Ez is egy elmaradt bemutató: @Edina13 -tól van.
Mini szemöldökturbó-szérum és illatocska. Kár, hogy amcsi cucc, mert már pár nap alatt úgy látom, hogy segít a hiányos részeknek gyorsabban feltöltődni (lehet, csak képzelem).
És még egy nem régi érkezés, PatMcGrath ajakápolók miniben. Az egyik szín nagyon tuti (Flesh3) , a színtelen jó lesz (Clear) , a harmadik nem annyira jön be (Blow up).
Megjött néhány rendelésem, úgyhogy újra #postanappentek !
A két palettát már említettem a szerencsétlen érkezés kapcsán, a Soft Glamet direkt rejtettem el. Másik topicban írok majd róla.
Ma tudtam elmenni a postára. A Melt paletta kivételével ma vettem át mindent. A KVD Sinner parfümben kb. 10 ml van, mellette az ajándékba kapott 5 ml Saint fújós van. A Lime Crime szájfény és a Lisa Eldridge Skyscaper rose rúzsa is zsibis szerzemény akár a parfümök. A Docolor esetekről annyi jót írtatok, hogy muszáj volt néhányat rendelnem aliról és elsőre nagyon tetszenek.
Fordítva tette be a képet a telefon Remélem a lényeg így is átmegy
Óóóh azok az ecsetek
Mik azok a csillogós tubusos csodák? Szájfények?
A Smoke Sessions és a Skycraper rúzs nekem is megvan, jóban lesztek.
A mintás nyelű ecsetek is Docolorok?
Várok még pár csomag ecsetet.
Elvileg szemre való cuccos, gyakorlatilag nálam univerzális lesz. Szemre is, szájra is látok benne fantáziát.
Uh el is hiszem, állati szépek, átjön a sok sok szépség ami a tubusban rejtőzik Várom a többi szerzeményedet is
Majd mesélj, hogy tetszik Lisa rúzsa, nekem ez az árnyalat az etalon ha ciklámen/magenta rúzsról van szó A füves palettát én is bezsebeltem még pár hete
Szuper pigmentált, jó kis extra sminkeket lehet vele költeni
Nem, Anmor a márka neve. Nem ismertem, de jókat olvastam és láttam róla, így adtam neki egy esélyt.
Nem bántam meg. Pihe puha, nem hullik a szőre, és a megjelenése is nagyon szép szerintem.
Ráadásul még a rosegoldos fémrészben is bent van a márkajelzés, meg is lepődtem…
Mindjárt kivarázsolom a szépséget egy swatchra.
Írtam a hajápolás topikba, háha segít dönteni.
Ma nekem is jött csomag. Reggel ki is próbálom
Amint lesz egy esemény vagy bármi ahová nem kell maszkot felvenni kipróbálom a rúzst. Első ránézésre a színe nagyon tetszik, meg az egész olyan gyönyörű.
@Amadea régóta nézegetem mindkettőt. Én is biztos vagyok abban, hogy tetszeni fognak.
Á, ez a szépség! Olyan gyönyörű, telített színei vannak!
Álomszép paletta .
Skinsmart rendelés.
Itt most egy durva unboxing képsorozat következik…
Először is, délelőtt megérkezett a Beauty Bay rendelésem (és kihozták!). Mindkét termék akciós volt, és mindkettő BPerfect. Engem nagyon “berántott” ez a márka.
Egy kicsit tartottam attól, hogy a highlighter-kontúr-pirositó trió nem lesz jó, de a highlighter csodaszép, a pirositó erősebb, mint a panben, és gyönyörű barackos rózsaszín és a kontúr is szuper szín.
Aztán elmentem moziba az Aréna plázába. A film után bementem a H&M-be, ahol először is megszólított a lajháros bögre felírata , aztán szó szerint szerelmes lettem ebbe a vázába. Mikor megláttam, hogy ráadásul 6995 helyett csak 3000 forint, már le is csaptam rá.
Ezután bementem a MAC-be, hogy ecsettisztítót vegyek. Hát nem utánam kiabált ez a pirositó, hogy vegyem már meg?
Aztán a Rossmannba mentem hajfestéket venni, de mivel megláttam, hogy ott volt még ez az Essence korrektor, vettem még egyet (mostmár 2 tartalék van), mert nekem tényleg nagyon bevált ez most.
Végül egy kis Avon szerzemény, amiket ajándékba kaptam a díleremtől. A mistnek első körben nagyon megörültem, de utána megláttam, hogy a második összetevője az alkohol denat., szóval még nem tudom, hogy mihez kezdjek vele, de az arcomra nem fogom fújni.
Ez nálam is így szokott kezdődni vagy egy youtuber videoval (ajanl vmit, én meg rohanok a boltba érte)
Használd egészséggel a zsákmányaidat!