💖 ùj unboxing kèpekkel

Na jóól van, meg sem láttam ezt, amit írtál. :sunglasses: :grin:

Meginogtam most pöppet, de méééég bírom! :grin:

Ritkán előfordul nálam (idő függvénye), hogy egy héten két különböző lakk is van a mancsomon. Fő a változatosság. :blush:

Majd muti meg az alkotást, kíváncsi vagyok. :wink:

2 Likes

Hihi nem csábítalak tovább :face_with_hand_over_mouth: Majd beszélnek a körmök, ha felpacsmagoltam :smiley:

Én újabban heti 1x kenem, valahogy így jön ki meg olyan brutál tartósra kenem őket :smiley: A Ternd it up-os lakkok nem olyan tartósak, pedig van pűr tökre szép árnyalatom tőlük. Na ha azt kenem akkor tuti pár nap után jöhet a másik lakk :smiley:

2 Likes

Mindig sikerrel jár a csábításod amúgy, de erős vagyok most (még). :crazy_face:

Essence lakkot használok most, iszonyat tartós, simán kibír egy hetet, sőőt! Plusz imádom, hogy extra gyorsan megszárad. :blush:

2 Likes

No majd szólsz ha kell, nem tudom felteszi-e zsibire, úgy mondta nekem, ha tetszik, itt van még egy bontott is :smiley: Még várom Amadea csábítását is :face_with_hand_over_mouth:

Amúgy Dm-es She alaplakkom és Sally Hansen fedőlakkom van tök jó kombók, amúgy meg ILNP Deja vu lineáris holo kísér most már egy hete :smiley: Nehéz a szép csillámokat lemosni :smiley: Essencetől a sellős csillámkupac van meg jó tudni, hogy amúgy gyorsan száradnak nekem minden mani váltás egy fél napos program :sweat_smile:

2 Likes

Jó-jó! :kissing_heart:

Fedőlakkban ősidők óta az Avon Mark gel shine nálam a toppp, pedig nem vagyok Avon párti. :slightly_smiling_face:
Sally valamiért nálam nem vált be fedőben, valamint alapban sem.

Legutóbb kipróbáltam az Essence holos lakkját, na…alig tudtam levakarni. :grin: Már betekertem alufóliába az ujjaimat, aztán mindegyikre olyan csiptetős biszbaszt tettem, ami ráfogja a lemosóval átitatott vattás-alufóliás cumót.

Szimplán a shine last&go van felkenve, az egyik piros (nem tudom melyik) … :grin::laughing:
Szintén zenész, a fél napot elveszi. :see_no_evil:

2 Likes

Nekem az vált be a nehezen lemosós lakkoknál,hogy nem a csupasz körömre kenem hanem egy szintelen retegre peldául, kicsit segít.

Én nagyon béna vagyok körömlakkozásban, ez visszatart :rofl::rofl:.

Úgy szoktam én is. :slightly_smiling_face: Hiába volt alap alatta, nagyon ragaszkodó volt a kicsike. :sweat_smile:

1 Likes

Csak gyakorlás kérdése az egész. :wink: Bele lehet jönni ebbe is, akár csak a sminkelésbe.:crazy_face:

2 Likes

Nahát, lehet kipróbálom 1x az Avont, de nem ismerek dílert :smiley: Bár biztos ötezren ajánlgatnák magukat, ha írnék egy keresem hirdetést az Avon fedőlakkra :smiley:
Ezt a bugyolát én is bevetem, kelleni fog, ha megint holozok :smiley: Egye fene megéri olyan szépek :sweat_smile:
Nem bánom, ha elveszi a fél napot kicsit zen az egész, meg tökre öntörődés is, nekem a sminkelés is ilyen öröm :smiling_face_with_three_hearts: Jelenleg ott is képes vagyok órákig dolgozni az ügyön :smiley:

3 Likes

Láttam a Mit használtam ma? topikban, hogy nagyon szép sminkeket alkottál vele. :slight_smile:

1 Likes

Ööö, mi az a lineáris holo? :open_mouth:

Giga unboxing, bemasolom az eladó leírását mert annyi minden van:

-Urban Decay Wired folyékony rúzs Wire árnyalat Új

-Nudestix Magnetic Eye Color Gilt árnyalat 1x próbált

-YSL Sequin Crush Mono 4es árnyalat Új

-The Balm Mary folyékony highlighter 3x próbált

-Sephora szajfény 120as árnyalat Új -3DB

-Essie lakkok 2db Újak

-Nobea Heatbeat körömlakk Új

-Nobea mattra száradó folyékony rúzsok Újak - 2db

-Nobea rúzs Új

-Notino mattito lapok Új

-Sephora alapozó minta 3db Új

-Clinique minták Új 2 db

-Lancome minták új 2db

-Vichy dermablend alapozó minta új 3db

IMG_20200904_155807

Unicorn skin lakkokat vettem egy másik eladótól és ingyen oda adta mellé a not milky white és indigo away lakkokat, azt mondta hígított rajtuk, a többi lakkot is ingyen adta, neki nem váltak be, nekem jó lesz kipróbálni. Az Essence 04 crazy ami megvan rúzsban isIMG_20200904_160023

13 Likes

Uhh, állítólag ezek a Holo Taco lakkok nagyon jó minőségűek :relaxed:

1 Likes

Valamelyik topicban ez mintha lett volna azt hiszem @Amadea válaszolta meg végül, tőlem is kérdezte már egy ismerősöm és neki ezt a linket küldtem

3 Likes

Azta de szépséges unboxing :heart_eyes: Holo Tacot Cristinetől rendelted vagy van valami hazai “forgalmazó” is? :slight_smile:

1 Likes

Köszi éppen ezt a linket kerestem :smiling_face_with_three_hearts:

Ugyanattól az eladótól akitől a FUN és Simply kollaborációs lakkot vetted :smiley: A párja is megvette neki a unicorn skin kollekciót és végül amit magának vett azt feltette eladásra

1 Likes

Na akkor nekem is ezt kéne kérnem hátha megkapom én is a páromtól :rofl: Használd őket egészséggel, olyan szépségesek :drooling_face:

1 Likes

#postanappentek, avagy #palettapentek :partying_face:
A mai napom egyértelműen a palettákról szól. :see_no_evil:

Megérkezett 2 Juvia’s rendelésem. Érdekesség, hogy a két rendelés között kb. 20 nap telt el, mégis egyidőben érkeztek meg.

IMG_20200904_160603
IMG_20200904_161738
IMG_20200904_160340
IMG_20200904_160955

Jött néhány ecset is:

IMG_20200904_161220
IMG_20200904_161251
IMG_20200904_161311

Ez pedig a múltkori Döglesz :grin: rendelés, elfelejtettem megmutatni :see_no_evil:

Illatos dobozban érkezett, úgy látszik, ez most a trendi, mert máshol is találkoztam már ilyennel. Nagyon igényesen be volt csomagolva minden, pozitívan csalódtam. :blush:

IMG_20200904_152917
IMG_20200904_161106

22 Likes