, úgy mondta nekem, ha tetszik, itt van még egy bontott is Még várom Amadea csábítását is
Amúgy Dm-es She alaplakkom és Sally Hansen fedőlakkom van tök jó kombók, amúgy meg ILNP Deja vu lineáris holo kísér most már egy hete Nehéz a szép csillámokat lemosni
Essencetől a sellős csillámkupac van meg jó tudni, hogy amúgy gyorsan száradnak nekem minden mani váltás egy fél napos program
Jó-jó!
Fedőlakkban ősidők óta az Avon Mark gel shine nálam a toppp, pedig nem vagyok Avon párti.
Sally valamiért nálam nem vált be fedőben, valamint alapban sem.
Legutóbb kipróbáltam az Essence holos lakkját, na…alig tudtam levakarni. Már betekertem alufóliába az ujjaimat, aztán mindegyikre olyan csiptetős biszbaszt tettem, ami ráfogja a lemosóval átitatott vattás-alufóliás cumót.
Szimplán a shine last&go van felkenve, az egyik piros (nem tudom melyik) …
Szintén zenész, a fél napot elveszi.
Nekem az vált be a nehezen lemosós lakkoknál,hogy nem a csupasz körömre kenem hanem egy szintelen retegre peldául, kicsit segít.
Én nagyon béna vagyok körömlakkozásban, ez visszatart .
Úgy szoktam én is. Hiába volt alap alatta, nagyon ragaszkodó volt a kicsike.
Csak gyakorlás kérdése az egész. Bele lehet jönni ebbe is, akár csak a sminkelésbe.
Nahát, lehet kipróbálom 1x az Avont, de nem ismerek dílert Bár biztos ötezren ajánlgatnák magukat, ha írnék egy keresem hirdetést az Avon fedőlakkra
Ezt a bugyolát én is bevetem, kelleni fog, ha megint holozok Egye fene megéri olyan szépek
Nem bánom, ha elveszi a fél napot kicsit zen az egész, meg tökre öntörődés is, nekem a sminkelés is ilyen öröm Jelenleg ott is képes vagyok órákig dolgozni az ügyön
Láttam a Mit használtam ma? topikban, hogy nagyon szép sminkeket alkottál vele.
Ööö, mi az a lineáris holo?
Giga unboxing, bemasolom az eladó leírását mert annyi minden van:
-Urban Decay Wired folyékony rúzs Wire árnyalat Új
-Nudestix Magnetic Eye Color Gilt árnyalat 1x próbált
-YSL Sequin Crush Mono 4es árnyalat Új
-The Balm Mary folyékony highlighter 3x próbált
-Sephora szajfény 120as árnyalat Új -3DB
-Essie lakkok 2db Újak
-Nobea Heatbeat körömlakk Új
-Nobea mattra száradó folyékony rúzsok Újak - 2db
-Nobea rúzs Új
-Notino mattito lapok Új
-Sephora alapozó minta 3db Új
-Clinique minták Új 2 db
-Lancome minták új 2db
-Vichy dermablend alapozó minta új 3db
Unicorn skin lakkokat vettem egy másik eladótól és ingyen oda adta mellé a not milky white és indigo away lakkokat, azt mondta hígított rajtuk, a többi lakkot is ingyen adta, neki nem váltak be, nekem jó lesz kipróbálni. Az Essence 04 crazy ami megvan rúzsban is
Uhh, állítólag ezek a Holo Taco lakkok nagyon jó minőségűek
Valamelyik topicban ez mintha lett volna azt hiszem @Amadea válaszolta meg végül, tőlem is kérdezte már egy ismerősöm és neki ezt a linket küldtem
Azta de szépséges unboxing Holo Tacot Cristinetől rendelted vagy van valami hazai “forgalmazó” is?
Köszi éppen ezt a linket kerestem
Ugyanattól az eladótól akitől a FUN és Simply kollaborációs lakkot vetted A párja is megvette neki a unicorn skin kollekciót és végül amit magának vett azt feltette eladásra
Na akkor nekem is ezt kéne kérnem hátha megkapom én is a páromtól Használd őket egészséggel, olyan szépségesek
#postanappentek, avagy #palettapentek
A mai napom egyértelműen a palettákról szól.
Megérkezett 2 Juvia’s rendelésem. Érdekesség, hogy a két rendelés között kb. 20 nap telt el, mégis egyidőben érkeztek meg.
Jött néhány ecset is:
Ez pedig a múltkori Döglesz rendelés, elfelejtettem megmutatni
Illatos dobozban érkezett, úgy látszik, ez most a trendi, mert máshol is találkoztam már ilyennel. Nagyon igényesen be volt csomagolva minden, pozitívan csalódtam.