Gyönyörű szivárványpaletta, szegény, nem elég, hogy ki kellett fizetned, még pluszban is harcolnod kellett érte. Majd mutass mindenféle képet!
Amúgy annyira csodaszuper dolgokat vettél .
Jhajj, köszönöm Eléggé elszaladt velem a ló a rendelések terén
, most aztán bepótoltam az eddigi kimaradt dolgokat.
Sok cucc még úton van. Azok megjönnek, és stoppppp lesz.
Annyi mindennel adós is vagyok még, pl. az előtte lévő Kiko rúzsokat sem swacholtam, illetve ennek a 2 rúzsnak sem mutattam meg a színeit. Már, ha valakit érdekel egyáltalán.
A hajas cuccot is leteszteltem, ott is van mit bepótolnom.
Viszont hétvégén kijelölök pár tételt használásra/elhasználásra. Muszáj lesz…
Hogyne érdekelne! Minden maszat, tubus jöhet, csomagolópapírostól!
Mini Müller haul (a fürdősót vödrös kiszerelésben kellene vennem):
Teljesen elhasználtam szemhéjalapként a Pupa 002-es árnyalatát. De ma megérkezett az utánpótlás:
Ó wow, hogy ez mennyire gyönyörű paletta
Douglas is gyors.
Az én csomagomról még semmi hír!
Az enyémről sincs még semmi infó!
Makeup.hu oldalról.
A Redken krém miatt rendeltem, és mivel fogytán a Holika BB-m, de Yesstyle-on nincs, így azt is rendeltem mellé. Biztos, ami biztos alapon kettőt is. A fürdősó nagyon jó áron volt, a körömlakk lemosó pedig mindig kell, és mivel kp fizettem, így a maradék mehetett a futárnak…
Egyébként ilyen volt és lett. Te hogy állsz a színek megmentésével?
Ügyesen megmentetted.
Nálam épp szárad. A műtét sikeresen zárult, a beteg már a lábadozás stádiumában van.
Annnnnyira megvenném ezt, de csak akkor, ha sikerülne eladnom a James Charles palettámat, mert a kettő együtt már túlzás. De tartok tőle, hogy már mindenki megvette, aki meg akarta…
Néha meglepő dolgok kelnek el gyorsan (pl. ajakápoló, azt hittem, senkinek nem fog kelleni), és hónapokig hevernek tök jó cuccok a zsibin. Sokan nem mernek külföldről rendelni, könnyen lehet, hogy őket érdekelné a palettád.
Nem jött be annyira? Nekem a 35M Boss van meg, a színei gyönyörűek és jól használható, de a formulája nem a szívem csücske.
Szeretem, csak azokkal a hatalmas natúr színekkel nem tudok mit kezdeni benne, egyáltalán nem használom őket, és ez baromira zavar. Inkább vennék helyette valamit, amiben nincsenek olyan felesleges színek, amiket amúgy bármelyik másik palettában megtalálok, és a Love Tahiti pont ilyen.
Ezt megerősítem. Félig üres Avonos parfümjeim nagy részét napok vagy órák alatt lecsapták, a JP, Zoeva meg Colourpop palettáim nem kellenek senkinek…
Müller szombaton én is Cantu termékeket tervezek beszerezni. Még nem próbáltam, de remélem segítenek a hajam állapotán. Mondjuk nekem nem göndör, csak hullámos.
Szerintem arra tuti lenne vevő.
Ha őszig nem csap le rájuk senki, akkor én megveszem majd ősszel , a Colourpop-ok nagyon érdekelnek :).