Csak a pénztárcám sír
, meg én belül.
De kárpótol a csodás csomag kívülről-belülről.
Jhajjjj ne is mondd, még nem próbáltam ki egyik pupákot sem, tisztára izgulok.
Max. ha nem válik be, megvuduzlak.
Na jó, nem…csak egy picit.
Csak a pénztárcám sír
, meg én belül.
De kárpótol a csodás csomag kívülről-belülről.
Jhajjjj ne is mondd, még nem próbáltam ki egyik pupákot sem, tisztára izgulok.
Max. ha nem válik be, megvuduzlak.
Na jó, nem…csak egy picit.
Pupákot
Majd te is úgy jársz mint én a B rúzzsal, kell egy kis idő, hogy megbűvöld, aztán meghódítanak majd a csillámok Ja amúgy elég levakarhatatlan rúzs
Juj izgulhatok, ha nem szereted, egyből négyet vettél te is, büszke vagyok rád
Mennyi szépség
Pupák.
A pirosító és a púder nekem is megvan, az utóbbit csak nézegetni szoktam.
Rendeltem a makeup pontról, egy klairs tonikot :). Nagy vágyam volt kipróbálni :). Az első koreai termékem lesz . Szerintem jó kis áraik vannak. Sajna nem lett posta péntek (csak szombat.), és otthon hagytam a telefonom, ezért nem tudtam átvenni a foxpostos csomagot, úgyhogy holnap jön a többi csomagom :). Párom örülhetett mert az antikváriumban, felfedezett egy ritkaságot, úgyhogy megérte elmenni a csomagért
.
Egy kis DM rendelés
Remélem igazad lesz, és happy end lesz a vége. Majd holnap minden kiderül, vagy beborul.
A csillámos dolgok valamiért most nagyon bejönnek. Úgy tűnik, idáig elnyomtam a “kell” érzést irányukba. Háááát… Kár volt kiengedni a csillámszellemet a palackból…
Naná, hogy 4-et… Egyből belecsaptam a lecsóba.
Mindent vagy semmit alapon… ha már bukunk, nagyot bukjunk…
annyira jó ennek a tusfürdőnek az illata <3 én tuti betárazok majd belőle
Te is úgy vagy vele, hogy félsz belenyúlni? Olyan szép a minta…
Engem olyan jó érzéssel tölt el a nézegetése.
Ó, ezt a sampont szerettem :).
A flankonból illatolva eddig nekem is tetszik
Kíváncsi leszek rá, még nem használtam Balea sampont
Igen. A sima felületű részét simogattam meg a kisujjammal.
Bekerültem a trnd Neutrogena projektbe, ezt az arckrémet kaptam.
Egyébként egészen elégedett vagyok vele. Nyilván az SPF20 kevés, de jól működik együtt a fényvédőimmel és sminkelni is lehet rá. Kicsit az illatanyag lehetne benne kevesebb.
A következő csodás RT ecsetek @Montelino jóvoltából érkeztek hozzám, amit ezúton is köszönök!
Ezen kívül ma megérkezett a Yesstyle rendelésem is, ami rekord gyorsan került hozzám. 30-án rendeltem, 4-én feladták, és ma már mehettem is érte.
A ferde RT ecsetekről lszi jelezd majd, hogy mennyire jöttek be, rájuk még beneveznék én is.
Izgatottan várom mi lesz a vége Nagyon izgulok
Én amúgy a pirosítókkal vagyok így, mire kettőt pislantottam megtelt a kis kosár velük
Rendben.
Azt hiszem, megnézem róluk a YouTube videót, mert a szemre valót elsőre nem tudom, mire használhatnám. Viszont a középső kontúrozáshoz biztosan jó lesz.
Köszike! Valahol azt láttam, hogy külső v-be ilyen típusú ecsettel vitte fel a festéket vki.
A ferde ecsetekről én is várok egy referálást, mert gyönyörűek, de a formájuk elbizonytalanít.
Nekem is jelezd légyszi, én is nézegettem már. A jobb oldaliakat szeretni fogod, legalábbis nálam kedvencek .