Az abszolút pozitív, hogy fényvédő felett is működik, ez nálam is szempont. 
Én is a kezemen próbáltam, ott picit világosabb volt, így az arcomra pont jónak kéne lennie 
Ilyen rúzsceruzám nekem is vam, természetesen 2 árnyalatban is. Szerintem ár-érték arányban kiemelkedően jó, szép fedése van, tartós, és nem szárít.
@dunaimano , az szuper :)). A sima matte ink rúzs nagyon csúnyán kopik a számról :O. Abban bízom, hogy ez sokkal jobb lesz :).
Új szerzeményeim.
A Pat paletta a Platinum Bronze verzió.
Kisfiam kicsit mindkettőbe belenyúlt, sebaj.

Sziasztok,
új vagyok a fúrumon, még a project pan csoportba szánok képeket:) De ide is, mert tegnap megérkeztek az első high-end palettáim. Akciós volt mind, ezzel vigasztalom magam a költés miatt 
Eddig 4 Zoeva palettám volt, de hiába a mindennapos használat 4 év alatt de fogytak el. Úgylátszik én négyesével veszek 4 évente palettákat
Tavaly karácsonykor beszereztem egy Kiko Magical Holiday szemhéjfesték palettát, de hát idén nem voltam dolgozni március közepe óta így semmilyen smink cuccom nem fogyott
szörnyű! Csak ezért vágyok el a Home Office-ból, hogy használhassam a sminkjeim. Egyébként mivel a Zoeva paletták elég tompa színűek most mindenképp színesebb palettákat szerettem volna, amelyeket azért hétköznapokon is tudok hordani. Néhányat merésznek érzek így is, de kell a változás!

Honnan rendelted őket?
Üdv köztünk 
Ebből kettő nekem is megvan
Jackie és Carli (meg még 2 másik ABH paletta
) Én nem akciósan vettem őket, 1 kivétellel, de számomra úgyis megérték, szuper minőség 
BeautyBay-ről még 08.14.-én, és tegnap érkezett meg, igazából 19.óta volt az országban, de a hosszúhétvége miatt nem hozta ki az MPL. Amúgy 17-én már nem voltak akciósak, úgyhogy örültem, hogy rávettem magam még 14.-én a rendelésre. az egyik szín ugye sérült, de megreklamáltam. Kiváncsi vagyok mit ajánl fel a BB.
Tegnap a Jackie-t kipróbáltam magamon, hú hát van pigmentáció ! Nem vagyok hozzászokva ehhez a minőséghez még, de majd alakul. Te az ecseteket mennyire szereted? Nekem a nagy vége felvitelre kicsit nagy, szerintem nincs annyi területeme, hogy ekkora kéne. De “üresen” blendelni tetszik. A kicsi vége meg szuper méret.
Én augusztus 15-én rendeltem a Jeffree Star palettát, tegnap ért ide.
Kíváncsi vagyok, az új mini Orgy mikorra ér hozzám, remélem, hogy jövő héten…
Egyébként gyönyörű palettákat választottál, bár nekem csak ABH monom van, de az szuper minőség, imádom.
Kérlek majd írd meg, mit ajánlottak fel. 
Szintén innen rendeltem, szintén sérülten érkezett. Csak nálam 1 helyett 4 szín lett totálkáros. Meg a külső-belső borítás… 
Nálam is folyamatban van az ügy… 
Csodás szerzemények, megérdemelted őket. 
Álomszépek 
, jól tetted hogy ABH palettákat választottál :). Én nagyon álmodozom egy Norvináról :). Talán majd karácsonykor már a kezemben tarthatom :). Majd megsúgom a karácsonyi manónak :).
Rendi, akkor majd egyeztessünk! Egy palettában 4 szín? Egyébként nem voltam meglepve és örültem, hogy csak egy szín sérült, mert elég sérülékenyek a paletták a review-k alapján. De annyira szééééééééééépek és meglepően nehezek, sokaknak nem tetszik pl az Amrezy borítása, nekem még az is bejön hiába barbis
imádom őket nézegetni is. Holnap estére van programunk, alig várom, hogy használhassam végre utcára is 
Köszi
Én azért még mindig kicsit érzek bűntudatot, hogy 4-et is rendeltem és, hogy tuti kell e ennyi és nem e kellett volna a Soft Glam az egyik “színes” helyett? De lesz még karácsony idén, arra lehet azt kérem.Bár a Tarte In Bloom-mal szemezek, mint neutrálisabb paletta, mert van az ABH-kban sok átfedés és kb az Amrezyben van bordó, ami a Modern Renesans-ban. A többiben pedig van gold/barna, mint a Soft Glamben, úgyhogy lehet választok más márkát karácsonyra. De az összes ABH-t is begyűjteném olyan szépek (kivéve Alyssa E. és a Riviéra se vonz).
A mini Orgy nekem is begyere… 
Okés. 
Aahh, ne is mondd…
Igen, 4 szín… Amikor megláttam, enyhén szólva is NAGYON ideges lettem. Nyilván megsérül a csomag, ezek a paletták pedig nagyon kényesek ebből a szempontból…de ilyenre nem számítottam. Annnnnnyira vártam pedig, erre paffff. 
Lerendezem velük ezt az egészet, és mennek a levesbe…
Amrezy valóban barbis, de ha Neked tetszik, akkor mit számít, mások mit mondanak?!
Ízlések és pofonok. 
Megértelek, én is szeretem csak nézegetni őket, már az is öröm. 

Használd őket örömmel! 
Én több törésre számítottam a review-k alapján, úgyhogy tényleg hálás vagyok. Amúgyén úgy érzem jól be van csomagolvam inkább szerintem a pigmentek vannak enyhén nyomva és azért baromi törékeny. Aztán ki tudja, ennyire nem értek hozzá. Nem is fogok utazni velük sose szerintem.
A REKLAMÁCIÓ része: szóval 40%-ot ajánlottak fel a paletta árából, ami kb 16EUR, de én kis harcias vagyok, írtam nekik, hogy nagyon köszi és társai de még egy free shippinget toljatok mellé
most itt áll az ‘ügy’. Hátha kapok azt és akkor le is vásárlom vmi lip glossra vagy Nabla palettákkal vagy Juvia’s-al szemezek
Kikónál is áll 7 Euróm
azt is le kéne vásárolnom
én ilyen kis reklamálós vagyok 
lejjebb írtam neked, sorry nem jól nyomtam meg a válasz gombot
Szia! Èn paletta mániás vagyok, van olyan hónap, hogy 4-5 db-ot is veszek. Tudom, hogy soha nem fogynak el, de nem bírok ellenállni. Egyszerűen imádom őket.
Zoevatól csak az En Taupe palettát és a Cocoa Blendet próbáltam. Előbbi nagy csalódás volt számomra, utóbbi nem rossz, de eladtam mindkettőt.
ABH meg az egyik kedvenc márkám. Amiket használtam de végül megváltam tőlük: Modern Renaissance (ennek eladását utólag már megbántam) Soft Glam és Subculture.
Jelenleg a Sultry és a Norvina van meg (imádom őket) és úton a Jackie Aina.