💖 ùj unboxing kèpekkel

Köszi, legalább tudom, hogy ott vannak! Ahol általában megfordulok (Bosnyák, Sugár, Árkád) bezzeg még a helyük sincs ott…

2 Likes

Mert nem mindegyikben van minden fajta koreai márka. Itt, a mellettem lévő kisebb DM-ben nincs Cosrx és Benton se.

1 Likes

@koalace, a bentonok milyen arban vannak?

1 Likes

Elég furcsának tartom, hogy nagy forgalmat bonyolító üzleteikben egyik sincs, ill. miért nincs mindegyik márka mindegyik dm-ben? Értem, hogy a forgalom, az alapterület sok mindent befolyásol, de mit csinálunk, amikor a központi helyen lévő drogériákat lefosztják? Megyünk az eldugottabb helyeken lévőkbe. :joy:

3 Likes

Cosrx BHA 8999, Benton esszencia 7599 Ft. Hatezer vmennyi volt a Benton toner. Ennyire emlékszem.

2 Likes

Teljesen jogos sztem. Mindenhol elfogynanak ezek a termékek.

1 Likes

Nagyon koszi! Akkor megnyugodtam, ha jovore 23 eur folott vamolnak meltanyossag nelkul akkor a DMben bizhatok, vasarolhatok lesznek tovabbra is a kis kedvencek🤩

1 Likes

Igen, és nem tripla áron. Érvényesítettem a dupla pontokat, szóval vhol még jön is majd vissza belőle. :upside_down_face:

1 Likes

Ugyes😉 (na, jo, lehet, hogy visszaszokok a DMre😂)

1 Likes

Augusztus 6 óta van az országban, ma kézbesítették. Csak a lábaimnak rendeltem.
IMG_20200824_173752

9 Likes

Mai Müller szerzemények :). Talán @Anheszenamon -nál láttam a Maybelline matte ink rúzsceruzát, valamint olyan jókat írtatok az Essence spirálról, hogy beszereztem. Sosem volt még tanglee teaserem, 3300 ft volt, így ezt is beszereztem :slight_smile:, biztos kiméletesebb lesz, mint a másolat :).

IMG_20200824_201022

12 Likes

Én iherb-ről a Nutribiotic bioflavonoidos c vitaminjat imadom. :slightly_smiling_face: Szinten lábamra is, mert eléggé viszeres sajnos.

2 Likes

Ma én is drogériás körúton voltam. Nem is tudom, minek örülök jobban. Az NYX cuccokat nagyon szerettem volna kipróbálni már :slightly_smiling_face:
20200824_182507

11 Likes

De szép az az ecset! A szemceruzák mind Essence-ek?

2 Likes

Utolsó pillanatban vettem észre, hogy akciós, és valami álom puha :star_struck:
Igen, mind Essence. A lila nem sima ceruza, hanem a tekerős long lasting.

2 Likes

Hmm, holnap úgyis kellene müzlit vennem.:stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Kellemeset a hasznossal :smiley:

1 Likes

A Nyx Bare with me szerintem nagyon jó! Mióta megvettem, csak ezt használom, a többi színezett hidratálóm, BB és CC krémem pihen. :grinning:

2 Likes

Remélem a színt sikerült eltalálnom. Sok jót olvastam róla, azért is mertem megvenni.

Remélem neked is be fog válni! :blush: Én fényvédő fölé használom és tökéletes!
A színben eladó segített, a legvilágosabbat ajánlotta, de mikor a kezére felkente (sajátomra nem lehetett), akkor láttam, hogy nagyon világos. A második szín zöldes, úgyhogy végül a harmadik Natural soft beige mellett döntöttem és a fehér bőrömre teljesen okés!

2 Likes