💖 ùj unboxing kèpekkel

Szaténos fényű, vagy matt a bronzer?
Bár a neve alapján inkább az első :crazy_face:

Szaténos! De annyira gyönyörű :star_struck:

Ah, most láttam a videót a másik topikban.
Tényleg gyönyörű.
Én kb. a mattól a szaténos fényűig mindet imádom.

1 Likes

Csinálok mindjárt swatchot is Neked szívesen, milyen fehér bőrön :blush:

1 Likes

Nagggyon szépséges. Megkérdezhetem honnan szerezted be hihetetlen áron? Akció volt valahol?
Jó szerintem kifutó termék és idén nem terveztek erre a palettára beruházni, így majd jövőre más márka valami színes palettáját akarom beszerezni, de érdekel mikről matadtam le😅

1 Likes

Azta de jó, hogy beszerezted, szerintem szeretni fogod majd mesélj, hogy tetszik :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nekem is ez a világosabb bronzer van meg. Ő lett az új kedvenc :grinning::heart_eyes: Szerintem te is szeretni fogod. :slight_smile:

1 Likes

Krémmánia zsibiről, lehet nem annyira hihetetlen áron, de mivel láttam hogy van hogy 17 ezrek teljes áron ezek a paletták :sweat_smile:, 11500-ért tudtam megvenni, próbálva volt :). Én nem merek külföldről rendelni egyelőre, zsibiről meg úgy kell az ilyeneket levadászni, de azért néha-néha felbukkanak a hőn vágyott dolgok :).

4 Likes

Ki is próbáltam, eszméletlenül szép, megérte levadászni :smiling_face_with_three_hearts: Szerintem simán hozza a high endes minőséget, nálam is tuti kedvenc, pedig azt hittem a Narson túl nincs élet :smiley:

2 Likes

Akkor jól értem, a C01-es árnyalat van meg nektek?

2 Likes

Igen, amúgy talán 2019 nyarán jelent meg :), elvileg limitált volt :).

Én kb. soha az életben nem fogom lecserélni a pattanásokra való Catrice korrektoromat, nem is vagyok hajlandó mást kipróbálni. Nekem az egy csoda, kb. mindenhol tartok belőle, remélem, hogy soha nem fogják bevonni.

A drogériás termékek az utóbbi pár évben pokolian felzárkóztak, még fijatal jánykoromban örültünk, ha anyuval osztozhattunk egy Max Factoron, most meg az Essence pult olyan, mintha mesét néznék. Főleg a limitáltak.

6 Likes

Igen ő az :slight_smile: A Váci úti (36-37) Rossmannban kapható még ha nem akarod a PP-n rendelni. 1700 ft-ot fizettem érte ha jól emlékszem :slight_smile:

Nekem is az Essence, Catrice limitált kiadásai a fekete lyukak. Szinte sosem állom meg, hogy legalább valamit ne vegyek meg belőlük… :see_no_evil:

6 Likes

Én a L’Oreal korrektorával érzek így :face_with_hand_over_mouth:
A limitált kiadásokat már lassan én is vadászom, az Essence ecsetek hihetetlenül jó minőségűek, klassz, hogy a drogériás vonal is kezd felzárkózni.

2 Likes

Melyik korrektor az? Nekem mindegyik foltos lesz, lehet rosszak a színárnyalatok amiket használok :/.

Nagyon jó áron jutottál hozzá, használd egészséggel! :blush:

1 Likes

Ez is gyönyörű, de az ára nem épp baráti:

1 Likes

Én ezt használom a ragyákra, szem alá nem kenem:

2 Likes

@Alsace, nekem most a mini Laguna bronzerre fáj a fogam (bár nem az első a kívánságlistámon), úgy érzem, mint Nars rajongónak, ez kötelező darab.

2 Likes