💖 ùj unboxing kèpekkel

:crazy_face: Csak a pénztárcám sír :money_with_wings::sob:, meg én belül. :smiley: :smiley:
De kárpótol a csodás csomag kívülről-belülről. :ok_hand:

Jhajjjj ne is mondd, még nem próbáltam ki egyik pupákot sem, tisztára izgulok. :crazy_face:
Max. ha nem válik be, megvuduzlak. :smiling_imp: :smiley::smiley::smiley: Na jó, nem…csak egy picit. :wink::kissing_heart:

1 Likes

Pupákot :rofl: :rofl: :rofl:
Majd te is úgy jársz mint én a B rúzzsal, kell egy kis idő, hogy megbűvöld, aztán meghódítanak majd a csillámok :smiley: Ja amúgy elég levakarhatatlan rúzs :smiley: Juj izgulhatok, ha nem szereted, egyből négyet vettél te is, büszke vagyok rád :rofl: :rofl: :kissing_heart:

1 Likes

Mennyi szépség :star_struck::star_struck:

1 Likes

Pupák.:smiley:
A pirosító és a púder nekem is megvan, az utóbbit csak nézegetni szoktam.

1 Likes

Rendeltem a makeup pontról, egy klairs tonikot :). Nagy vágyam volt kipróbálni :). Az első koreai termékem lesz :smiling_face_with_three_hearts:. Szerintem jó kis áraik vannak. Sajna nem lett posta péntek (csak szombat.), és otthon hagytam a telefonom, ezért nem tudtam átvenni a foxpostos csomagot, úgyhogy holnap jön a többi csomagom :). Párom örülhetett mert az antikváriumban, felfedezett egy ritkaságot, úgyhogy megérte elmenni a csomagért :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:.

IMG_20200814_180831

11 Likes

Egy kis DM rendelésIMG_20200814_130425

9 Likes

Remélem igazad lesz, és happy end lesz a vége. :see_no_evil: Majd holnap minden kiderül, vagy beborul. :crazy_face:

A csillámos dolgok valamiért most nagyon bejönnek. :face_with_raised_eyebrow: Úgy tűnik, idáig elnyomtam a “kell” érzést irányukba. Háááát… Kár volt kiengedni a csillámszellemet a palackból… :ghost::sparkles::money_with_wings:

Naná, hogy 4-et… :see_no_evil: Egyből belecsaptam a lecsóba. :smiley: Mindent vagy semmit alapon… ha már bukunk, nagyot bukjunk… :smile::smile: :shushing_face:

2 Likes

annyira jó ennek a tusfürdőnek az illata <3 én tuti betárazok majd belőle

1 Likes

:blush: Te is úgy vagy vele, hogy félsz belenyúlni? Olyan szép a minta… :heart_eyes: Engem olyan jó érzéssel tölt el a nézegetése. :smiley:

1 Likes

Ó, ezt a sampont szerettem :).

1 Likes

A flankonból illatolva eddig nekem is tetszik :slightly_smiling_face:

Kíváncsi leszek rá, még nem használtam Balea sampont :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen. A sima felületű részét simogattam meg a kisujjammal.:sweat_smile:

1 Likes

Bekerültem a trnd Neutrogena projektbe, ezt az arckrémet kaptam.
Egyébként egészen elégedett vagyok vele. Nyilván az SPF20 kevés, de jól működik együtt a fényvédőimmel és sminkelni is lehet rá. Kicsit az illatanyag lehetne benne kevesebb.

IMG_20200813_094910

A következő csodás RT ecsetek @Montelino jóvoltából érkeztek hozzám, amit ezúton is köszönök!
IMG_20200814_234501

IMG_20200814_234429

Ezen kívül ma megérkezett a Yesstyle rendelésem is, ami rekord gyorsan került hozzám. 30-án rendeltem, 4-én feladták, és ma már mehettem is érte.

IMG_20200814_234612

IMG_20200814_234544

22 Likes

A ferde RT ecsetekről lszi jelezd majd, hogy mennyire jöttek be, rájuk még beneveznék én is.

2 Likes

Izgatottan várom mi lesz a vége :see_no_evil: Nagyon izgulok :see_no_evil:
Én amúgy a pirosítókkal vagyok így, mire kettőt pislantottam megtelt a kis kosár velük :smiley:

2 Likes

Rendben.
Azt hiszem, megnézem róluk a YouTube videót, mert a szemre valót elsőre nem tudom, mire használhatnám. Viszont a középső kontúrozáshoz biztosan jó lesz.

1 Likes

Köszike! :sunflower: Valahol azt láttam, hogy külső v-be ilyen típusú ecsettel vitte fel a festéket vki.

A ferde ecsetekről én is várok egy referálást, mert gyönyörűek, de a formájuk elbizonytalanít.

2 Likes

Nekem is jelezd légyszi, én is nézegettem már. A jobb oldaliakat szeretni fogod, legalábbis nálam kedvencek .:heart_eyes:

1 Likes