Én is akartam volna, de a férjem sincs itthon 7-17:00-ig, mikor hazaér (mivel költözés, ház befejezésben vagyunk), ezért ha hazajön rögtön tusol és én is, mert csak az ágyban tudunk ülni jelenleg és ez még így lesz sokáig. Oda meg nem fekszünk be koszosan úgyhogy ha hazajön le is mosom ha van rajtam vmi…tehát tényleg szó szerint magamnak sminkelnék, ami amúgy persze igaz is, mert nem érdekelnek mások, de nem motiváló számomra
én szeretem valamihez kötni a smikelést, ha itthon lenne a férjem akkor már sminkelnék, de így hogy még ő sincs itthon…elég ingerszegény minden…
Én is leadtam tegnap egy rendelést, toner, A-game és egy mini G&G AHA-kaktusz hámlasztó van benne.
Uh, a tonikról majd kérünk beszámolót!!!
Naná, hogy számít a külső, ha minden sima műanyag fekete tokban lenne, fele ennyit cuccok nem vennénk.
A gyártók pontosan tudják, mennyire imádják a nők a szép csomagolást.
(Asszem, ez ügyben nyugodtan tehetek kijelentést mindenki nevében.:D)
A Tarte-ot nem ismerem, csak egy pirosítópalettám van tőlük, az nagyon szép és jó is.
Nekem Jeffree Star palettái a kedvencem, főleg a már nem gyártott Alien. ABH, Nabla Dreamy és Soul Blooming, Colourpop Good Sport, Melt Smoke Sessions és újabban a Lorac, UD Naked Heat, hirtelen ezek jutnak eszembe.
Én is vigyázok rájuk, de a well loved egy jó kifejezés, ha látszik rajta a gyakori (de kíméletes) használat, az olyan, mintha együtt nőnétek fel. Vagy ööö, valami ilyesmi.
IHerb kincsek, véégre megjött az egyik (
) csomagom.

Nablán agyalok még. Colorpop vagy Nabla jött be neked ( engem főleg matt színek érdekelnek, hogy abban milyen a két márka)? Juvia’s-od nincs esetleg? A fentiek közül melyik márkát szereted eyeshadow-ban? Lorac-ot hol kapni? UD már nem érdekel, anno ugy fel volt hypolva, akkor kellett volna venni, most már csak max egy Mini Bacis-et vennék ilyen edző cuccba/smink táskába bedobósnak, hogy legyen vmi nálam. De már arra is jobban tetszenek videókon a Nabla Cutie palettái.
Ha abh- és nabla palettáid vannak, akkor lehet a tarte csalódás lenne, szép , de sztem nem annyira pigmentált mint az abh. Viszont a pirisítókat meleg szívvel ajánlom, tarte- blush- mániás vagyok
. És ezek az 5-ös 8-as pirosító paletták nagyon megérik az árukat ahhoz képest, mennyiért adják a monókat. Van 1-2 tarte szemhéjpalettám, de legtöbbször engem is a szép csomagolás fogott meg.
oh köszi, akkor lehet lemondok a Tarte-ról, bár néha kell a soft-os szín is! Az ABH-k újak, most tesztelem, eddig bejött, hogy végre a sötét SZÍNekkel tudok mélyíteni és nem csak feketével vagy sötétbarnával. De lehet akkor lightos palettának jó a régi Zoévám. Bár hajtok egy Tarte In Bloomra…na majd meglátom. A csomagolást ne is mond, gyönyörűek! Pirosítóm van soooooooooooooook 5 db Mac és két pupa, úgyhogy az nem vehetek:(
Nabla mattjai a legjobbak, amiket eddig próbáltam. A Colourpopot is szeretem, nekik inkább a színválaszték és az ár az erősségük a Nablával szemben. Juvia’snál a mattok nem a legjobbak, kissé kemények, agyonpigmentáltak, extrém óvatos ecsetkezelést igényelnek, és rengeteg munkát a szép eldolgozáshoz. Na jó, nem olyan vészesek ám, főleg a drogériás vonalhoz képest, mert jó minőségűek, de a JP-t nem a mattjai miatt szeretjük - a fényesekért annál jobban. Én a Colourpop és a Nabla között gondolkodnék a helyedben. Vagy inkább vennék mindkét márkától valamit. 
Mindegyik márkát másért szeretem.
A Colourpop a rengeteg szín miatt jó, ha van ingyenes szállítás vagy akár nagyobb kedvezmény, akkor megéri rendelni, mert bőven a drogériás vonal felett van a minősége is. Nekem a pressed powder szemhéjpúderek jönnek be tőlük, a SSS-ek nem.
A Nabla mattjai nagyon kis vajpuhák, azért szeretem őket.
A Juvia’s is jó, főleg, ha valaki bátor, mert nagyon élénkek a színeik (sötét bőrre tervezték őket).
Loracot az iherb love letter oldaláról lehet rendelni meg egy-két angol webshopból, de elég drága.
A Nabla Cutie-k állítólag nem olyan jók, a latex formula nem igazán pigmentált.
Köszi, igazából JP-el kapcs én is ezt hallottam. Akkor egyelőre offolom, bár lehet csak azért is egy év múlva rámegyek. Pedig vmi jó kis Matt paletta jó lenne. Megnézem és sztem kipróbálom mindkettőt (Nabla és Colorpop), jó áraik vannak. De most a 4 ABH-mal eljátszom pár hónapot az fix
imádom őket. Majd lehet rakok fel képet a mai du-i sminkemről ha jól sikerül a mit viselsz ma csopiba.
hm, pedig épp a Cutie érdekelne. Igen, én elég világos bőrű vagyok és lehet a feketéknek tervezett sminkcuccok nem nekem találták ki:) ugyanúgy mint ami nekem jó, rajtuk valószínű sehogy sem mutat. Köszi minden infót!!! igazából csak megerősítetted, amiket magam is összevadásztam, de valahogy hitelesebbnek érzem tőletek itt a fórumon az infókat.
Én most rendeltem tőlük 1 db palettát, ezek után kicsit aggódok, hogy mi lesz vele.
A carlinál még használtam, de bevallom a többinél már le se vettem a csomagolását, inkább vettem illetve kaptam jobb ecseteket. A lapos része amúgy egész jó, de a satírecset nagyon hullajtja a szőrét és szúrós is.
Remélem, épségben kerül hozzád. 
Amennyiben mégsem, akkor viszont jelezni kell nekik és visszatérítést fogsz kapni. 
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Ha matt palettát keresel, tudom ajánlani a Tarte Tartelette palettát, ezt itt a képen. Nekem megvolt ès szuper minőség szerintem. (De a Nabla és Colourpop is)

Megérkezett!
A DPD védelmében el kell mondanom, hogy a címzés valóban rossz volt a csomagon, mivel lemaradt az utcanév. De végül is épségben megérkezett.
Egyszerűen csodaszép színek vannak benne, sajnos a fotók egyáltalán nem adják vissza.
Furcsa, kettős érzésem van vele kapcsolatban, ugyanis legszívesebben már belenyúlnék, de mégis sajnálom összetapogatni, így egyelőre csak “messziről” csodálom. 

Csodás élénk színek! Nagyon várom a swatchos fotókat.
Aztamindenit, csodálatos!!! Használd egészséggel!