💖 ùj unboxing kèpekkel

Egyébként a férfiak egyre fejlődnek ebben :D. Tesóm is mióta lett barátnője ismeri a BB krém és a highlighter nevét :sweat_smile:. Párom múltkor kérdezte, hogy tudok-e valami nagyon hidratálós krémet. Nekem sajna nincs olyanom, mert nem bírná a bőröm. De most elvileg egy Q10-es szérumot mindketten fogunk használni. A tanglee Teezeremre is azt mondta hogy dehát ez sokkal szuperebb mint a másik :D, néha én is fésülgetem a haját :rofl:. Egyébként általános iskolai tanárnak készülök, egyelőre még nehezen képzelem el magam a pályán, de csak belejövök egyszer :).

3 Likes

Ne tartson vissza a maszk, én ugyanúgy kipingálom a számat is, egyszerűen kell és kész. :grin: Nélküle nem az igazi… :slightly_smiling_face:
Majd ha felkented, muti meg. Úgyis régen voltak általad bemutatott termékek a "Mit használtál ma? " topicban és már kezd hiányozni. :crazy_face::smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Nahát, képesek fejlődni? :grin: :grin: Az jó, hogy ilyen irányba is elmegy az érdeklődésük, nem gondoltam volna. :slightly_smiling_face: Az én környezetemben csak “szűk látókörű” ffiak vannak, pl. a rúzs és annak árnyalatai ugye… az összes ugyanolyan, ahhha… :slightly_smiling_face::grin:

Jól hangzik, ügyes vagy, biztosan menni fog! :heart:

1 Likes

Feltétlen teszek fel fotókat a rúzsikáról swatcholva is meg ajkakon is :smiling_face_with_three_hearts: :lips:

Igazad van, majd kenem magam ezerrel :smiley: Két szemsminkem volt csak, amit itthonra bűvöltem fel, majd felteszem akkor a kedvenc topikunkba, a többit nem volt időm lefotózni :see_no_evil:

4 Likes

@Gloria volt olyan kedves, hogy elküldte nekem ezeket a szuper cuccokat :drooling_face: :heart_eyes:
Nagyon-nagyon köszönöm innen még egyszer, alig várom, hogy használhassam őket :relaxed: :kissing_heart: :star_struck:
20200831_125409

19 Likes

Használd egészséggel.:blush:
A Zoeva, Too Faced @hanita ajándéka.

4 Likes

Hát akkor @hanita nak is nagyon köszönöm így közvetve :relaxed:

3 Likes

Az a Makeup Obsession highlighter naaaagyon király, a Holdról is látni :star_struck:

2 Likes

Miniben, még régi csomagolásban nekem is megvan, nagyon imádtam azt, sajnos lejárt már, örülök hogy a minőség nem változott akkor :smiley:
Szerintem a Makeup Obsession egy nagyon alulbecsült márka, főleg a Revolution miatt, de szerintem nagyon szuper cuccok ezek, teljesen más a szemhéjpúderek összetétele is, mint a Revolution formuláé.

3 Likes

Hálistennek sértetlenül érkezett, volt bubi a dobozban. Élőben is csodás.
IMG_20200831_185909

22 Likes

Drága @Gloria -tól és @hanita -tól érkezett ez a bámulatos csodacsomag, igazi nyári karácsonyi hangulatba kerültem amikor kibontottam a csomagot :slight_smile: vagy mint aki megnyert egy lottó 5-t :crazy_face::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:. Hálásan köszönöm itt is :)). Nem is tudom szavakba önteni mennyire örülök és mennyi hálát érzek :slight_smile::kissing_heart:.IMG_20200831_183744

22 Likes

Majd számolj be, kipróbálás után hogy tetszik.:slight_smile:

1 Likes

Aztamindenit! Mennyi finomság! :star_struck:

1 Likes

Aztaa, mennyi szépség! :star_struck: Nem csodálom, hogy karácsonyi hangulatba kerültél. :grin: :drooling_face:

1 Likes

Alig várom a swatchos képeket (ugye lesz?) :pray:t2:

1 Likes

De gyönyörűek így egymás mellett :blush:

1 Likes

Akkor ők is felkerülnek a listámra. A minősége változatlan, én alig hittem a szememnek, mikor kipróbáltam.
Mondjuk, én a Revolution cuccokat is szeretem, a pirosító palettáik kifejezetten jók.

1 Likes

Hihetetlen csodásak :smiling_face_with_three_hearts:. Én is végig néztem a videót amit Jeffree csinált bemutatóként a palettáknak (vagy leleplezte őket :D.). Mindenesetre akkora csinadratát csinált hogy még én is izgatott lettem, pedig nem ismerem a márkát, Jeffreet sem :)). Én is kiváncsi vagyok a swatchokra :).

Még sosem csináltam, de megpróbálom.:smile:

2 Likes

Juj de sok szépség :star_struck:
Használd őket egészséggel :heart_eyes: Majd mesélj a Prism palettáról arra még csorgatom a nyálam :drooling_face:

1 Likes