Rendicsek
Egyébként én örülök, hogy kihoztak ‘mini’ James Charlest. Én azon agyaltam,hogy megvenném…az tök jó méret es kb 8e Ft a Morphe UK oldalán, ergó nem akkora kiadás.
De szerintem nem használnám ki, így nem szántam rá magam. De egyik barátnőmet rávettem, mert rég nezegette a JC palettát, de mindkettőnk problémája az volt hogy tul nagy. Utált is,hogy megláttam, hogy van mini. Élőben jövőhéten megnézem kivancsi vagyok rá.
Mit tervezel kipróbálni?
Jól elmaradt beszámoló, ami nem kence, de kencemániás kolleginával, @Alsace, történt.
Az Oolong-ról mindig @Amadea fog eszembe jutni, mert a tanácsára próbáltam ki és azóta időről időre meglepem magam vele A fekete teák mellett ez a kedvencem, ami tejjel iható.
De jó. Majd küldök néhány teamintát is (csak el ne felejtsem…).
Hát, az Avon sokkal szélesebb körben ismert, mint a többi márka és talán többen fújnak magukra parfümöt, mint amennyien sminkelnek és ezek a márkák csak a mániások körében rajongás tárgyai, legalábbis szerintem.
Igen, valószínűleg ez az oka. De a katalógusból annyira potom pénzért meg lehet kapni bármilyen illatot, hogy nagyon csodálkoztam…
Az enyém is csak hullámos. Neked mi a problémád?
Nekem szeborreám van, és mostanában jöttem rá, hogy idióta vagyok, talán nem korpásodás elleni sampont kellene használom, mert lehet, hogy emiatt tovább szárad a fejbőröm és még több zsírt termel (mint az arcbőr). Szóval megpróbálok átállni efféle kímélő termékekre. Most még csak a Nature Box makadámdió sampont használom, meglepően tetszik és nem érzem, hogy rosszabb állapotban lenne a hajam/fejbőröm.
Erre tippem sincsen. Biztos szimpatikusabb vagy, mint a tanácsadónők.
Sampont, balzsamot vagy pakolást és valami hajban maradó cucc is jó lenne. Ajánlást szívesen fogadnék, mert igazából általatok ismertem meg a márkát és Krémmánia vélemények alapján választanék.
Nem tudom, hogy szeborreám van-e, de korpás a fejbőröm néhol és hajmosáshoz közeledve viszket is. Már mindenféle sampont használtam, de mintha ez nem akarna elmúlni, főleg hogy ki is szoktam vakarni Ezeket a termékeket főleg amiatt venném, hogy puhább, hidratáltabb legyen a hajam, mert jelenleg elég száraz az alsó harmada, hiába teszek rá szinte minden nap hajvégápolót vagy olajos sprayt. Amúgyis rossz minőségű (vékony szálú, sérülékeny, letöredezik), nemrég festve is lett, szóval ráfér a plusz ápolás.
Eddig talán legjobban a 350 forintos Kallos pakolás vált be, még a Garnier Fructis Hair Food sem csinált semmi extrát, pedig azt sokan kedvelik. Még koreai pakolást is próbáltam már
@Vicus, a mániás vélemények sztem nem fedik a valóságot, illetve nagyon kevés terméknek van adatlapja, tervezem, hogy töltök fel.
Az elején én is lelkesen vásároltam, de most már letisztult a dolog. Az én hajam sem göndör, csak hullámos és vállig érő. Én elsősorban sampont, balzsamot és mélyhidratáló pakolást vennék. Most jött meg a csomagom, csatolok képet. A balzsam hidratáló hatása fenomenális, használom. A Cantu szerintem fantasztikus. Mivel nincs szilikon, hajmosás utáni napokban is igényel hidratálást. Erre most az olajos krémet próbálom ki, képen. Leave-in nem jött be, 1-2-szer próbáltam, ha kell szívesen elküldöm. Cantu rendszerben működik jól, mint az arcápolás. A hajápolás topikban van link bloghoz, rendeléshez. Olyan ruganyos a hajam, hogy csak na.
Ez a daily oil moisturizer szimpatikus, jó lenne ha lenne a Müllerben. Leave-in-t is nézegettem, de hiszek neked, hogy nem az igazi, viszont akkor szívesen elfogadnám próbára Írok majd üzit.
@Amadea írta azt hiszem, hogy az ő Müllerében van minden, vagy vki aki külföldön veszi?
Ahol én láttam, kb. 3-4 termék volt, kifejezetten göndör ápoláshoz, szóval én rendelem. Sokszor van akció, vagy free ship.
Vigyek neked vasárnap mintát abból (Cantu), amim van?
Hámló, vörös, viszkető foltjaid vannak?
A Müllerben 4féle termék van emlékeim szerint. A színes flakonos dolgok nincsenek, csak a sampon, az Activator, meg a tégelyes leave-in, és még egy valami, aminek elfelejtettem a nevét, de az fehér flakonban van.
Köszi, nézegettem már. Ha nem lesz Müllerben (vidéki), akkor rendelni fogok.
Nagyon kedves tőled, köszi, de remélem sikerül holnap bevásárolnom. Ha nem eléggé, akkor jelentkezem.
Volt olyan is, de jelenleg nem.