💖 ùj unboxing kèpekkel

Van már róla pár vélemény.
https://kremmania.hu/kremek/geek-gorgeous-101-liquid-hydration

@Amadea használod a tonert? Milyen az illata szerinted? :smile:

Még egyszer használtam, a reggeli rohanásban, nem figyeltem, ill. nem volt olyan erős szaga, ami megcsapott volna. Te mit éreztél?

Olyan gyógynövényes, borsmentás betadine.:smile:
Nagyon elszoktam az illattól. De jó cucc, tetszik, csak meglepődtem az illatán. Valamelyik összetevő lesz.

4 Likes

Hehe, ez az én illatom. Lehet, hogy hiányozik a kórház…? :rofl:

3 Likes

Notinos rendelés. Beleszerettem ebbe a Jimmy Choo parfümbe.
A Chanel krémbronzer KM zsibis vásárlás.
Az alsó képen pedig DM beszerzés látható.
Kép

Kép

18 Likes

Jaj Maybelline stay rúzsok annyira érdelnek. De azt nem vehetek…25 rúzsom van.:roll_eyes:
Neked már van vagy ez az első?
Majd számolj be, remélem szereti fogod.

2 Likes

Arról a krembronzerről pls írj véleményt! Annyian dicsérik!
Már írni akartam korábban, hogy Te mindig olyan klassz cuccokat fogsz ki zsibin. :grin: Nagy pacsi ezert!:upside_down_face:

2 Likes

Tudom nem engem kérdeztél, de nekem nem jött be annyira. Tartós, de közben szétszárítja az ember száját teljesen. Picit kopik csak, de azt csúnyán, javítani pedig nem lehet, csak ha újrakened. Én túladtam rajtuk, szerintem vannak jobbak.

4 Likes

Belekotyogok én is. @macooka írta, hogy ő nem szereti. Valóban szárít, bár engem nem olyan durván, mint egy ilyen rúzstól várná az ember. Lerobbanthatatlan, nekem csak az olajos lemosó hozza le. Valóban van olyan szín, ami csúnyán kopik, de olyan is, ami teljesen korrekt. A javítás tényleg lehetetlen.
Nálam ami bevált, éjjelre vastagon Carmex másnap mehet ez a rúzs.
Pár hete rendeltem belőle öt árnyalatot :joy::joy:

3 Likes

Melyik rúzst ajánlanád helyette? Tényleg kíváncsi vagyok, új vagyok az ajakkencék terén, most ismerkedünk. Az nem hátrány, ha legaláb fele olyan tartós, mint a Maybelline :slight_smile:

Nekem ami bejött, az az új Catrice folyékony rúzs, talán Matte Ink Pro a neve? Elég tartós az is, ha kopik is kicsit, akkor szépen újra lehet kenni. Szeretem még a Colourpop Ultra Satin vagy Ultra Matte lipeket is, arról is hasonló véleményen vagyok :slight_smile:

4 Likes

Nemrég vettem az elsőt 15-ös Lover árnyalatban. Annyira tetszett, hogy beruháztam mégegyre. Notinon lejött belőle 30% Ez pedig a 65-ös Seductress nevű szín. (És megvan már a következő, a hideg tónusú vörös Pioneer)
Nekem is rengeteg rúzsom van de ebben a maszkos időszakban ezeket a tartós ajakkencéket szeretem, mert nem kopnak és nem fogják össze a maszk belsejét sem.

2 Likes

Az angol tudás hiányában kerülöm a külföldi rendelést (nagy félelmem, hogy elkeveredik a csomag és meg sem tudom reklamálni) Szóval nekem marad a zsibi meg Edit blogja.
Én is jókat hallottam erről a bronzerről. Holényi Zita is ódákat zengett róla, az ő véleménye is hozzájárult, hogy leüssem.
Szintén zsibin csaptam le egy Pat Mcgrath palettát (Subliminal Platinum Bronze) meg egy ND Mini Gold palettát is, amik jövő héten érkeznek majd. :heart_eyes:

2 Likes

Oh…akkor nem jó ha szárít, mert nekem van több matt Liquid Lipstockem, Dose of Colors és egy JSC, Kiko stb és nem szárítanak. Köszi, hogy leírtad.

1 Likes

Nem rossz ötlet, de mivel én tálaltam olyat ami nem szárít…nekem akkor nem annyira begyere így már. Pláne ha javítani is nehéz. Bár nálam mindig van kèk nivea krém azt ha rájuk kenem és várok zsepivel le szoktam tudni szedni és mehet az újra kenés.

2 Likes

Nekem Kikotól is van egy kétvégű: matt & shiny ( a shinynál hosszsbb a száradási idő de utána az is tart), Inglot, Buorjois,Dose of Colors és JSC vannak és nekem tartanak. Ezek mind mattra száradóak és viszonylag tartósak. Olajos kajákat persze egyik se szereti.

20200902_051618 20200902_051628

6 Likes

Megérkezett. Nem tört össze, két bubis zacskóban jött, és papírral kitömték.

118700053_234764531218526_5415775857833089995_n

21 Likes

Nekem életem rúzsa a Lipfinity. De nagyon különböző az árnyalatok minősége! A nude színek megbízhatóak (170, 140 ha jól emlékszem). Nekem egyáltalán nem szárítottak, pedig sosem használtam hozzájuk a szájfényt mert tetszett hogy matt. És nagyon jó még a kétvégű Lipfinity, amelyik egyik fele a rúzs, másik fele egy enyhén csillámló színezett szájfény. Ha evős alkalmakkor megbízható egész estés rúzs kell, más nem jöhet szóba!

2 Likes

A Catrice rúzsból nekem is van kettő, szeretem őket. Fényévekkel kényelmesebb, mint a Maybelline, ráadásul tényleg lehet javítani :slight_smile:
Na, megyek megnézegetem a Colourpop rúzsokat is :smiley:

2 Likes