Ilyen Kiko-t küldött nekem is @Isabelle (pír és fixáló)
Hihetetlenül kis puhák.
KM zsibiről beszerzés:
A Kiko lakkok még igazán nyári színek de lélekben készülök már az őszre és a karácsonyi időszakra is.
A tollas köröm matricákat és az Avon lakkot ajándékba kaptam.
A lakkok netes képek alapján:
Lemezek:
Ah, az a lila lakk!
A neve lemaradt: ILNP West Wing
Tegnap elmentem a Pat McGrath csomagomért. Hihetetlen mekkora dobozban küldték ezt a kis palettát.
Az hagyján, de mennyi flitter kíséretében…
Imádom őket. Karácsonyi dekorációhoz használom őket.
Uhh azokba a fényes ecsetekbe szerelmes vagyok. Hol tudtad beszerezni?
Az egyik kedves csoporttag volt nemrég éppen egy TK Maxx üzletben, akkor kérdezte, hogy vegyen-e valakinek?
De azt hiszem, Pink Pandán is van…
Ott már elfogyott. : (
Én félreraktam a csomag flittert, gyerkőc természetesen másnap reggel kiborította. Nem lesz belőle karácsonyi dísz nálunk, az tuti…
Tegnap csak a foxposthoz tudtam beugrani :).
A Body shop tusi illatától egyelőre nem vagyok elájulva, többet vártam tőle, igaz csak a tubusból illatoltam meg. Ez a kis ecsetmosó nagyon király, nagyon jó vétel volt! Ja és nézzétek, Hary potteres dobozba adta fel a feladó a csomagot :). Hihetetlen cuki, és szép úgyhogy ebbe költöznek be az ékszereim :).
Mutatom az ecsettisztító eredményeit . Eddig semmi se vitte ki a blenderből a korrektort. Remélem a Jessup ecset visszanyeri a formáját
.
A hátizsákot egy Facebook csoportban vettem (tudom, ígértem már táska gyűjteményes képet, de még nem volt időm mindet előpakolni ).
Aztán a Müllerbe bementem crunchyt venni (mostanában azt eszek reggelire), és a KM boxos Essence lakk annyira tetszik, hogy megvettem ezeket is (elvileg a limitáltak között voltak).
Végül pedig garázdálkodtam picit a Bijou Brigitte akciós részlegén.
#lowbuy van, isten lássa lelkem. Aztán feltévedek a zsibire, és már nem. A Colourpop régi kívánságlistás márka nálam, de a külföldi rendelés parája miatt csak nézegettem. Aztán egyik nap jött egy hirdetés a piactéren, a Going coconuts palettával. Sajnos (vagy sem) imádom a nude palettákat (is), úgyhogy tudtam, hogy megveszem. Ma meg is érkezett, bombabiztos csomagolásban kaptam meg. Igaz, az érkező armageddon miatt a postán ragadtam vagy 20 pecre, de érte megérte. Nem nyúltam még bele, de holnap vele sminkelek. Imádom, csodaszép paletta.
Szóval miattad volt ez a nagy zuhé… Lowbuy van, közben meg vásárolgatsz?! Jól megkaptuk miattad!
A KM zsibi már csak ilyen. Jókor voltál jó helyen, ennyi meg belefér a lowbuy projektbe.
Egyébként nekem is eszembe jutott, hogy a fene vigye el, ezt érdemlem, amiért költekezek
De pórul jártam, mert utána 2x is bőrig áztam
Szerencsére nálam nem olyan szigorú, de igen. Ennyi kell, úgy érzem én is
Ugye-ugye? Az égi jelek… Megkaptad a büntetést a felelőtlen költekezésért.
Nem tudom, hogy vagy vele…de nekem olyan jó érzés, amikor végre sikerül egy hőn áhított terméket megszerezni. Jólesik piciny lelkemnek.
Használd sok örömmel a kókuszt !
“Megszenvedtél”, vagyis megáztál érte.
Igen, pontosan így vagyok vele én is Egyszerűen szeretem és kész.
Remélem beválik majd a kis kókuszt. Annyi sok jót hallottam róla, és hát azért vannak benne édes kis csillogós színek is