💖 ùj unboxing kèpekkel

Per pillanat ennyit tudok tenni a nép mentális egészségének megóvásáért.:smiley: De legalább látszik, hogy üres a ruhaszárító!

Észre sem vettem. :smile:

1 Likes

Eddig úgy voltam vele, hogy minek nekem még egy highlighter. Erre jönnek a csodásabbnál csodásabb képek. :joy:
Egyébként a Colourpop pirosítók is szépségesek :star_struck:
De nem szabad, ebben a hónapban vettem új sportcipőt, néhány ruhát (négyet), és hát na… :joy::joy:

Hidd el, hogy highlighterből sose elég. Pontosabban ebből se.:joy: Ma kipróbáltam a Magnolia Blossomot, a Napra lehetett nézni, de rám, csak napszemüveggel.:sunglasses:

4 Likes

Pedig micsoda rejtett tartalomnak szántam!:joy:

A hónapban aktuális drogériás köröm egyetlen smink szerzeménye. Az önkéntes karantén egyik pozitív hatása, hogy elkezdtem használni a rúzsaimat. Itthon könnyebben megy, töredelmesen bevallom, 26 éves létemre nem tudok rendesen rúzst hordani, zavar, állandóan furán tartom a szám. Nos, ezt most bőven tudom gyakorolni. És a színekkel is bátrabb vagyok, gondoltam egy merészet és lilás rózsaszín rúzst kezdtem el keresni. Megtaláltam. Másfél hét elkülönítés és külső fertőtlenítés után ma használtam először. A színét imádom, kellemes a viselete is, ellenben hamar kopik, de legalább nem matt. Apró örömök az életben :slightly_smiling_face:
20200415_194904

15 Likes

Egyébként kezdem így érezni én is. Az idei évem abszolút a highlighterek körül forog, és ezt abszolút nem bánom :slight_smile:
Szép lehet nagyon :blush:

1 Likes

Viszont az a rossz hírem, hogy előbb-utóbb ezt fogod érezni a rúzsoknál/pirosítóknál/bárminél… nagyon csalafinta ez a krémmániákusság, mindig más kategória lesz a vágy fixa ideája.:blush:
A bronzerekkel voltam úgy, hogy sokáig nem érdekeltek, nem való az nekem… aztán sikerült vennem egy szerelemdarabot (“Ja, hogy ilyen egy jó bronzosító!”) és azóta keresem a társait.

7 Likes

A palettákkal már érzem. A többi eddig valahogy kimaradt, de kezdek belekóstolni minden másba is, és már mindent értek. Viszont nem bánom, egyrészt élvezem a sminkelést, a bőrápolás meg olyan rutin lett, amiért 10 éve hálás lettem volna. Illetve itt jegyezném meg, hogy a hajápolással is így jártam, a mai tudásomat megosztanám 16 éves énemmel is.

3 Likes

Jaj, a bronzerekkel én is így voltam. Mondtam is, hogy minek nekem, hát hulla fehér vagyok, hogy nézne már ki rajtam :smiley: Aztán kiderült, hogy pontosan ezért kell, mert hulla fehér vagyok :stuck_out_tongue: :smiley:

3 Likes

Ahh! Micsoda szép szín! Nagyon király!

1 Likes

Kívül esik a konfortzónámon, de nekem is nagyon tetszik. Szokatlanul jó :slight_smile:

Hozzánk bármikor fordulhatsz egy kis fanatizálásért.:smiley:
Miket használsz a hajadra?

Javában bólogatok, mint szintén hullafehér.:smiley:

2 Likes

Majdnem két évig az YR hajhullás elleni samponját használtam, feljavítva az ampullájukkal, merőben hajnövesztés céljából. Évek óta nem mosom samponnal célzottan a hajvégeimet, hogy azzal se szárítsam. Jó erősre főzött csalánteával öblítek a végén. Illetve nemrég kipróbáltam a Lush New szilárd samponját, és most ő a favorit. Tele vagyok babahajakkal, és fél év alatt annyit nőtt a hajam, hogy én se hiszem el. Belülről is támogatom “szépségvitaminnal”. Nem olyan nagy rutin ez, de meg kellett tanulnom jól válogatni, és vigyázni a hajamra. Nincs kifejezetten sok hajam, meg kevés se. Szerintem olyan átlagos, bár nyilván kicsit dúsabb hajról álmodok én is.

2 Likes

Hogy szuperál neked ez a rúzs? Én nem szerettem, inkább szájfény. Mondjuk nem szárít :slight_smile: Végül elajándékoztam az ugyanilyen színemet.

Még próbálgatom. Elég hamar kopik, bár ahol fent marad, ott a micellás víz viszi csak le. Valóban nem egy tartós rúzs, de annyira tetszik a színe, hogy egyelőre szeretem :slight_smile:

1 Likes

Uhh ez de jó ötlet! Egy-egy extra rúzs vagy szemsmink kipróbálása jöhet az önkéntes karantén idejére :smiley:

2 Likes

@Natulcien szíves ajánlásával, Schüssler BB light, esti hidratáló, plusz egy sima hidratáló. Nagyon kíváncsi vagyok. A csomagolás aranyos, +1Ft. Ha jónak találom, innen lesz az anyáknapi ajándék is, nem gondolkozom tovább.
IMG_20200416_123009
IMG_20200416_123158

11 Likes

Szuper, örülök, hogy szereted :heart:

1 Likes