💖 ùj unboxing kèpekkel

Mi is mindig cukormenteset veszünk. A márka nàlam is mindegy. Most a diabetikus kivis Pölöskeire kattantam rá :kiwi_fruit:

Finom a Pölöskei csak drága. Ez az aldis lötyi 2 liter és nincs 200 forint. És jó. Nem tudom hogy csinálják de olyan jó málnaíze van :smile:

2 Likes

Megejtettük a heti bevásárlást, és mivel elfogyott az eddig használt agyagos maszkom, beugrott a Müllerbe. A márka c-vitaminos szérumát és hámlasztóját használom, nagyon szeretem. A nehány vélemény is jó volt a maszkokról, úgyhogy vettem. A piciket csak tesztelésre, néha vannak foltok az arcomon, amik extra hidratálást igényelnek.
20200329_151114

8 Likes

Ha szabad kérdeznem, melyik Müllerben jártál?

A Müllerben már kétszer is sikerült véletlenül elcsípnem az eladók beszélgetését, amikor egymásnak ajánlgatták a márka termékeit. Aztán amikor legutoljára ott jártam, (még a békeidőkben) egy nagyon kedves eladó tőlem is megkérdezte, hogy ismerem-e ezt a családot. Még nem kezdtem el használni, de egy szérummal sétáltam ki, ami mindösszesen 2990 Ft-ba került, a hölgy szerint nagyon jó kis anti-wrinkle szérum. Ha már ennyien beszélnek róla, gondoltam, egy próbát biztosan megér.
https://kremmania.hu/kremek/beauty-glam-anti-wrinkle-serum

4 Likes

Vidéken, Tatabányán. Először (még tavaly decemberben) nagyon kellett keresnem, és a szérumokból nem volt. Akkor úgy alakult, hogy jártam Németországban, beszereztem ott. De most mindenből találtam, szárumból és maszkból is.

2 Likes

Itt a fórumon ajánlotta valaki a hámlasztójukat, mivel nem olyan erős. Így találtam rá a márkára. Legközelebb, ha majd elfogy a hialuronsavas szérumom, akkor azt is kipróbálom tőlük.
Remélem neked is be fog válni :slight_smile:

2 Likes

3 napja érkezett, most került ki a karanténból a csomag.
20200330_092149
Sajnos a fényviszonyok nem túl ideálisak.
Zador szappan, mert a kedvezmény eléréséhez kellett az ára, de amúgy is szeretem a szappanokat. ANR 3x7ml, amin meglepődtem, hogy pipettás. Amber Valletta finish púder. Helia-D arcpermet, mert kell és jókat olvastam róla. Shalimar Souffle de Parfum, a téli illatom (tudom a nyár jön :stuck_out_tongue_winking_eye:).
És még valami: hogy vehetem rá a Douglas-t, hogy ne illatosítsa a dobozokat? :nauseated_face:

14 Likes

Jaj az az arcpermet, én imádom :blush:

1 Likes

Remélem nekem is beválik :wink:

1 Likes

Sokkal fontosabb, mint a wc papír.:blush:
IMG_20200331_105109

11 Likes

Akartam én is venni, de már nem volt :frowning: úgyhogy maradtam a koreainál :smiley:

1 Likes

Én felíratkoztam, szerencsém volt, másnap jött az értesítés, hogy van.
Nálam csak ez a kettő jöhet számításba, nagyon érzékeny a bőröm, szemem.

De szuper rendelés! :star_struck: Egy vége a karantén sütizéskor de megillatolnám a Souffle-t :star_struck: :star_struck: Biztos szuper parfüm ő is :heart:

1 Likes

Naná, hogy sütizünk és szagizunk :yum: :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Jujj benne vagyok :kissing_heart: :heart_eyes:

1 Likes

Mivel ma mindegyik gyereknek volt két úszás órája, amin youtube videót kellett nézzenek, és rajzolniuk kellett, így kicsit több időm maradt. Meg mondjuk egész délelőtt szédültem, ezért próbáltam könnyedebbre venni a napot, és hangulat javítás gyanánt elővettem a 16-án megérkezett P. Louise rendelésemet, amivel eddig gyakorlatilag csak annyi történt, hogy kivettem a csomagból…

Szóval a képek. Igaz, ez csak csomagolás, de annyira cuki, hogy muszáj megmutatnom.
IMG_20200402_172827

IMG_20200402_172914

A borítékban volt a kis tubus, és mellé hat pigment érkezett.
IMG_20200402_172952

Egyelőre a ragasztást nem bontottam ki, csak ilyen képem van:
IMG_20200402_173038

IMG_20200402_173113

A kis tubus egyébként metallic base, és így néz ki, mert kíváncsi voltam rá:
IMG_20200401_083335

Egyébként önmagában nem alkalmas, legalábbis ujjal szemre téve jobban elkenődik, bár még csak most próbáltam, és most is csak az egyik szememen. A korábban rendelt “A Hint of Desire” pigmentet tettem rá (azt még decemberben vettem, már bontva volt), nagyon szép és tartós. Véletlenül megdörzsöltem a szemem, és még az ujjam sem lett olyan (bár ugyanígy a NYX glitter primerrel is egész nap tartott).
A fotó nagyon béna, meg semmi más smink nincs rajtam, csak kíváncsi voltam. :smiley:
IMG_20200401_090047

Ja, ez egy netes kép, elvileg ilyen az 5-ös csomag:
s-l400 (1)

16 Likes

Hú, de gyönyörűségesek!

1 Likes

Hűűű wow, nagyon nyálcsorgatós :drooling_face:

Megérkezett a Colourpop rendelésem: Making Mauves paletta és Come Thru szájfény.

IMG_20200407_181110

19 Likes