💖 ùj unboxing kèpekkel

Köszönöm a tippeket, megnézem mindegyiket :slight_smile:

1 Likes

A Chanel krémbronzerről ódákat zengenek.
Majd számolj be, hogy mennyire vált be…

1 Likes

Most érdemes, mert holnap kezdődik a 25% akció :smiley:
Az USL szerintem szuper, mattra szárad és irtó kényelmes. A kedvenc színem az Alyssa, nem tudom lehet-e még kapni mondjuk… de van egy pár :slight_smile:
Van UBL formulájuk is, ami ilyen blotted hatás, az is mattra szárad, de nem olyan erős a pigmentációja. Én azt sokkal kevésbé szeretem, mert azt is lehetetlen javítani amikor kopik, de legalább nem szárít.

2 Likes

Ú igen, annyira jók azok az új Catrice rúzsok :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:, meg nekem bejött a Maybelline rúzsceruzája is :), nem kopik csúnyán és nagyon szép felkenve :heart_eyes:.

1 Likes

Gondoltam már rá, hogy kipróbálom, de még nem jutottam el odáig. Így viszont lehet teszek egy próbát majd :smiley: Bár nekem is kismillió rúzsom van itthon, van vagy 100 db szerintem :smiley:

Én is szeretem a Lipfinityt, de tényleg nagyon változó a minősége. Kettőt elfogyasztottam, de mivel mindig kell valami újat kipróbálni, már nem vettem újra.

1 Likes

Én 50-ig jutottam a számolásban…de ridikülök mélyén mindig lapul még néhány példány :grinning:De megér egy próbát, elsősorban glamour vagy joy-kuponnal féláron, teljes árat sosem adtam érte.

3 Likes

A nude és rózsaszínes árnyalatok nekem nagyon beváltak, és volt egy mélybordó padlizsános szín, azt alkalmakra szerettem csak sajnos a férjem nem rajong a sötét rúzsokért :stuck_out_tongue_winking_eye:…pedig fotón egyáltalán nem tűnik soknak. De volt egy tűzpiros, annak csalódás volt a minősége, nem fedett és foltos lett ha rétegezni próbáltam, túl is adtam rajta. Meg amúgy sem áll igazán jól nekem a piros, hiába próbálkoztam vele.

2 Likes

Megértem, én is már csak nagyon ritkán vagyok hajlandó teljes árat fizetni egy rúzsért… éljenek az akciók :smiley:

1 Likes

A holnapi akció nálunk mikor kezdődik?
Tudom, hogy utána számolhatnék, de most képtelen vagyok ilyen passziókra fáradt

Nekem volt egy nude téglás színem, az nagyon szép volt. Viszont volt egy rózsaszínes is, ami pedig morzsolódott folyamatosan, nem volt túl tartós. Vélmeényeket mindenképp olvasni kell róla választás előtt, és még akkor is ki tudja, neked működik-e… Élénk színek esetén szerintem nagyon fontos, hogy szépen kopjon, ha kopik, és lehessen szépen újrakenni. Egy ideje inkább már csak hagyományos rúzsokat használok erre. :slight_smile:

Hehe, este 7kor :smiley:

1 Likes

Ez holnap estét jelent, ugye?

Nem mintha az előző CP rendelésem már megérkezett volna… :grinning:

1 Likes

Igenigen :smiley:

Szerintem nekem is megvolt az az árnyalat, az a bizonyos kicsit vöröses nude szín, az nagyon szép! És igen, egy rózsaszínnel én is rosszul jártam (talán Flamingo, annyi lipfinitym volt már hogy nem tudom mindnek a nevét) megdöbbentően gyenge volt a régebbi jól beváltak után. Nem volt fedése, pedig szerintem egy matt tartós rúzs legyen teljesen fedő, az áttetsző árnyalatokat a krémesebb rúzsoktól várnám el amike akár a visszapillantóból is megigazítok ha kell… :upside_down_face:Egyetértek veled, nagyon gáz ha egy élénk szín csúnyán kopik és nem lehet megigazítani, akkor inkább a hagyományos rúzs.

2 Likes

Swatchos fotót tettem fel a másik topikba.

1 Likes

Megnézem. Köszi. Nagyon kíváncsi vagyok, nagy a hype körülötte

Hourglass mini bronzosító és Nars single, a kedvenc árnyalataim egyike:

20200902_201748

14 Likes

A világosabb bronzerért körbejártam a környékünk minden Rozimannját és végül sikeresen be is szereztem. Ha nem látom sok kedves Fórumtárs véleményét róla, nem kívánom meg, mert sötétnek tűnik. De tényleg működik fehér bőrön. :blush:
A szájcerka az új Lisa rúzshoz kell, noha még mindig nem kentem fel, csak nézegetem, remélem kb eltaláltam a ceruza színét :sweat_smile:
20200903_075758

15 Likes

Megérkezett egy hihetetlenül vágyott ABH palettám hihetetlen áron :).

IMG_20200903_095411

IMG_20200903_095026

17 Likes