Az agyam bizarr asszociációs központjából.
És még azt mondod, hogy nincs fantáziád.
A komplett hülyeség kreálására igen, az élvezeti értékkel bíró, épületes dolgok alkotására nem alkalmas.
Igaz az jobb is
Én jókat röhögök a különleges kreatív képességeiden, mármint ha közcélú szórakoztatás a lényeg
Nem rossz ez a púder,és még parfüm sem kell mellé. Brutál erős illata van és tartós .
Valahogy nekem is ki kell adnom a feszültséget.
Sztem nálunk hangzott el a legjobb mondat a home office logisztikázása (pontosabban a gépek összerakása) kapcsán, persze nekem mondta a főnök: Nem nagyon tudsz félredugni.
Igen, azt olvastam, hogy nagyon szagos. Meg óriási mennyiség van a dobozban. Régóta kívánságlistás volt, remélem nekem is bejön majd.
Haha add csak ki, jobb kinn mint benn
A főnöknek se kell messze menni a humorért
A csomagfetisisztáknak se egyszerű a jelenlegi helyzet: bontsuk ki, ne bontsuk ki, izoláljuk két napig… az utóbbit választottam és végre hozzájutottam a Hot Sand árnyalatú Artdeco Claudia Schiffer pirosítóhoz. Élőben élénkebb a színe, nagyon selymes az állaga.
Nekem is megvan, imádom ezt a színt.
A sminkrendelésem alaposan megváltozott a hónapban…Gondoltam betárazok egy félévre…
Ennek nagyon örülök, mert kicsit tartottam tőle, hogy nagyon elüt a fehér bőrömtől.
Szerintem ez egy olyan univerzális árnyalat ami kb mindenkinek jól áll. Bármilyen sminkhez el tudom képzelni.
A kisfiamnak egy nagy pohár diabetikus szörppel megszínesített vizbe csöpögtetem, legalább iszik is, mert amúgy üldözni kell a vízzel.
Jaaajj, a szörp… gyerekkoromban mindig málnaszörppel kellett bevennem a negyedekre tört Algopyrint, mindig visszajött. Azóta se tudok málnaszörpre nézni, pedig a Méhes-Mézes darabjait nagyon szeretem. Ti milyen márkát preferáltok?
Na, jó, teljesen megnyugodtam, köszi. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de neked nem 2 árnyalatod van ebből a pirosítóból?
Tényleg 2 van. A másik a 46-os Sunrise árnyalat. Ez egy enyhén szaténfényű élénk rózsás árnyalat.
Gondolom, az is nagyon szép, csodásan terül, tartós?..
Én is a Méhes Mézest
Hát amit én veszek az egy aldis noname diabetikus szörp, de jó íze van. A lényeg, hogy cukor (és fruktóz) mentes legyen mert a férjem cukros viszont az üres vizet nem issza meg.