💖 ùj unboxing kèpekkel

Gyönyörű szivárványpaletta, szegény, nem elég, hogy ki kellett fizetned, még pluszban is harcolnod kellett érte. Majd mutass mindenféle képet!:slight_smile:

1 Likes

Amúgy annyira csodaszuper dolgokat vettél :heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

Jhajj, köszönöm :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart: Eléggé elszaladt velem a ló a rendelések terén :sweat_smile:, most aztán bepótoltam az eddigi kimaradt dolgokat. :smiley:

Sok cucc még úton van. :see_no_evil::speak_no_evil: Azok megjönnek, és stoppppp lesz. :stop_sign::raised_hand::smiley:

Annyi mindennel adós is vagyok még, pl. az előtte lévő Kiko rúzsokat sem swacholtam, illetve ennek a 2 rúzsnak sem mutattam meg a színeit. Már, ha valakit érdekel egyáltalán. :rofl::rofl:
A hajas cuccot is leteszteltem, ott is van mit bepótolnom. :slightly_smiling_face:

Viszont hétvégén kijelölök pár tételt használásra/elhasználásra. :blush: Muszáj lesz… :rofl:

2 Likes

Hogyne érdekelne! Minden maszat, tubus jöhet, csomagolópapírostól!

1 Likes

Mini Müller haul (a fürdősót vödrös kiszerelésben kellene vennem):
20200826_221648

12 Likes

Teljesen elhasználtam szemhéjalapként a Pupa 002-es árnyalatát. De ma megérkezett az utánpótlás:

Kép

14 Likes

Ó wow, hogy ez mennyire gyönyörű paletta :star_struck: :drooling_face:

1 Likes

Douglas is gyors.:smile:
IMG_20200827_114643

14 Likes

Az én csomagomról még semmi hír! :roll_eyes:

1 Likes

Az enyémről sincs még semmi infó! :pensive:

1 Likes

Makeup.hu oldalról.
A Redken krém miatt rendeltem, és mivel fogytán a Holika BB-m, de Yesstyle-on nincs, így azt is rendeltem mellé. Biztos, ami biztos alapon kettőt is. :grinning: A fürdősó nagyon jó áron volt, a körömlakk lemosó pedig mindig kell, és mivel kp fizettem, így a maradék mehetett a futárnak… :grinning:

IMG_20200827_144926

8 Likes

Egyébként ilyen volt és lett. Te hogy állsz a színek megmentésével?20200824_132858 received_314692059782998

12 Likes

Ügyesen megmentetted. :blush::ok_hand:

Nálam épp szárad. :smiley: A műtét sikeresen zárult, a beteg már a lábadozás stádiumában van. :partying_face: :grin:

4 Likes

Annnnnyira megvenném ezt, de csak akkor, ha sikerülne eladnom a James Charles palettámat, mert a kettő együtt már túlzás. :smiley: De tartok tőle, hogy már mindenki megvette, aki meg akarta…

Néha meglepő dolgok kelnek el gyorsan (pl. ajakápoló, azt hittem, senkinek nem fog kelleni), és hónapokig hevernek tök jó cuccok a zsibin. Sokan nem mernek külföldről rendelni, könnyen lehet, hogy őket érdekelné a palettád.:slight_smile:
Nem jött be annyira? Nekem a 35M Boss van meg, a színei gyönyörűek és jól használható, de a formulája nem a szívem csücske.

Szeretem, csak azokkal a hatalmas natúr színekkel nem tudok mit kezdeni benne, egyáltalán nem használom őket, és ez baromira zavar. :smiley: Inkább vennék helyette valamit, amiben nincsenek olyan felesleges színek, amiket amúgy bármelyik másik palettában megtalálok, és a Love Tahiti pont ilyen.

1 Likes

Ezt megerősítem. Félig üres Avonos parfümjeim nagy részét napok vagy órák alatt lecsapták, a JP, Zoeva meg Colourpop palettáim nem kellenek senkinek… :smiley:

4 Likes

Müller szombaton én is Cantu termékeket tervezek beszerezni. Még nem próbáltam, de remélem segítenek a hajam állapotán. Mondjuk nekem nem göndör, csak hullámos.

1 Likes

Szerintem arra tuti lenne vevő.

Ha őszig nem csap le rájuk senki, akkor én megveszem majd ősszel :smiling_face_with_three_hearts:, a Colourpop-ok nagyon érdekelnek :).