💖 ùj unboxing kèpekkel

Ez megpiszkálta a kíváncsiságomat…itt a teszt amit csináltak: https://www.beautyglazedcosmetics.com/wp-content/uploads/2018/10/WP-20064291-JC-01En.pdf

Egy vicc az egész, ezt igazán szégyen feltölteni. 33 darabos minta, és rövid távú kitettséget vizsgáltak csak bőrre kenve…allergéneket szokás patch teszttel vizsgálni, az azbeszt nem ez a kategória, és ez a teszt még annak is gyenge. Inkább tagadták volna le vagy vonták volna szépen vissza az érintett terméket ahogy tették azt mást gyártók is, pl. a MUA.

Néhány démonizált vegyi anyagot övező hisztériával nem értek egyet, de az azbeszt egyáltalán nem tartozik ezek közé. Semmi keresnivalója kozmetikumokban. Azért kerül bele, mert a gyártó spórolni szeretne azon hogy ellenőrizetlen forrású zsírkővel keveri a pigmentet (az azbeszt nincs betiltva pl. indiában és kínában, ezek a zsirkő és csillámpala fő forrásai)

5 Likes

Na ez az, hogy az azbesztszennyezettséget meg annak hatásait nem lehet patch teszttel nézni, hosszútávon van igazán rossz (és rákkeltő) hatása, 2-3 óra alatt nem fog kijönni senkinek, hogy a paletta összetevői teljesen károsak volt az ő szervezetére…
Szóval én megszüntettem mindenféle “kapcsolatomat” a Beauty Glazed-el, valamiért megpróbáltam bízni ezekben a kínai márkákban, de nem nagyon tudok. Vannak még Focallure cuccaim, nagyon remélem hogy náluk nem derül ki hatalmas turpisság :frowning:

3 Likes

Múlt héten volt a szülinapja ilyenbe kapta az ajiját nagyon tteszett neki, imádja a cicákat kettő is van neki :heart_eyes_cat: Én csak elirigyeltem tőle, szóval vettem magamnak is egyet :smiley: Mondjuk valami tárolónak tuti jó lesz olyan cuki, hogy akármit teszek bele szívesen elnézegetem :smiley:
Szerintem ez olyan magyaros dolog, a zacskóban egy csomó zacskó :smiley: Amúgy én is így tárolom őket, meg a szekrény és a fal közé suvasztom be még :smiley:

Habár rövid volt ez a hét, mégsem marad el a #postanappentek! :smiley::partying_face:

Naná, hogy a múlt héten én sem hagytam ki a lehetőséget, és megrendeltem az Essence palettát, ami a hét elején meg is érkezett. :wink: Mellécsaptam még pár dolgot, hogy ne legyen magányos. :face_with_hand_over_mouth:
IMG_20200821_135927

Az arcpakolás csomagolása is annnnyira cuki, hát még a ragasztásán a felirat:
IMG_20200821_135951
Bár jobban belegondolva elég kétértelmű az üzi: lehet pusztán kedvesség vagy éppen hadüzenet is, hogy hát jahhhh, ebben a korban már minden egyes nap ajándék. :smiley: :thinking:

Igaz, hogy nem smink, de megérkezett aaaa mi a neve "Töredezett hajvég eltávolító " is. :sweat_smile:
IMG_20200821_135647
Csak végig kell suhanni vele a tincsen, és szépen lenyisszantja a szálkákat.
IMG_20200821_143500

17 Likes

Hűű de szép kis rendelés :heart_eyes:
Az a hajvégnyisszantós téma érdekel, majd mesélj, beválik-e? Szerintem nekem tőből levágná :rofl:

2 Likes

Honnan rendelted a töredezett hajvég eltávolítót? Én sem tudom mi a hivatalos neve, de gondolkodom rajta. Mindenképp írj róla kérlek, nagyon kíváncsi vagyok.

2 Likes

IMG_20200821_181309

R-ban most 25% akció van a Barnangen termékekre. Plusz a vásárlás végén egy 10%-os kupont is érvényesítettem. Vettem egyből 2 tusit, nálam ez sajnos fogyóeszköz.
Amugy nekem a Midsommer Glow illatú az aktuális kedvencem, de az ebben az üzletben nem volt.

A Tiam esszencia facebook koreai csoportbol került beszerzesre 5000 ftert. Küzdök a pattanásokkal mostanában…

10 Likes

IMG_20200821_185049

Fő a változatosság.

20 Likes

Legjobb fogkefe!

Ú ezek nagyon finomak lehetnek :smiling_face_with_three_hearts: :D.

Nem akarom megenni, de biztos szokatlan ízesítése van. :smiley:

1 Likes

@Montelino úgy hallottam gyümölcsösek? :).

IMG_20200821_201827

15 Likes

A tubusra írt nevek alapján igen, de van amelyiken pl. gin tonic szerepel.

1 Likes

Uh @Gloria, arról a Guerlain ecsetről majd kérlek szépen számolj be! :blush:

1 Likes

Már használom vagy két hete. Az e havi vásárlást akartam egyben feltenni, hogy lássam mennyit költök, de ezt most elengedtem. (Úton van még pár cucc, nem is akarok számolni.:grin:)
A kis Guerlain-t egy nagyon kedves fórumtársunk tette fel eladásra, új állapotban, így került hozzám.
Amellett, hogy a kivitelezés gyönyörű, nagyon jó ecset, a Terracotta Light-hoz vettem. Szépen terít, abszolút kézreáll. Kicsit szúr, nem az a tök puha fajta, de az meg kell, hogy a kompakból felvegye az anyagot. Egyszóval nagyon örülök, hogy beruháztam rá. Megvan az alapozó ecset is, hú, az is szuper. Drága, de egyszer kell megvenni.:blush:

6 Likes

Én nem akarnám látni egyben, hogy havonta mennyit költök szépségápolásra. :roll_eyes::grin:
Igen, nem mindig a habpuha ecsetek a legtutibbak egy-egy termék felapplikálásához.
Nagyon szép ecsetet vettél, használd egészséggel! :blush:

5 Likes

IMG_20200823_193119

14 Likes

Ezek szerint sikerült felhajtani egy dm-et, ami forgalmazza a koreai márkákat.:slight_smile:

1 Likes

Bizony, kicsattogtam az Arenaba. :muscle::upside_down_face:

1 Likes