💖 ùj unboxing kèpekkel

Ez is egy elmaradt bemutató: @Edina13 -tól van.
Mini szemöldökturbó-szérum és illatocska. Kár, hogy amcsi cucc, mert már pár nap alatt úgy látom, hogy segít a hiányos részeknek gyorsabban feltöltődni (lehet, csak képzelem).
20200826_183554

14 Likes

És még egy nem régi érkezés, PatMcGrath ajakápolók miniben. Az egyik szín nagyon tuti (Flesh3) , a színtelen jó lesz (Clear) , a harmadik nem annyira jön be (Blow up).
PatMcGrath.ajakápolók

18 Likes

Megjött néhány rendelésem, úgyhogy újra #postanappentek ! :partying_face:

IMG_20200828_154253

A két palettát már említettem a szerencsétlen érkezés kapcsán, a Soft Glamet direkt rejtettem el. :smiley: Másik topicban írok majd róla. :slightly_smiling_face:

15 Likes

Ma tudtam elmenni a postára. A Melt paletta kivételével ma vettem át mindent. A KVD Sinner parfümben kb. 10 ml van, mellette az ajándékba kapott 5 ml Saint fújós van. A Lime Crime szájfény és a Lisa Eldridge Skyscaper rose rúzsa is zsibis szerzemény akár a parfümök. A Docolor esetekről annyi jót írtatok, hogy muszáj volt néhányat rendelnem aliról és elsőre nagyon tetszenek.
15986230872237114888836841936106
Fordítva tette be a képet a telefon :smiley: Remélem a lényeg így is átmegy :smiley:

17 Likes

Óóóh azok az ecsetek :drooling_face:
Mik azok a csillogós tubusos csodák? Szájfények? :star_struck:

1 Likes

A Smoke Sessions és a Skycraper rúzs nekem is megvan, jóban lesztek.:slight_smile:

1 Likes

A mintás nyelű ecsetek is Docolorok?

Várok még pár csomag ecsetet. :speak_no_evil:

Elvileg szemre való cuccos, gyakorlatilag nálam univerzális lesz. :smiley: Szemre is, szájra is látok benne fantáziát. :smiley: :see_no_evil:

1 Likes

Uh el is hiszem, állati szépek, átjön a sok sok szépség ami a tubusban rejtőzik :star_struck: Várom a többi szerzeményedet is :heart_eyes:

1 Likes

Majd mesélj, hogy tetszik Lisa rúzsa, nekem ez az árnyalat az etalon ha ciklámen/magenta rúzsról van szó :relaxed: A füves palettát én is bezsebeltem még pár hete :face_with_hand_over_mouth: Szuper pigmentált, jó kis extra sminkeket lehet vele költeni :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Nem, Anmor a márka neve. Nem ismertem, de jókat olvastam és láttam róla, így adtam neki egy esélyt.
Nem bántam meg. :blush: Pihe puha, nem hullik a szőre, és a megjelenése is nagyon szép szerintem. :slightly_smiling_face:
Ráadásul még a rosegoldos fémrészben is bent van a márkajelzés, meg is lepődtem… :slightly_smiling_face:

1 Likes

Mindjárt kivarázsolom a szépséget egy swatchra. :wink: :ghost::mage:

1 Likes

Írtam a hajápolás topikba, háha segít dönteni.

1 Likes

Ma nekem is jött csomag. Reggel ki is próbálom :blush:

Kép

16 Likes

Amint lesz egy esemény vagy bármi ahová nem kell maszkot felvenni kipróbálom a rúzst. Első ránézésre a színe nagyon tetszik, meg az egész olyan gyönyörű.
@Amadea régóta nézegetem mindkettőt. Én is biztos vagyok abban, hogy tetszeni fognak.

2 Likes

Á, ez a szépség! Olyan gyönyörű, telített színei vannak!

1 Likes

Álomszép paletta :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

Skinsmart rendelés.:slight_smile:
20200829_094221

23 Likes

Itt most egy durva unboxing képsorozat következik… :see_no_evil:

Először is, délelőtt megérkezett a Beauty Bay rendelésem (és kihozták!). Mindkét termék akciós volt, és mindkettő BPerfect. Engem nagyon “berántott” ez a márka. :upside_down_face:
IMG_20200829_214857

IMG_20200829_215134

Egy kicsit tartottam attól, hogy a highlighter-kontúr-pirositó trió nem lesz jó, de a highlighter csodaszép, a pirositó erősebb, mint a panben, és gyönyörű barackos rózsaszín és a kontúr is szuper szín.
IMG_20200829_215216

Aztán elmentem moziba az Aréna plázába. A film után bementem a H&M-be, ahol először is megszólított a lajháros bögre felírata :grinning:, aztán szó szerint szerelmes lettem ebbe a vázába. Mikor megláttam, hogy ráadásul 6995 helyett csak 3000 forint, már le is csaptam rá. :grinning:

IMG_20200829_213855

Ezután bementem a MAC-be, hogy ecsettisztítót vegyek. Hát nem utánam kiabált ez a pirositó, hogy vegyem már meg?

IMG_20200829_214150

IMG_20200829_214507

Aztán a Rossmannba mentem hajfestéket venni, de mivel megláttam, hogy ott volt még ez az Essence korrektor, vettem még egyet (mostmár 2 tartalék van), mert nekem tényleg nagyon bevált ez most.

IMG_20200829_214602

Végül egy kis Avon szerzemény, amiket ajándékba kaptam a díleremtől. A mistnek első körben nagyon megörültem, de utána megláttam, hogy a második összetevője az alkohol denat., szóval még nem tudom, hogy mihez kezdjek vele, de az arcomra nem fogom fújni.

IMG_20200829_214052

18 Likes

Ez nálam is így szokott kezdődni vagy egy youtuber videoval (ajanl vmit, én meg rohanok a boltba érte) :unamused:
Használd egészséggel a zsákmányaidat! :sunglasses:

2 Likes