💖 ùj unboxing kèpekkel

Egy kisebb unboxing EL: csak a baloldali lemosót vettem, a többi ajándék volt. :heart_eyes:
20200818_114514

20 Likes

@Isabelle, szépséges a táska, szupernek néznek ki a termékek :smiling_face_with_three_hearts:.

Megérkezett a hajolajam, remélem puha lesz tőle a hajam, a sima Baleás csak szárítja :/. Bízom ebben a termékben :). Megérkezett @Montelino -tól is az RT ecsetem :smiling_face_with_three_hearts:, nagyon szépséges, köszönöm :). Olyan szép, egy darabig csak nézegetem :sweat_smile:.IMG_20200818_143327

8 Likes

És milyen puha! (az ecset)

1 Likes

Nekem megvan ez az olaj, vagy egy éve. Nem rossz, mert szárítani nem szárít, de nekem nem lett a kedvencem :frowning:
Viszont az ecseted tényleg szépséges :slight_smile:

1 Likes

Ma megérkezett a Pink Panda rendelésem. Szerintem ilyen gyorsan még sosem jött tőlük csomag. A palettába még nem nyúltam bele, olyan szép :slightly_smiling_face:IMG_20200818_150250 IMG_20200818_145212

19 Likes

Nagyon szép tényleg!!
A bronzert én használom majdnem minden nap, imádom :heart_eyes:

4 Likes

Szerintem én is szeretni fogom, így ránézésre :slightly_smiling_face: ( abba sem nyúltam még bele :slightly_smiling_face:)

1 Likes

Rukkolás szerzemény. Kíváncsi vagyok, mit rejt, mert 99-es kiadás, nem mai. Olvasás után tovább is passzolom biztosan.
IMG_20200818_175641

10 Likes

Óóó ez a táska valami gyönyörűség!

1 Likes

Nagyon szép ez az essence paletta! Majd írd meg milyen! :blush:

1 Likes

Ezt a palettát én is megvettem. Ma érkezett a Catrice rúzzsal együtt. :heart_eyes:
A paletta pigmentáltsága az első swatchok alapján elképesztő szerintem:
Kép

Kép

Kép

16 Likes

Ez nagyon ígéretes :star_struck: Nekem a rúzs is tetszik, nagyon szép színe van :slightly_smiling_face:

2 Likes

A 040-es árnyalatot választottam. Szép kis fényes rózsaszín, mindennapi viselésre tökéletes lesz.

3 Likes

De szuper az a szütyő (is)! :heart_eyes:

1 Likes

Kalandos úton, de csak megérkezett! :slight_smile:
IMG_20200819_080719

13 Likes

De jól néz ki!
Imádom az ilyen magenta belsejű cipőket, nekem Adidas van :smiley:

1 Likes

Pont ilyen volt az előző cipőm.:slight_smile:

1 Likes

Csak Pink Pandáról lehet ezt beszerezni?

Nem tudom, nem is terveztem beszerezni de annyira megtetszett, hogy nem tudtam ellenállni.

1 Likes