Megnéztem, már elfogyott Pink Pandáról, pedig ma ingyenes a szállítás. Egyébként sok hasonló szín megtalálható az ABH Riviérában is, így nekem se szükséges beszereznem.
Újabb palettával bővült a kollekcióm
Mentségként csak azt tudom felhozni, hogy régóta vágytam erre a szépségre. Azt hiszem érdemes lenne megint egy leltárt készítenem, és amit nem használok azt menesztem.
Áh, ez tetszeni fog neked! Már önmagában egy szín is olyan szépen mutat a szemhéjon, hogy sajnálom tovább bonyolítani a szemsminket.
Meg se merem számolni, mennyi szemfestékem van…
Na én megszámoltam. Feltettem a gyűjteményes topicba
De jó!!! Majd adsz nekem tanácsot, mert én nem boldogulok vele.
Mivel nem boldogulsz?
Kemény csaj vagy! Le vagyok nyűgözve!
Tegnapi huncutkodás eredménye @umpalumpa -val A teák létszükséglet volt, a füli meg, hátt ki tudott ellenállni, tavaly megvettem a nyakláncot akcióban, idén meglett a füli is hozzá
De gyönyörű füli! Szerintem nagyon illik hozzád.
Már önmagában is kiváltja a “wooow, de szép!” érzést, nyaklánccal karöltve pedig egyszerűen csodásan mutathat!
A cicás tasi aaannnnnyira cukiii.
Még nem is láttam kié a bejegyzés, csak a képen kiszúrtam a fülbevalót és tudtam, hogy a tiéd
Nagyon illik hozzád.
@Melodee Hát nem lehetett otthagyni a fülikét A cicás tasit akkor találtam amikor barinőmnek vettem ajándékot, de ha már Westendben jártunk, hoztam haza magamnak is, bár nem tudom mit teszek bele de olyan cukiii
@BlackXentric Köszönöm
Hát, mit tegyek kiismerhető vagyok
Szerintem inkább stílusos
Újabb Avon rendelésem. A hámlasztó zoknikat páromnak rendeltem. Az Iris Fétiche parfüm meglepett, hogy mennyire jó.
Beauty glazed Lemon paletta Aliexpressről. Soha nem gondoltam volna, hogy sminket fogok rendelni aliról, de jókat hallottam erről a márkáról és mivel olcsó gondoltam egy próbát megér. Néhány színbe már belenyúltam és meglepően pigmentáltak. Kíváncsi vagyok szemen is ennyire jó lesz-e.
Nagyon köszönöm
Hű ez a sárga paletta de szép! Majd mesélj, hogy szuperál
Mindenképp, engem is érdekel.
Nem találom a koncepciót. Talán tőled tudok majd csenni ötletet.
Illetve a matt lilája rajtam konkrétan beszűrkült
Bizony, vétek lett volna otthagynod.
A cuki tasinak is biztosan örülni fog barinőd. Tudom, hogy nem a csomagolás számít, de én örülök annak, ha szép/ötletes/cuki csomagolásban kapom az ajándékot.
Ó, nem vagy vele egyedül, hogy ha csak úgy megvetted, de fogalmad sincs, mit teszel még bele… Nekem is van ilyen egy csomó. Megtetszett és kellett.
Sőőt, még tovább is megyek: tárolásukat úgy oldom meg, hogy a nagy ajándéktasakban vannak a kisebb tasik… van vagy 3 ilyen csomagom…
Ismerős? Szatyorban a szatyor esete.
Lehet, ez is egy gyűjtőmánia?
Én is most rendeltem meg az Iris Fetiche-t, nekem is nagyon tetszik
A Beauty Glazed paletta nagyon szép, én is gondolkodtam anno, hogy ezt megrendelem. Nekem is volt egy Mercury Retrograde dupe itthon, de kidobtam. Nagyon jól szuperált, de pár hónapja kiderült, hogy az egyik Beauty Glazed palettában azbesztet találtak. Kíváncsi voltam mit válaszol a márka, de nekik csak annyira tellett, hogy azt mondták patch tesztet csináltak és minden rendben volt… Hát ez nem válasz
Úgyhogy én megváltam tőle, jobb félni, mint megijedni alapon.
Ne haragudj, nem akartam elvenni a kedved, de gondoltam jobb, ha tudod
Nem hallottam erről, de köszönöm, hogy tudattad velem. Ez nem túl biztató. Átgondolom magamra merjem-e kenni.