Igen ezt a két opciót ajánlották fel ,hogy küldjem vissza és teljes visszatérítést kapok vagy 40% és megtarthatom.
Ez mind szép de így törötten nekem nem szép. Szerintem eladom és rendelek máshonnan egyet.
A visszaküldés mennyibe kerül kb.? Egyébként nem rossz ötlet eladni és venni újat.
Most már kicsit izgulok, jövő héten jönnie kell, remélem egyben.
Szerintem ingyen visszaviszik. Küldenek futárt.
Lehet,hogy küldenek. Bár ezt nem ajánlotta fel az ügyfeles. Egyébként sincs időm arra ,hogy futárt várjak.
Azért egy kicsit csalódtam a B.B csomagolási technikájában. Két darab koszos bubis zacskóba küldte ,némi kis papírral volt a doboz kitömve. Lötyögött benne a JFS dobozkàja.
Neked legalább volt bubis zacskó, nálam azt is kispórolták.
Mindenesetre csalódás volt nekem is a BB.
Közkívánatra: kissé béna, kapkodós dugi-fotó az asztal alatt. Ma reggeli Foxiert rohanás eredménye. Zsibis beszerzés.
Hoppá, forditva, bocsi!
Kalandos úton eljutott hozzám Lisa rúzsa (jelenleg azt hiszem “teljes” a gyűjteményem tőle ) A legjobb élményem persze barátnőm volt, olyan jó, hogy hazajött egy kicsit
A rúzst pár hónapja rendelte meg, éppen volt raktáron, most megint minden ami tetszetős készlethiányos. A rúzst nem az angliai raktárból küldték, hanem USÁból
Nem kellett vámot fizetnie, de elég furi volt. USA, Anglia és végül Magyarország
Te mázlista, teeee!
Ma csak csorgatom a nyálam, úgy tűnik.
Végül ajándékba adta, utószülinapi ajándékként, kb majdnem sírtam úgy meghatódtam Nagyon kedves volt tőle
Óó, nem mondod?
Tényleg nagyon kedves tőle!
Használd örömmel!
Pedig vittem a muníciót, de nem fogadta el, tündéri barátnő, tényleg nagy vágyam volt ez a rúzs, azóta amióta kijött bele voltam szerelmesedve (mibe nem kb)
Még nem mertem swatcholni se, csak gyönyörködök benne, még ismerkedünk, lehet hülyén hangzik így
Milyen szuper 30-as, 40-es évek hangulata van a képednek!
Egy igazi kincs az ilyen barátnő.
Nem kell magyarázkodnod, abszolút megértelek és együttérzek veled.
Van pár olyan szépségem, amibe nem merek belenyúlni, mert kár lenne érte. Egyszerűen csak nézegetem és már ez örömmel tölt el, na meg a gondolat, hogy végre megvan, végre csak az enyém. Az én drágas(z)ágom.
Bár így belegondolva picit Gyűrűk Ura feeling.
Ismerkedj vele, majd ha elszántad magad egy swatchra, kíváncsian várom.
De szuper , cuki a barátnőd
. Az a jó, hogy mindig vannak olyan emberek, akiknek nem számít idő, távolság, mindig ott lesznek a másiknak, ilyen a barátnőd is. Gyönyörű a rúzs
.
Ez a Gyűrűk Urás mondat nekem is sokszor eszembe jut páromnak is említeni szoktam amikor a numizmatikai cuccait nézegeti :D.
Nagy gyűjteménye van? Szerintem az izgi, bár én szeretem a történelmet, régészetet, ez is közrejátszhat ennek a megítélésében.
Ő is gyűjt, Te is gyűjtesz (sminket) , és így megvan az egyensúly.
@Melodee, igen igen, mindenkinek van valami gyűjtő szenvedélye :D. Engem is érdekel a töri, no meg töri tanárnak készülök, ha egyszer elvégzem a sulit, az is lesz belőlem :D. Az a jó, hogy támogat és megérti hogy szeretem a smink cuccokat és hogy szeretek sminkelni . Volt már többször is, hogy megdicsérte rajtam a szemsminket. Múltkor bementem a munkahelyére és egy pillanatra nem ismert fel, azt mondta nem tudta hogy került ide ez a bomba nő
kihez jött :D. Nagyon boldog voltam, hogy ezt mondta :).
De jó! Középiskolai vagy általános iskolai tanár leszel?
Anno én is pedagógusnak készültem, aztán más irányba mentem.
De cuki lehetett! Nagyon aranyos és kedves volt tőle ez a kijelentés, gondolom, mennyire örültél neki.
Tök jó, hogy támogat ebben a sminkes témában is.
Na meg hogy észreveszi a sminket.
Tényleg
Igen ő is ezt mondta, mert úgy óvta a kis Drágaszágot, mint Gollam a gyűrűt Majd biztosan bevetem, gyönyörű őszi szín amúgy, csak ez a maszkos vírusos idő letörli a rúzsos hangulatát az emberről
Aztán lehet csak úgy, itthonra felkenem, ahogyan a szememet is szoktam itthon pingálni
@Szandika Köszönöm
16 éve vagyunk barátnők, hol én éltem külföldön, most épp ő, de ugyanúgy dúl még a szerelem
Amúgy nagyon jó, hogy megérti a sminkes dolgaidat, külön öröm, hogy meg is dicséri, igazi kincs a párod!