💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon kis helyre paletta.:slight_smile:

1 Likes

Köszi! Sajnos a swatcholásig még nem jutottam el… :frowning:

Majd az is összejön.:slight_smile:

Leadtam egy-két rendelést.
Notino (ingyen szállítás volt)
Évek óta ezt a fogkefét használjuk a férjemmel.
Kép

Pinkpanda, bbkrem.hu, KAP (az ecset első benyomásra nagyon tetszik)
Kép

Ezeket pedig a Dm-ben vettem. A palettához nem volt teszter a járvány miatt, de amúgy sem nyúltam volna bele. Megtetszett a színösszeállítás, kivettem egyet középről.
Kép

15 Likes

Essence arcpirosítót mostanában fedeztem fel magamnak, egy szín van meg belőle, a Bespoke, imádat. :smiley: Az biztos, hogy a többi színt is be fogom szerezni.

2 Likes

De jó kis rendelés! A Sophx Highlighter is ígéretesnek tűnik az Essence termékekről is mesélj majd, hogy szuperálnak :slight_smile:

1 Likes

A SophX highlighter palettát már régóta használom szinte minden sminkemhez. Nagyon jó minőségű, szerintem te sem fogsz csalódni benne.

2 Likes

Ilyen essence pirosítóm van, imádom :). Jók lehetnek a fogkefék. Ditke videóiban már találkoztam ezzel a Sophx Highlighter palettával, elvileg csodásak :slight_smile: Jajj de jól néz ki az Essence paletta :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:, meseszép színek vannak benne :).

1 Likes

Wow, ez nagyon szép!!

Unboxing🤣
IMG_20200409_180728

9 Likes

Engem a féltékeny vagyok az okostelefonra cím érdekelne, hogy melyik szavakat nem látom :smiley:

1 Likes

Kis csomagom:
EL ANR szérum 20 ml, ANR Intense Reset koncentrátum 5 ml. A többi ajándék volt a nesziben: Envy Rebellious rúzs, mini Sumptous Extreme spirál, DayWear nappali krém 7 ml, ANR szérum 5 ml. A dobozokat, papírokat kidobtam, cuccokat fertőtlenítettem, pedig most a Nomade Intense (vagy mi a neve) illatban pompázott, ami sokkal jobban tetszik, mint a LVEB, amivel eddig locsolták a Douglas-osok. A neszit még elteszem pár napra karanténba, mert azt nem akarom kimosni.
20200410_140057

13 Likes

Ja, és most látom, hogy ezeknek még lejjebb ment az ára, mint ahogy én vettem :roll_eyes: Ajineszi már nincs.

1 Likes

20200414_070512
@Gloria hiányolta a képeket.:slight_smile: Ezek itt a Colourpop pirosítók, azt hittem, már sose érkeznek meg…

17 Likes

20200414_070535
Ezek pedig a Catrice highlighterkollekciójából vannak, legszívesebben az összeset megvettem volna.:joy:

19 Likes

IMG_20200411_105707

Oui a L’ Amour parfüm anyák napi ajándék lesz, a kék kétfázisú lemosó és a kézkrémek váltak be nekem leginkább az Yves Rochertől,annyira, hogy ha elfogy akkor hiányzik, a My green summer tusfürdőt nyárra tartogatom, menta és citrusos illata van a leírás alapján.
A zöld micellás víz, a Naturelle edt és a Plein Soleil parfüm ajándékba volt, ezek közül csak a Naturellet próbáltam ki és hasonló illatjegyei vannak mint a Moschino I love love-nak, szóval kellemes meglepetés volt számomra.

IMG_20200411_105248
Szépségcenteres rendelés: nekem ez a kevert fényvédő vált be, a vörös árpás hidratálót benéztem, mert a lotiont akartam volna megrendelni, de amúgy is elfogyott az arckrémem szóval nem is baj, hogy így alakult, a fátyolmaszk ajándékba volt

IMG_20200411_105009

Müllerben már vannak kitéve fényvédők, annyira nem néztem az összetevőiket, az Anti pollution(https://www.mueller.de/p/lavozon-sonnenfluid-lsf-50-city-defense-2430867/) külön papír dobozban van, kipróbáltam arcra de kicsit irritálta a szemem, így marad majd nyakra és dekoltázsra , a másikon nem volt magyar cimke, de itt elérhetőek az összetevők: https://www.mueller.de/p/lavozon-sonnenlotion-lsf-50-love-the-sun-and-yout-planet-2525729/

10 Likes

:kissing_heart: köszi

1 Likes

Ezt a YR szemfestéklemosót használom én is, mindig újraveszem.
Sebo Vegetalból csak a tonikot használtam, de sajnos az tele volt alkohollal. Ez a tusi nekem is megvan már egy ideje, én is a nyarat várom vele :smiley:

1 Likes

Igen, láttam a véleményed a termék adatlapon is a lemosóról, Sebo Vegetalbol kb. 2 éve az arckrémjüket használtam, nem volt rossz, de úgy emlékszem abban is volt nem túl szép összetevő, ezt a micellás vizet csak azért választottam ,mert a másik 2 alternatíva annyira nem vonzott, utólag megnézve viszont láttam, hogy sokan írták, hogy irritálja a szemet, én úgy vagyok vele, hogy max. a sminkes asztalom törlöm le vele, ha tényleg annyira nem jó :smiley:

Igen, mondjuk ajándéknak simán jó :smiley:
Nekem is megvan az arckrém, de nem nagyon akaródzik megbontani, el is szándékozom majd adni szerintem, mert ott is Alcohol a második helyen :frowning: