Szaténos fényű, vagy matt a bronzer?
Bár a neve alapján inkább az első
Szaténos! De annyira gyönyörű
Ah, most láttam a videót a másik topikban.
Tényleg gyönyörű.
Én kb. a mattól a szaténos fényűig mindet imádom.
Csinálok mindjárt swatchot is Neked szívesen, milyen fehér bőrön
Nagggyon szépséges. Megkérdezhetem honnan szerezted be hihetetlen áron? Akció volt valahol?
Jó szerintem kifutó termék és idén nem terveztek erre a palettára beruházni, így majd jövőre más márka valami színes palettáját akarom beszerezni, de érdekel mikről matadtam le😅
Azta de jó, hogy beszerezted, szerintem szeretni fogod majd mesélj, hogy tetszik
Nekem is ez a világosabb bronzer van meg. Ő lett az új kedvenc Szerintem te is szeretni fogod.
Krémmánia zsibiről, lehet nem annyira hihetetlen áron, de mivel láttam hogy van hogy 17 ezrek teljes áron ezek a paletták , 11500-ért tudtam megvenni, próbálva volt :). Én nem merek külföldről rendelni egyelőre, zsibiről meg úgy kell az ilyeneket levadászni, de azért néha-néha felbukkanak a hőn vágyott dolgok :).
Ki is próbáltam, eszméletlenül szép, megérte levadászni Szerintem simán hozza a high endes minőséget, nálam is tuti kedvenc, pedig azt hittem a Narson túl nincs élet
Akkor jól értem, a C01-es árnyalat van meg nektek?
Igen, amúgy talán 2019 nyarán jelent meg :), elvileg limitált volt :).
Én kb. soha az életben nem fogom lecserélni a pattanásokra való Catrice korrektoromat, nem is vagyok hajlandó mást kipróbálni. Nekem az egy csoda, kb. mindenhol tartok belőle, remélem, hogy soha nem fogják bevonni.
A drogériás termékek az utóbbi pár évben pokolian felzárkóztak, még fijatal jánykoromban örültünk, ha anyuval osztozhattunk egy Max Factoron, most meg az Essence pult olyan, mintha mesét néznék. Főleg a limitáltak.
Igen ő az A Váci úti (36-37) Rossmannban kapható még ha nem akarod a PP-n rendelni. 1700 ft-ot fizettem érte ha jól emlékszem
Nekem is az Essence, Catrice limitált kiadásai a fekete lyukak. Szinte sosem állom meg, hogy legalább valamit ne vegyek meg belőlük…
Én a L’Oreal korrektorával érzek így
A limitált kiadásokat már lassan én is vadászom, az Essence ecsetek hihetetlenül jó minőségűek, klassz, hogy a drogériás vonal is kezd felzárkózni.
Melyik korrektor az? Nekem mindegyik foltos lesz, lehet rosszak a színárnyalatok amiket használok :/.
Nagyon jó áron jutottál hozzá, használd egészséggel!
Ez is gyönyörű, de az ára nem épp baráti:
Én ezt használom a ragyákra, szem alá nem kenem:
@Alsace, nekem most a mini Laguna bronzerre fáj a fogam (bár nem az első a kívánságlistámon), úgy érzem, mint Nars rajongónak, ez kötelező darab.