💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen ezt a két opciót ajánlották fel ,hogy küldjem vissza és teljes visszatérítést kapok vagy 40% és megtarthatom.
Ez mind szép de így törötten nekem nem szép. Szerintem eladom és rendelek máshonnan egyet.

1 Likes

A visszaküldés mennyibe kerül kb.? Egyébként nem rossz ötlet eladni és venni újat.
Most már kicsit izgulok, jövő héten jönnie kell, remélem egyben.:pray:

Szerintem ingyen visszaviszik. Küldenek futárt.

1 Likes

Lehet,hogy küldenek. Bár ezt nem ajánlotta fel az ügyfeles. Egyébként sincs időm arra ,hogy futárt várjak.
Azért egy kicsit csalódtam a B.B csomagolási technikájában. Két darab koszos bubis zacskóba küldte ,némi kis papírral volt a doboz kitömve. Lötyögött benne a JFS dobozkàja.

Neked legalább volt bubis zacskó, nálam azt is kispórolták. :smiley: :smiley:

Mindenesetre csalódás volt nekem is a BB.

1 Likes

Közkívánatra: kissé béna, kapkodós dugi-fotó az asztal alatt. Ma reggeli Foxiert rohanás eredménye. Zsibis beszerzés.
20200831_085944
Hoppá, forditva, bocsi!

17 Likes

Kalandos úton eljutott hozzám Lisa rúzsa (jelenleg azt hiszem “teljes” a gyűjteményem tőle :sweat_smile: ) A legjobb élményem persze barátnőm volt, olyan jó, hogy hazajött egy kicsit :smiling_face_with_three_hearts: A rúzst pár hónapja rendelte meg, éppen volt raktáron, most megint minden ami tetszetős készlethiányos. A rúzst nem az angliai raktárból küldték, hanem USÁból :open_mouth: Nem kellett vámot fizetnie, de elég furi volt. USA, Anglia és végül Magyarország :smiley:

20200831_094347

17 Likes

Te mázlista, teeee! :crazy_face::heart_eyes: :drooling_face::drooling_face:
Ma csak csorgatom a nyálam, úgy tűnik. :smiley:

1 Likes

Végül ajándékba adta, utószülinapi ajándékként, kb majdnem sírtam úgy meghatódtam :smiling_face_with_three_hearts: Nagyon kedves volt tőle :gift_heart:

5 Likes

Óó, nem mondod? :blush:
Tényleg nagyon kedves tőle! :blush:
Használd örömmel! :heart:

1 Likes

Pedig vittem a muníciót, de nem fogadta el, tündéri barátnő, tényleg nagy vágyam volt ez a rúzs, azóta amióta kijött bele voltam szerelmesedve (mibe nem kb) :face_with_hand_over_mouth:
Még nem mertem swatcholni se, csak gyönyörködök benne, még ismerkedünk, lehet hülyén hangzik így :sweat_smile:

4 Likes

Milyen szuper 30-as, 40-es évek hangulata van a képednek! :star_struck:

3 Likes

Egy igazi kincs az ilyen barátnő. :blush:

Nem kell magyarázkodnod, abszolút megértelek és együttérzek veled. :smiley:
Van pár olyan szépségem, amibe nem merek belenyúlni, mert kár lenne érte. :smiley: Egyszerűen csak nézegetem és már ez örömmel tölt el, na meg a gondolat, hogy végre megvan, végre csak az enyém. Az én drágas(z)ágom. :smiley: Bár így belegondolva picit Gyűrűk Ura feeling. :smiley: :ring:

Ismerkedj vele, majd ha elszántad magad egy swatchra, kíváncsian várom. :heart:

3 Likes

De szuper :slight_smile::slight_smile:, cuki a barátnőd :smiling_face_with_three_hearts:. Az a jó, hogy mindig vannak olyan emberek, akiknek nem számít idő, távolság, mindig ott lesznek a másiknak, ilyen a barátnőd is. Gyönyörű a rúzs :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Ez a Gyűrűk Urás mondat nekem is sokszor eszembe jut :rofl: páromnak is említeni szoktam amikor a numizmatikai cuccait nézegeti :D.

1 Likes

Nagy gyűjteménye van? :blush: Szerintem az izgi, bár én szeretem a történelmet, régészetet, ez is közrejátszhat ennek a megítélésében. :slightly_smiling_face:

Ő is gyűjt, Te is gyűjtesz (sminket) :crazy_face:, és így megvan az egyensúly. :grin::grin:

1 Likes

@Melodee, igen igen, mindenkinek van valami gyűjtő szenvedélye :D. Engem is érdekel a töri, no meg töri tanárnak készülök, ha egyszer elvégzem a sulit, az is lesz belőlem :D. Az a jó, hogy támogat és megérti hogy szeretem a smink cuccokat és hogy szeretek sminkelni :smiling_face_with_three_hearts:. Volt már többször is, hogy megdicsérte rajtam a szemsminket. Múltkor bementem a munkahelyére és egy pillanatra nem ismert fel, azt mondta nem tudta hogy került ide ez a bomba nő :rofl: kihez jött :D. Nagyon boldog voltam, hogy ezt mondta :).

5 Likes

De jó! :blush: Középiskolai vagy általános iskolai tanár leszel? :blush: Anno én is pedagógusnak készültem, aztán más irányba mentem. :slightly_smiling_face:

De cuki lehetett! :grin: Nagyon aranyos és kedves volt tőle ez a kijelentés, gondolom, mennyire örültél neki. :blush: Tök jó, hogy támogat ebben a sminkes témában is. :blush: Na meg hogy észreveszi a sminket. :crazy_face:

1 Likes

Tényleg :blush: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Igen ő is ezt mondta, mert úgy óvta a kis Drágaszágot, mint Gollam a gyűrűt :smiley: Majd biztosan bevetem, gyönyörű őszi szín amúgy, csak ez a maszkos vírusos idő letörli a rúzsos hangulatát az emberről :sob: Aztán lehet csak úgy, itthonra felkenem, ahogyan a szememet is szoktam itthon pingálni :smiley:

@Szandika Köszönöm :blush: :smiling_face_with_three_hearts: 16 éve vagyunk barátnők, hol én éltem külföldön, most épp ő, de ugyanúgy dúl még a szerelem :smiley: :blush:

Amúgy nagyon jó, hogy megérti a sminkes dolgaidat, külön öröm, hogy meg is dicséri, igazi kincs a párod! :heart:

2 Likes