💖 ùj unboxing kèpekkel

Rendicsek :kissing_heart:

1 Likes

Egyébként én örülök, hogy kihoztak ‘mini’ James Charlest. Én azon agyaltam,hogy megvenném…az tök jó méret es kb 8e Ft a Morphe UK oldalán, ergó nem akkora kiadás.
De szerintem nem használnám ki, így nem szántam rá magam. De egyik barátnőmet rávettem, mert rég nezegette a JC palettát, de mindkettőnk problémája az volt hogy tul nagy. Utált is,hogy megláttam, hogy van mini. Élőben jövőhéten megnézem :smiling_face_with_three_hearts: kivancsi vagyok rá.

Mit tervezel kipróbálni?

Jól elmaradt beszámoló, ami nem kence, de kencemániás kolleginával, @Alsace, történt.
Az Oolong-ról mindig @Amadea fog eszembe jutni, mert a tanácsára próbáltam ki és azóta időről időre meglepem magam vele :wink: A fekete teák mellett ez a kedvencem, ami tejjel iható.
20200828_093657

9 Likes

De jó.:slight_smile: Majd küldök néhány teamintát is (csak el ne felejtsem…).

1 Likes

Hát, az Avon sokkal szélesebb körben ismert, mint a többi márka és talán többen fújnak magukra parfümöt, mint amennyien sminkelnek és ezek a márkák csak a mániások körében rajongás tárgyai, legalábbis szerintem.

1 Likes

Igen, valószínűleg ez az oka. De a katalógusból annyira potom pénzért meg lehet kapni bármilyen illatot, hogy nagyon csodálkoztam… :smiley:

Az enyém is csak hullámos. Neked mi a problémád?
Nekem szeborreám van, és mostanában jöttem rá, hogy idióta vagyok, talán nem korpásodás elleni sampont kellene használom, mert lehet, hogy emiatt tovább szárad a fejbőröm és még több zsírt termel (mint az arcbőr). Szóval megpróbálok átállni efféle kímélő termékekre. Most még csak a Nature Box makadámdió sampont használom, meglepően tetszik és nem érzem, hogy rosszabb állapotban lenne a hajam/fejbőröm.

1 Likes

Erre tippem sincsen. Biztos szimpatikusabb vagy, mint a tanácsadónők.:slight_smile:

2 Likes

Sampont, balzsamot vagy pakolást és valami hajban maradó cucc is jó lenne. Ajánlást szívesen fogadnék, mert igazából általatok ismertem meg a márkát és Krémmánia vélemények alapján választanék.

Nem tudom, hogy szeborreám van-e, de korpás a fejbőröm néhol és hajmosáshoz közeledve viszket is. Már mindenféle sampont használtam, de mintha ez nem akarna elmúlni, főleg hogy ki is szoktam vakarni :roll_eyes: Ezeket a termékeket főleg amiatt venném, hogy puhább, hidratáltabb legyen a hajam, mert jelenleg elég száraz az alsó harmada, hiába teszek rá szinte minden nap hajvégápolót vagy olajos sprayt. Amúgyis rossz minőségű (vékony szálú, sérülékeny, letöredezik), nemrég festve is lett, szóval ráfér a plusz ápolás.
Eddig talán legjobban a 350 forintos Kallos pakolás vált be, még a Garnier Fructis Hair Food sem csinált semmi extrát, pedig azt sokan kedvelik. Még koreai pakolást is próbáltam már :slightly_frowning_face:

1 Likes

@Vicus, a mániás vélemények sztem nem fedik a valóságot, illetve nagyon kevés terméknek van adatlapja, tervezem, hogy töltök fel.
Az elején én is lelkesen vásároltam, de most már letisztult a dolog. Az én hajam sem göndör, csak hullámos és vállig érő. Én elsősorban sampont, balzsamot és mélyhidratáló pakolást vennék. Most jött meg a csomagom, csatolok képet. A balzsam hidratáló hatása fenomenális, használom. A Cantu szerintem fantasztikus. Mivel nincs szilikon, hajmosás utáni napokban is igényel hidratálást. Erre most az olajos krémet próbálom ki, képen. Leave-in nem jött be, 1-2-szer próbáltam, ha kell szívesen elküldöm. Cantu rendszerben működik jól, mint az arcápolás. A hajápolás topikban van link bloghoz, rendeléshez. Olyan ruganyos a hajam, hogy csak na.:blush:
IMG_20200828_114830

4 Likes

Ez a daily oil moisturizer szimpatikus, jó lenne ha lenne a Müllerben. Leave-in-t is nézegettem, de hiszek neked, hogy nem az igazi, viszont akkor szívesen elfogadnám próbára :slightly_smiling_face: Írok majd üzit.

1 Likes

@Amadea írta azt hiszem, hogy az ő Müllerében van minden, vagy vki aki külföldön veszi?
Ahol én láttam, kb. 3-4 termék volt, kifejezetten göndör ápoláshoz, szóval én rendelem. Sokszor van akció, vagy free ship.

Vigyek neked vasárnap mintát abból (Cantu), amim van?

Hámló, vörös, viszkető foltjaid vannak?

A Müllerben 4féle termék van emlékeim szerint. A színes flakonos dolgok nincsenek, csak a sampon, az Activator, meg a tégelyes leave-in, és még egy valami, aminek elfelejtettem a nevét, de az fehér flakonban van.

2 Likes

Köszi, nézegettem már. Ha nem lesz Müllerben (vidéki), akkor rendelni fogok.

1 Likes

Nagyon kedves tőled, köszi, de remélem sikerül holnap bevásárolnom. Ha nem eléggé, akkor jelentkezem.:grinning:

1 Likes

Volt olyan is, de jelenleg nem.

1 Likes