💖 ùj unboxing kèpekkel

Egy kis Avon:
A parfüm illata nagyon megtetszett (hétköznapra rohangálni jó lesz) a spirálról meg jókat hallottam.

Kép

9 Likes

A Jackie Aina gyönyörű paletta és nem porol annyira, mint a korábbiak. Remélem, annyira fogod szeretni, mint én.:slight_smile:

3 Likes

Nem utazásra vannak kitalálva, az tuti. :slightly_smiling_face:

Köszönöm, hogy leírtad, mit ajánlottak fel. Úgy látszik, mindegy, hogy hány pan sérült meg, általános felajánlás a 40 %. Én is ugyanezt kaptam…:thinking:
Egy icipicit (valójában nagyon) ideges lettem, amikor olvastam. :triumph: :face_with_symbols_over_mouth:

Futok velük még én is pár kört… :triumph:

2 Likes

Nem akarom védeni őket, de nem biztos, hogy a BB hibája a sérülés. Lehet, hogy döccent egy nagyot a futószalagon, ráesett egy másik csomag, a postás/futár volt hanyag, ki tudja. Persze ez nem von le a csalódás mértékéből.:confused:

2 Likes

Nem támadom őket, na jó… csak egy picit. :smiley:

Én személy szerint meglepődtem, hogy mennyire slendrián módon voltak becsomagolva a cuccaim. Becsomagolva?! Még az is túlzás. :smiley: Konkrétan csak egy natúr papírban voltak, de inkább mutatom:
IMG_20200825_173553
IMG_20200825_173529

Na már most… Én úgy gondolom, hogy ha az ember elkölt náluk egy valag pénzt :smiley:, akkor cserébe elvárja az atombiztos csomagolást.
Még a Kínából érkező leggagyibb cuccom is 600x körbe van tekerve bubisfóliával, vagy valami tompító szivaccsal, hogy felfogja az ütést, ezzel minimálisra csökkentve a sérülés mértékét.
Pláne ilyen sérülékeny termékek esetében nem is értem ezt a csomagolást. Így persze, hogy összetörik.

Nyilván a szállítmányozó cég is ludas, mindenki tudja, hogyan bánnak a csomikkal.
Mégis, ha van a dobozban akármilyen “tömőanyag”, akkor valamennyire felfogta volna az ütést. Akkor nem 4 pan törik szét, csak 2. Jobb lett volna már így is.

Egy szó, mint száz: baromira csalódott vagyok. :disappointed:

3 Likes

Nekem elég szorosan voltak tuti az védte meg az ütésektől őket, hiszen 4 paletta volt egymáson és alul felül volt a dobozban az általad ia mutatott papir tömőanyagból. Ergó nálam nem tudtak mozogni. Szerintem ez is számít.
Aminek örülök, hogy szinte tökéletesen vissza tudtam nyomkodni egy papírzsepi és szemceruza lapos feje segítsegével a törött színt. Kb meg se lehet mondani már,hogy sérült volt és mivel elég csillamos szín a papirzsepín alig volt valami, úgyhogy nem ment sok kárba. Pénzt is visszakapok és a paletta is szép lett.

2 Likes

Nagyon várom. Egyszer már lecsúsztam róla, most gondolkodás nélkül leütöttem zsibin :heart_eyes:

2 Likes

Régen rendeltem tőlük, de úgy emlékszem, jobban be voltak csomagolva a termékek. Bubis fóliát a környezetvédelem miatt nem fognak használni, de legalább vastagabb csomagolópapírral kitömködhették volna a dobozt.

2 Likes

Lehet, nekem is rendelnem kellett volna még plusz 2 palettát, és nem jártam volna így. :smiley: Kacérkodtam a gondolattal, de végül lebeszéltem magam róla… És tessék… :smiley:
Igen, valószínűleg ezért úszták meg a palettáid, mert egymáson voltak. Nem tudtak mozogni, a doboz ki volt használva. :slightly_smiling_face:
Na, szuper, hogy sikerült megoldanod a törött színt és még kapsz pénzt is vissza. :wink:

2 Likes

Bizony, jobban rámehettek volna a csomagolóanyagra, mert ez így gyakorlatilag semmit sem ér. A környezettudatosság jegyében teletömhették volna újrahasznosított papírokkal. :smiley:

Na de mindegy most már. :pensive: Lassan, de biztosan lenyugszom. :slightly_smiling_face: Kárpótlásként megrendeltem a Blood Sugart, így talán helyreáll a lelki békém. :wink: :smiley:

2 Likes

Nekik ez amúgy aprópénz, sajnos egyik angol webshop se a magyar fizetésekre van kitalálva (vagy inkább fordítva). Szóval nemugen úgy értékelik, hogy lekötelezted őket, amiért egy rakás pénzért vásároltál.:confused:
A Carli Bybelt rendelted meg? Totálkáros lett a 4 szín, nem tudod visszapréselni?
A Blood Sugar nagyon jó. Szép nagy, masszív csomagolása van.

2 Likes

Inkább fordítva. :wink: Tudom, hogy csak egy apró hangya vagyok a bolyban, de a vásárlás mennyiségétől és értékétől függetlenül kibélelhették volna normálisan is azt a fránya dobozt. :slightly_smiling_face:
Végre elszántam magam, és a két “alap” palettát rendeltem meg: MR, Soft Glam. Utóbbi a sérült.

Más választásom nem maradt, megpróbálom majd a préselést. Meglátom, mennyire lesz sikeres. Van már benne rutinom. :smiley: Ettől függetlenül a külseje ugyanúgy csúnya és koszos marad… Tudom, nem a külső számít… :smiley: Na de na.

Blood Sugar egy igazi önvédelmi fegyver. :smiley:

2 Likes

Tényleg szép, nekem transition shade nincs benne, de nem zavar ha más palettába kell nyúlnom. Viszont így tuti 1000 év és egy nap lesz mire elfogy ha csak mélyítésre és vonalra használom a mattokat. Aztán lehet bevállalok nem csak mélyítesre is színeket belőle :wink:…csak legyen hova felkenni…bár elvezem a fél éve tarto Home Office-t is, de úgyse marad így.
Szóval jo lenne kihasználni, amikor megjött azzal keszitettem sminket huh nem lett szolíd😁

1 Likes

Én úgy szoktam, hogy akár sötétebb színt is felviszek teljes szemhéjra és úgy satírozom el egy világosabb színnel. Matt bőrszínt nem is használok szemhéjalapozó fixálására, nekem anélkül szebb lesz az eredmény.
Gondolj rá úgy, mint hosszú távú befektetésre.:slight_smile:
A home office-ban az a jó, hogy nem baj, ha megszalad az ember keze, webkamerán úgyse látszanak annyira a színek.:smiley:

1 Likes

Abszolút igazad van.
Az a bársony borítás sajnos nem praktikus, nagyon könnyen koszolódik, hát még így… mindig az ember eszébe juttatja, mi történt.:frowning:
Pont a Soft Glam eladásán gondolkodom.:smiley:

Hát ha még élőben meglátod a Blood Sugart! Le leszel nyűgözve!

1 Likes

Igen én is van, hogy akár sima púderrel dolgozom el a széleket, és nem csinálok hatalmas fel és oldalra elnyúló sminket ha ennyire színes. De majd lehet bátrabb leszek:) Az a baj, hogy még webcamozni se kell, így aztán tényleg nincs miért sminkelnem:( de ma megyünk Bűvész showra és most ABH paletta bőség zavarban vagyok melyiket használjam, mit alkossak du:) Ha mindennap használnám, akkor váltogatnám, eddig is igyekeztem minden palettám rotálni. Ezért nem is látszik, hogy bármi fogyíott is volna. Igen hosszútávó befeketetés volt, de olyan szépek mindennap simogatom őket:) Neked milyen palettáig vannak még amit ajánlanál 8akár más márkától?) Tarte In Bloom lightosnak pl? De bármi jöhet:)

Nekem számít a külső: valakitől hallottam YT-on és rám is igaz, hogy ahhoz a termékhez nyúlsz aminek szereted a külsejét is, persze fontos a beltartalaom, de nálam határozottan számít a külső is (tisztaság főleg) Illetve két álláspontot hallottam ABH velúr csomagolással kapcs, hogy valaki szereti ha látszik, hogy a termék használt ( = well loved), én meg úgy vigyázok mindenemre. Utálok a lakásban takarítani, de a smink cuccaim katonásan állnak leporolva, ecsetek hetente kimosva, ott nincs káosz :slight_smile:

4 Likes

Húha, tegnap dél körül rendeltem, most vettem át, ez gyors volt.
IMG_20200826_103451

21 Likes

Én otthon is szinte végig sminkeltem, csak kb 2 hete nem. :D. Párom már azt mondta, hogy én az őzeknek sminkelek :rofl::rofl:. Mondtam neki, hogy saját magamnak sminkelek, illetve magam miatt, nem a párom miatt, stb a külvilágnak, persze jó megmutatni meg ilyesmi, de nem érdekel hogy ki mit gondol, hogy festem a szemem (ill szemhéjam.) :D.

4 Likes

Jujj, tonerről kérlek szépen számolj be mihamarabb!!! :heart_eyes:

1 Likes