💖 ùj unboxing kèpekkel

Az abszolút pozitív, hogy fényvédő felett is működik, ez nálam is szempont. :slight_smile:
Én is a kezemen próbáltam, ott picit világosabb volt, így az arcomra pont jónak kéne lennie :slight_smile:

3 Likes

Ilyen rúzsceruzám nekem is vam, természetesen 2 árnyalatban is. Szerintem ár-érték arányban kiemelkedően jó, szép fedése van, tartós, és nem szárít.

1 Likes

@dunaimano , az szuper :)). A sima matte ink rúzs nagyon csúnyán kopik a számról :O. Abban bízom, hogy ez sokkal jobb lesz :).

1 Likes

Új szerzeményeim.
A Pat paletta a Platinum Bronze verzió.
Kisfiam kicsit mindkettőbe belenyúlt, sebaj.

118311485_3487078454655841_1684524887565617772_n

118472033_3487078574655829_8065784956292112038_n

17 Likes

Sziasztok,
új vagyok a fúrumon, még a project pan csoportba szánok képeket:) De ide is, mert tegnap megérkeztek az első high-end palettáim. Akciós volt mind, ezzel vigasztalom magam a költés miatt :see_no_evil:
Eddig 4 Zoeva palettám volt, de hiába a mindennapos használat 4 év alatt de fogytak el. Úgylátszik én négyesével veszek 4 évente palettákat :smiley: Tavaly karácsonykor beszereztem egy Kiko Magical Holiday szemhéjfesték palettát, de hát idén nem voltam dolgozni március közepe óta így semmilyen smink cuccom nem fogyott :cold_sweat: szörnyű! Csak ezért vágyok el a Home Office-ból, hogy használhassam a sminkjeim. Egyébként mivel a Zoeva paletták elég tompa színűek most mindenképp színesebb palettákat szerettem volna, amelyeket azért hétköznapokon is tudok hordani. Néhányat merésznek érzek így is, de kell a változás!
:star_struck:smink fel

25 Likes

Honnan rendelted őket?

1 Likes

Üdv köztünk :heart:
Ebből kettő nekem is megvan :face_with_hand_over_mouth: Jackie és Carli (meg még 2 másik ABH paletta :see_no_evil:) Én nem akciósan vettem őket, 1 kivétellel, de számomra úgyis megérték, szuper minőség :heart:

2 Likes

BeautyBay-ről még 08.14.-én, és tegnap érkezett meg, igazából 19.óta volt az országban, de a hosszúhétvége miatt nem hozta ki az MPL. Amúgy 17-én már nem voltak akciósak, úgyhogy örültem, hogy rávettem magam még 14.-én a rendelésre. az egyik szín ugye sérült, de megreklamáltam. Kiváncsi vagyok mit ajánl fel a BB.

2 Likes

Tegnap a Jackie-t kipróbáltam magamon, hú hát van pigmentáció ! Nem vagyok hozzászokva ehhez a minőséghez még, de majd alakul. Te az ecseteket mennyire szereted? Nekem a nagy vége felvitelre kicsit nagy, szerintem nincs annyi területeme, hogy ekkora kéne. De “üresen” blendelni tetszik. A kicsi vége meg szuper méret.

3 Likes

Én augusztus 15-én rendeltem a Jeffree Star palettát, tegnap ért ide.
Kíváncsi vagyok, az új mini Orgy mikorra ér hozzám, remélem, hogy jövő héten…

2 Likes

Egyébként gyönyörű palettákat választottál, bár nekem csak ABH monom van, de az szuper minőség, imádom.

2 Likes

Kérlek majd írd meg, mit ajánlottak fel. :slightly_smiling_face:

Szintén innen rendeltem, szintén sérülten érkezett. Csak nálam 1 helyett 4 szín lett totálkáros. Meg a külső-belső borítás… :pleading_face:
Nálam is folyamatban van az ügy… :disappointed:

Csodás szerzemények, megérdemelted őket. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Álomszépek :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:, jól tetted hogy ABH palettákat választottál :). Én nagyon álmodozom egy Norvináról :). Talán majd karácsonykor már a kezemben tarthatom :). Majd megsúgom a karácsonyi manónak :).

2 Likes

Rendi, akkor majd egyeztessünk! Egy palettában 4 szín? Egyébként nem voltam meglepve és örültem, hogy csak egy szín sérült, mert elég sérülékenyek a paletták a review-k alapján. De annyira szééééééééééépek és meglepően nehezek, sokaknak nem tetszik pl az Amrezy borítása, nekem még az is bejön hiába barbis :slight_smile: imádom őket nézegetni is. Holnap estére van programunk, alig várom, hogy használhassam végre utcára is :slight_smile:

2 Likes

Köszi :slight_smile: Én azért még mindig kicsit érzek bűntudatot, hogy 4-et is rendeltem és, hogy tuti kell e ennyi és nem e kellett volna a Soft Glam az egyik “színes” helyett? De lesz még karácsony idén, arra lehet azt kérem.Bár a Tarte In Bloom-mal szemezek, mint neutrálisabb paletta, mert van az ABH-kban sok átfedés és kb az Amrezyben van bordó, ami a Modern Renesans-ban. A többiben pedig van gold/barna, mint a Soft Glamben, úgyhogy lehet választok más márkát karácsonyra. De az összes ABH-t is begyűjteném olyan szépek (kivéve Alyssa E. és a Riviéra se vonz).

1 Likes

A mini Orgy nekem is begyere… :see_no_evil:

Okés. :wink:

Aahh, ne is mondd… :pleading_face: Igen, 4 szín… Amikor megláttam, enyhén szólva is NAGYON ideges lettem. Nyilván megsérül a csomag, ezek a paletták pedig nagyon kényesek ebből a szempontból…de ilyenre nem számítottam. Annnnnnyira vártam pedig, erre paffff. :unamused::angry: Lerendezem velük ezt az egészet, és mennek a levesbe…

Amrezy valóban barbis, de ha Neked tetszik, akkor mit számít, mások mit mondanak?! :wink: Ízlések és pofonok. :blush:

Megértelek, én is szeretem csak nézegetni őket, már az is öröm. :smiley::smiley:

Használd őket örömmel! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Én több törésre számítottam a review-k alapján, úgyhogy tényleg hálás vagyok. Amúgyén úgy érzem jól be van csomagolvam inkább szerintem a pigmentek vannak enyhén nyomva és azért baromi törékeny. Aztán ki tudja, ennyire nem értek hozzá. Nem is fogok utazni velük sose szerintem.

A REKLAMÁCIÓ része: szóval 40%-ot ajánlottak fel a paletta árából, ami kb 16EUR, de én kis harcias vagyok, írtam nekik, hogy nagyon köszi és társai de még egy free shippinget toljatok mellé :slight_smile: most itt áll az ‘ügy’. Hátha kapok azt és akkor le is vásárlom vmi lip glossra vagy Nabla palettákkal vagy Juvia’s-al szemezek :slight_smile: Kikónál is áll 7 Euróm :frowning: azt is le kéne vásárolnom :smiley: én ilyen kis reklamálós vagyok :slight_smile:

2 Likes

lejjebb írtam neked, sorry nem jól nyomtam meg a válasz gombot

Szia! Èn paletta mániás vagyok, van olyan hónap, hogy 4-5 db-ot is veszek. Tudom, hogy soha nem fogynak el, de nem bírok ellenállni. Egyszerűen imádom őket.
Zoevatól csak az En Taupe palettát és a Cocoa Blendet próbáltam. Előbbi nagy csalódás volt számomra, utóbbi nem rossz, de eladtam mindkettőt.
ABH meg az egyik kedvenc márkám. Amiket használtam de végül megváltam tőlük: Modern Renaissance (ennek eladását utólag már megbántam) Soft Glam és Subculture.
Jelenleg a Sultry és a Norvina van meg (imádom őket) és úton a Jackie Aina.

5 Likes