Köszi, legalább tudom, hogy ott vannak! Ahol általában megfordulok (Bosnyák, Sugár, Árkád) bezzeg még a helyük sincs ott…
Mert nem mindegyikben van minden fajta koreai márka. Itt, a mellettem lévő kisebb DM-ben nincs Cosrx és Benton se.
Elég furcsának tartom, hogy nagy forgalmat bonyolító üzleteikben egyik sincs, ill. miért nincs mindegyik márka mindegyik dm-ben? Értem, hogy a forgalom, az alapterület sok mindent befolyásol, de mit csinálunk, amikor a központi helyen lévő drogériákat lefosztják? Megyünk az eldugottabb helyeken lévőkbe.
Cosrx BHA 8999, Benton esszencia 7599 Ft. Hatezer vmennyi volt a Benton toner. Ennyire emlékszem.
Teljesen jogos sztem. Mindenhol elfogynanak ezek a termékek.
Nagyon koszi! Akkor megnyugodtam, ha jovore 23 eur folott vamolnak meltanyossag nelkul akkor a DMben bizhatok, vasarolhatok lesznek tovabbra is a kis kedvencek🤩
Igen, és nem tripla áron. Érvényesítettem a dupla pontokat, szóval vhol még jön is majd vissza belőle.
Ugyes😉 (na, jo, lehet, hogy visszaszokok a DMre😂)
Augusztus 6 óta van az országban, ma kézbesítették. Csak a lábaimnak rendeltem.
Mai Müller szerzemények :). Talán @Anheszenamon -nál láttam a Maybelline matte ink rúzsceruzát, valamint olyan jókat írtatok az Essence spirálról, hogy beszereztem. Sosem volt még tanglee teaserem, 3300 ft volt, így ezt is beszereztem , biztos kiméletesebb lesz, mint a másolat :).
Én iherb-ről a Nutribiotic bioflavonoidos c vitaminjat imadom. Szinten lábamra is, mert eléggé viszeres sajnos.
Ma én is drogériás körúton voltam. Nem is tudom, minek örülök jobban. Az NYX cuccokat nagyon szerettem volna kipróbálni már
De szép az az ecset! A szemceruzák mind Essence-ek?
Utolsó pillanatban vettem észre, hogy akciós, és valami álom puha
Igen, mind Essence. A lila nem sima ceruza, hanem a tekerős long lasting.
Hmm, holnap úgyis kellene müzlit vennem.
Kellemeset a hasznossal
A Nyx Bare with me szerintem nagyon jó! Mióta megvettem, csak ezt használom, a többi színezett hidratálóm, BB és CC krémem pihen.
Remélem a színt sikerült eltalálnom. Sok jót olvastam róla, azért is mertem megvenni.
Remélem neked is be fog válni! Én fényvédő fölé használom és tökéletes!
A színben eladó segített, a legvilágosabbat ajánlotta, de mikor a kezére felkente (sajátomra nem lehetett), akkor láttam, hogy nagyon világos. A második szín zöldes, úgyhogy végül a harmadik Natural soft beige mellett döntöttem és a fehér bőrömre teljesen okés!