Per pillanat ennyit tudok tenni a nép mentális egészségének megóvásáért. De legalább látszik, hogy üres a ruhaszárító!
Észre sem vettem.
Eddig úgy voltam vele, hogy minek nekem még egy highlighter. Erre jönnek a csodásabbnál csodásabb képek.
Egyébként a Colourpop pirosítók is szépségesek
De nem szabad, ebben a hónapban vettem új sportcipőt, néhány ruhát (négyet), és hát na…
Hidd el, hogy highlighterből sose elég. Pontosabban ebből se. Ma kipróbáltam a Magnolia Blossomot, a Napra lehetett nézni, de rám, csak napszemüveggel.
Pedig micsoda rejtett tartalomnak szántam!
A hónapban aktuális drogériás köröm egyetlen smink szerzeménye. Az önkéntes karantén egyik pozitív hatása, hogy elkezdtem használni a rúzsaimat. Itthon könnyebben megy, töredelmesen bevallom, 26 éves létemre nem tudok rendesen rúzst hordani, zavar, állandóan furán tartom a szám. Nos, ezt most bőven tudom gyakorolni. És a színekkel is bátrabb vagyok, gondoltam egy merészet és lilás rózsaszín rúzst kezdtem el keresni. Megtaláltam. Másfél hét elkülönítés és külső fertőtlenítés után ma használtam először. A színét imádom, kellemes a viselete is, ellenben hamar kopik, de legalább nem matt. Apró örömök az életben
Egyébként kezdem így érezni én is. Az idei évem abszolút a highlighterek körül forog, és ezt abszolút nem bánom
Szép lehet nagyon
Viszont az a rossz hírem, hogy előbb-utóbb ezt fogod érezni a rúzsoknál/pirosítóknál/bárminél… nagyon csalafinta ez a krémmániákusság, mindig más kategória lesz a vágy fixa ideája.
A bronzerekkel voltam úgy, hogy sokáig nem érdekeltek, nem való az nekem… aztán sikerült vennem egy szerelemdarabot (“Ja, hogy ilyen egy jó bronzosító!”) és azóta keresem a társait.
A palettákkal már érzem. A többi eddig valahogy kimaradt, de kezdek belekóstolni minden másba is, és már mindent értek. Viszont nem bánom, egyrészt élvezem a sminkelést, a bőrápolás meg olyan rutin lett, amiért 10 éve hálás lettem volna. Illetve itt jegyezném meg, hogy a hajápolással is így jártam, a mai tudásomat megosztanám 16 éves énemmel is.
Jaj, a bronzerekkel én is így voltam. Mondtam is, hogy minek nekem, hát hulla fehér vagyok, hogy nézne már ki rajtam Aztán kiderült, hogy pontosan ezért kell, mert hulla fehér vagyok
Ahh! Micsoda szép szín! Nagyon király!
Kívül esik a konfortzónámon, de nekem is nagyon tetszik. Szokatlanul jó
Hozzánk bármikor fordulhatsz egy kis fanatizálásért.
Miket használsz a hajadra?
Javában bólogatok, mint szintén hullafehér.
Majdnem két évig az YR hajhullás elleni samponját használtam, feljavítva az ampullájukkal, merőben hajnövesztés céljából. Évek óta nem mosom samponnal célzottan a hajvégeimet, hogy azzal se szárítsam. Jó erősre főzött csalánteával öblítek a végén. Illetve nemrég kipróbáltam a Lush New szilárd samponját, és most ő a favorit. Tele vagyok babahajakkal, és fél év alatt annyit nőtt a hajam, hogy én se hiszem el. Belülről is támogatom “szépségvitaminnal”. Nem olyan nagy rutin ez, de meg kellett tanulnom jól válogatni, és vigyázni a hajamra. Nincs kifejezetten sok hajam, meg kevés se. Szerintem olyan átlagos, bár nyilván kicsit dúsabb hajról álmodok én is.
Hogy szuperál neked ez a rúzs? Én nem szerettem, inkább szájfény. Mondjuk nem szárít Végül elajándékoztam az ugyanilyen színemet.
Még próbálgatom. Elég hamar kopik, bár ahol fent marad, ott a micellás víz viszi csak le. Valóban nem egy tartós rúzs, de annyira tetszik a színe, hogy egyelőre szeretem
Uhh ez de jó ötlet! Egy-egy extra rúzs vagy szemsmink kipróbálása jöhet az önkéntes karantén idejére
@Natulcien szíves ajánlásával, Schüssler BB light, esti hidratáló, plusz egy sima hidratáló. Nagyon kíváncsi vagyok. A csomagolás aranyos, +1Ft. Ha jónak találom, innen lesz az anyáknapi ajándék is, nem gondolkozom tovább.
Szuper, örülök, hogy szereted