Nagyon kis helyre paletta.
Köszi! Sajnos a swatcholásig még nem jutottam el…
Majd az is összejön.
Leadtam egy-két rendelést.
Notino (ingyen szállítás volt)
Évek óta ezt a fogkefét használjuk a férjemmel.
Pinkpanda, bbkrem.hu, KAP (az ecset első benyomásra nagyon tetszik)
Ezeket pedig a Dm-ben vettem. A palettához nem volt teszter a járvány miatt, de amúgy sem nyúltam volna bele. Megtetszett a színösszeállítás, kivettem egyet középről.
Essence arcpirosítót mostanában fedeztem fel magamnak, egy szín van meg belőle, a Bespoke, imádat. Az biztos, hogy a többi színt is be fogom szerezni.
De jó kis rendelés! A Sophx Highlighter is ígéretesnek tűnik az Essence termékekről is mesélj majd, hogy szuperálnak
A SophX highlighter palettát már régóta használom szinte minden sminkemhez. Nagyon jó minőségű, szerintem te sem fogsz csalódni benne.
Ilyen essence pirosítóm van, imádom :). Jók lehetnek a fogkefék. Ditke videóiban már találkoztam ezzel a Sophx Highlighter palettával, elvileg csodásak Jajj de jól néz ki az Essence paletta , meseszép színek vannak benne :).
Wow, ez nagyon szép!!
Unboxing🤣
Engem a féltékeny vagyok az okostelefonra cím érdekelne, hogy melyik szavakat nem látom
Kis csomagom:
EL ANR szérum 20 ml, ANR Intense Reset koncentrátum 5 ml. A többi ajándék volt a nesziben: Envy Rebellious rúzs, mini Sumptous Extreme spirál, DayWear nappali krém 7 ml, ANR szérum 5 ml. A dobozokat, papírokat kidobtam, cuccokat fertőtlenítettem, pedig most a Nomade Intense (vagy mi a neve) illatban pompázott, ami sokkal jobban tetszik, mint a LVEB, amivel eddig locsolták a Douglas-osok. A neszit még elteszem pár napra karanténba, mert azt nem akarom kimosni.
Ja, és most látom, hogy ezeknek még lejjebb ment az ára, mint ahogy én vettem Ajineszi már nincs.
@Gloria hiányolta a képeket. Ezek itt a Colourpop pirosítók, azt hittem, már sose érkeznek meg…
Ezek pedig a Catrice highlighterkollekciójából vannak, legszívesebben az összeset megvettem volna.
Oui a L’ Amour parfüm anyák napi ajándék lesz, a kék kétfázisú lemosó és a kézkrémek váltak be nekem leginkább az Yves Rochertől,annyira, hogy ha elfogy akkor hiányzik, a My green summer tusfürdőt nyárra tartogatom, menta és citrusos illata van a leírás alapján.
A zöld micellás víz, a Naturelle edt és a Plein Soleil parfüm ajándékba volt, ezek közül csak a Naturellet próbáltam ki és hasonló illatjegyei vannak mint a Moschino I love love-nak, szóval kellemes meglepetés volt számomra.
Szépségcenteres rendelés: nekem ez a kevert fényvédő vált be, a vörös árpás hidratálót benéztem, mert a lotiont akartam volna megrendelni, de amúgy is elfogyott az arckrémem szóval nem is baj, hogy így alakult, a fátyolmaszk ajándékba volt
Müllerben már vannak kitéve fényvédők, annyira nem néztem az összetevőiket, az Anti pollution(https://www.mueller.de/p/lavozon-sonnenfluid-lsf-50-city-defense-2430867/) külön papír dobozban van, kipróbáltam arcra de kicsit irritálta a szemem, így marad majd nyakra és dekoltázsra , a másikon nem volt magyar cimke, de itt elérhetőek az összetevők: https://www.mueller.de/p/lavozon-sonnenlotion-lsf-50-love-the-sun-and-yout-planet-2525729/
köszi
Ezt a YR szemfestéklemosót használom én is, mindig újraveszem.
Sebo Vegetalból csak a tonikot használtam, de sajnos az tele volt alkohollal. Ez a tusi nekem is megvan már egy ideje, én is a nyarat várom vele
Igen, láttam a véleményed a termék adatlapon is a lemosóról, Sebo Vegetalbol kb. 2 éve az arckrémjüket használtam, nem volt rossz, de úgy emlékszem abban is volt nem túl szép összetevő, ezt a micellás vizet csak azért választottam ,mert a másik 2 alternatíva annyira nem vonzott, utólag megnézve viszont láttam, hogy sokan írták, hogy irritálja a szemet, én úgy vagyok vele, hogy max. a sminkes asztalom törlöm le vele, ha tényleg annyira nem jó
Igen, mondjuk ajándéknak simán jó
Nekem is megvan az arckrém, de nem nagyon akaródzik megbontani, el is szándékozom majd adni szerintem, mert ott is Alcohol a második helyen