💖 ùj unboxing kèpekkel

Tegnapi westendes vásárlások.
A Duraline drágább, mint gondoltam. Kint akartam megrendelni jóval olcsóbban, de nincs készleten régóta.
A japán manikűr készlet elég lesz évekig szerintem.
IMG_20200808_153714

11 Likes

Melyik üzletben vetted? Csak hogy tudjam, hol keressem.:blush:

A japán manikűrt? Crystal Nails üzlet van a Westend legalsó szintjén, ott vettem.
Online olcsóbb, a boltban 11 980Ft. Lehet jobban megéri megrendelni, főleg ha valami mást is veszel.

A Duraline az Inglot üzletből van, az közel van az egyik bejárathoz.

Bementem a Calzedoniába is, de nem volt az a bikinialsó amit keresek, csak a kisebb. :frowning:

1 Likes

A héten akció volt a Marionnaudnál, és beváltottam két törzsvásárlói 1500-as kupont, így igazán baráti áron szereztem be a BPerfect Clientele palettát.

IMG_20200809_192753

IMG_20200809_192822

18 Likes

Jé, még nem is hallottam erről a márkáról! :open_mouth: Nagyon tetszik a zöldje!

2 Likes

En is epp ezt akartam irni :joy: nem jott velem eddig szembe, csak itt a forumon. Ti honnan ismeritek???

2 Likes

Én egy Facebook csoportból. Ott a Carnival XL palettával csodálatos dolgokat alkottak a lányok, ezért vettem meg én is azt. Az pedig annyira jó minőségű, hogy ezeket a színeket is szerettem volna. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Tegnapi és mai érkezések (azt hiszem, ezentúl nem csatlakozok a low-buy csoporthoz, mert azóta olyan jó akciók voltak, hogy nagyon elcsábultam)…

Cult Beauty: a Sol de Janeiro és az alapozó minták ajándékok.
IMG_20200811_201913

Beauty Bay:
IMG_20200811_202129

Melt:
IMG_20200811_205719

A rúzsok és a szemceruza színei:
IMG_20200811_211754

Nem tudom, hogy mi van velem, de mostanában imádom ezeket a nagyon élénk rúzsokat…

18 Likes

Nagyon szép rendelés, azok a rúzsok :star_struck:
Nyár van, ilyenkor rákíván az ember egy fagyi mellé ezekre a szépséges élénk rúzsokra :heart:

A spirált a Dm-ben vettem (még sosem próbáltam, kolléganőm esküszik rá)
A többi pedig postán érkezett. A púdert Amadeától vettem, egyelőre lemondtam a Guerlain gyöngyökről (de nem végleg)
A Pat paletta rettentően tetszik.
Kép Kép

21 Likes

Örülök, hogy épségben kiszabadítottad a posta karmai közül.:slight_smile:
Érdekes, hogy a PM paletta a képeken sokkal nagyobbnak tűnik, mint amilyen élőben.

2 Likes

Igen, meglepődtem mennyire picike :sweat_smile:

1 Likes

Szülinapi ajándék magamtól. :blush: A tusolóolaj a Rituals ajándéka. A fényvédőt már kipróbáltam, nagyon kellemes az arcon.

DSC_0001

14 Likes

Őrült nagy dm haul. Impulzus vásárlás volt. Számomra teljesen új a márka. Ha beválik kipróbálok tőlük mást is. Erről a szérumról egyelőre senki nem írt véleményt az oldalon.
1597331766312342158017508498534
Leadtam egy AVON rendelést. Ritkán rendelek tőlük, de most valahogy úgy éreztem itt az idő. A habfürdőiket szeretem, a két parfüm felkeltette az érdeklődésem, a 10 ml pedig bőven elég arra, hogy megunjam őket. A többi termék szettben volt, egy kéz krémet és egy Aloha monoitestpermetet már odaadtam anyukámnak. A lábsprayket szeretem és külön öröm, hogy nem hajtógázas.
15973319136276149641559407039846
A Morphe csomagom is ideért. Az ecsetek nagyon puhák.
15973321279655589964737712858109
Ha minden igaz ma odaért anyukámhoz a Pat McGrath csomagom is a kis palettával. A melt csomagom viszont kiszedték vám kezelni. Tegnap küldtem el nekik a papírokat.

16 Likes

@BlackXentric, micsoda szerzemények :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:, gyönyörűek a Morphe ecsetek :). Jajj az avonos habfürdőket én is imádtam :smiling_face_with_three_hearts:, de most nincs kádunk sajnos :).

1 Likes

Megvesznék fürdőkád nélkül :smiley: Az új katalógust nézve is azt érzem, hogy rendelni fogok. Erősödik a márka nagyon.

3 Likes

A habfürdőket én is imádom. Gondolkodtam én is, hogy rendelek megint ebben a hónapban, de még hezitálok. Igazán szükségem nincs semmire. :slight_smile:
Én is megvettem tegnap a Revox peptides szérumját, nagyon kíváncsi vagyok. Egyelőre elkerült a kis tartalékos dobozomba, mert sok szérumot használok most, de ha elfogy az egyik, akkor ez jön helyette.

2 Likes

Lányok én kb.2 hónapja egy Revoxos hyaluronos szérumot használok és szeretem . Talán a Lovebrand-ről rendeltem.

2 Likes

Ú, ha lesz fórumtali, valaki tudna nekem rendelni az avontól és elhozni nekem? Már nem igazán maradt avonos kapcsolatom, és néhány habfürdőt szívesen elviselnék :smiley: Meg ki tudja még mi mindent :sweat_smile:

Újabb csomik #postanappentek# alkalmából. :partying_face:

@Alsace nézd csak, mi érkezett… :wink: Megjött a Pupák rendelésem. :smiley: 4 db wow lipstick és egy matt. A többit majd a swatchos topikban… :smiley:
IMG_20200814_163950

Megérkezett az első Kiko rendelésem is. Vakon rendeltem, semmim sem volt még a márkától. Egyáltalán nem bántam meg, sőt! :wink:

Felül a micivíz, alul balról jobbra 3 rúzs, szemöldökgél, szemhéjtus, spirál és 1 minirúzs, ami tényleg mini. :blush:
IMG_20200814_165222

Elcsábított (nem volt nehéz) még 1 holo lipgloss, és egy bronzer-blush-powder trió is a márkától.
IMG_20200814_164351
Olyan különleges a borítás, fény hatására áthajlik barackos-narancsos színbe. Plusz nem fog lekopni a minta, mert bele van “gravírozva”.
Maga a doboz is nagyon tetszik, amikben érkeztek. Szóval azokat is megmutatom :crazy_face::
IMG_20200814_164939

Végül pedig kinyitott állapotban:
IMG_20200814_170424

Nézzétek ezeket a csodás virágmintákat! :heart_eyes: Tipikus “nem merek belenyúlni, olyan szépek” kategória! :two_hearts:

22 Likes