Tegnapi westendes vásárlások.
A Duraline drágább, mint gondoltam. Kint akartam megrendelni jóval olcsóbban, de nincs készleten régóta.
A japán manikűr készlet elég lesz évekig szerintem.
Melyik üzletben vetted? Csak hogy tudjam, hol keressem.
A japán manikűrt? Crystal Nails üzlet van a Westend legalsó szintjén, ott vettem.
Online olcsóbb, a boltban 11 980Ft. Lehet jobban megéri megrendelni, főleg ha valami mást is veszel.
A Duraline az Inglot üzletből van, az közel van az egyik bejárathoz.
Bementem a Calzedoniába is, de nem volt az a bikinialsó amit keresek, csak a kisebb.
A héten akció volt a Marionnaudnál, és beváltottam két törzsvásárlói 1500-as kupont, így igazán baráti áron szereztem be a BPerfect Clientele palettát.
Jé, még nem is hallottam erről a márkáról! Nagyon tetszik a zöldje!
En is epp ezt akartam irni nem jott velem eddig szembe, csak itt a forumon. Ti honnan ismeritek???
Én egy Facebook csoportból. Ott a Carnival XL palettával csodálatos dolgokat alkottak a lányok, ezért vettem meg én is azt. Az pedig annyira jó minőségű, hogy ezeket a színeket is szerettem volna.
Tegnapi és mai érkezések (azt hiszem, ezentúl nem csatlakozok a low-buy csoporthoz, mert azóta olyan jó akciók voltak, hogy nagyon elcsábultam)…
Cult Beauty: a Sol de Janeiro és az alapozó minták ajándékok.
Beauty Bay:
Melt:
A rúzsok és a szemceruza színei:
Nem tudom, hogy mi van velem, de mostanában imádom ezeket a nagyon élénk rúzsokat…
Nagyon szép rendelés, azok a rúzsok
Nyár van, ilyenkor rákíván az ember egy fagyi mellé ezekre a szépséges élénk rúzsokra
A spirált a Dm-ben vettem (még sosem próbáltam, kolléganőm esküszik rá)
A többi pedig postán érkezett. A púdert Amadeától vettem, egyelőre lemondtam a Guerlain gyöngyökről (de nem végleg)
A Pat paletta rettentően tetszik.
Örülök, hogy épségben kiszabadítottad a posta karmai közül.
Érdekes, hogy a PM paletta a képeken sokkal nagyobbnak tűnik, mint amilyen élőben.
Igen, meglepődtem mennyire picike
Szülinapi ajándék magamtól. A tusolóolaj a Rituals ajándéka. A fényvédőt már kipróbáltam, nagyon kellemes az arcon.
Őrült nagy dm haul. Impulzus vásárlás volt. Számomra teljesen új a márka. Ha beválik kipróbálok tőlük mást is. Erről a szérumról egyelőre senki nem írt véleményt az oldalon.
Leadtam egy AVON rendelést. Ritkán rendelek tőlük, de most valahogy úgy éreztem itt az idő. A habfürdőiket szeretem, a két parfüm felkeltette az érdeklődésem, a 10 ml pedig bőven elég arra, hogy megunjam őket. A többi termék szettben volt, egy kéz krémet és egy Aloha monoitestpermetet már odaadtam anyukámnak. A lábsprayket szeretem és külön öröm, hogy nem hajtógázas.
A Morphe csomagom is ideért. Az ecsetek nagyon puhák.
Ha minden igaz ma odaért anyukámhoz a Pat McGrath csomagom is a kis palettával. A melt csomagom viszont kiszedték vám kezelni. Tegnap küldtem el nekik a papírokat.
@BlackXentric, micsoda szerzemények , gyönyörűek a Morphe ecsetek :). Jajj az avonos habfürdőket én is imádtam
, de most nincs kádunk sajnos :).
Megvesznék fürdőkád nélkül Az új katalógust nézve is azt érzem, hogy rendelni fogok. Erősödik a márka nagyon.
A habfürdőket én is imádom. Gondolkodtam én is, hogy rendelek megint ebben a hónapban, de még hezitálok. Igazán szükségem nincs semmire.
Én is megvettem tegnap a Revox peptides szérumját, nagyon kíváncsi vagyok. Egyelőre elkerült a kis tartalékos dobozomba, mert sok szérumot használok most, de ha elfogy az egyik, akkor ez jön helyette.
Lányok én kb.2 hónapja egy Revoxos hyaluronos szérumot használok és szeretem . Talán a Lovebrand-ről rendeltem.
Ú, ha lesz fórumtali, valaki tudna nekem rendelni az avontól és elhozni nekem? Már nem igazán maradt avonos kapcsolatom, és néhány habfürdőt szívesen elviselnék Meg ki tudja még mi mindent
Újabb csomik #postanappentek# alkalmából.
@Alsace nézd csak, mi érkezett… Megjött a Pupák rendelésem.
4 db wow lipstick és egy matt. A többit majd a swatchos topikban…
Megérkezett az első Kiko rendelésem is. Vakon rendeltem, semmim sem volt még a márkától. Egyáltalán nem bántam meg, sőt!
Felül a micivíz, alul balról jobbra 3 rúzs, szemöldökgél, szemhéjtus, spirál és 1 minirúzs, ami tényleg mini.
Elcsábított (nem volt nehéz) még 1 holo lipgloss, és egy bronzer-blush-powder trió is a márkától.
Olyan különleges a borítás, fény hatására áthajlik barackos-narancsos színbe. Plusz nem fog lekopni a minta, mert bele van “gravírozva”.
Maga a doboz is nagyon tetszik, amikben érkeztek. Szóval azokat is megmutatom :
Végül pedig kinyitott állapotban:
Nézzétek ezeket a csodás virágmintákat! Tipikus “nem merek belenyúlni, olyan szépek” kategória!