Ma este zsákmányoltam őket. A kicsit holnap reggel felavatom és írok.
"#postapénteknap 2 "!
Régóta a kívánságlistámon szerepelt ez a TF paletta, annyira örülök neki, hogy azt el sem tudjátok képzelni.
A körömlakkok esetében egy pirosat mindenképp szerettem volna, mivel nekem a KM boxban szürke jutott. (Nem az én színem.) A többiről nem tehetek, a nevem szólítottak, és hát nem bírtam ellenállni.
Jött még egy kellemes illatú matt rúzs, és egy szuper illatú Arieles lipbalm. Igen, Arieles…
Az Essence you better work család is hozzám költözött, mivel itt a fórumon is nagy sikert aratott.
Végül pedig bővült az ecsetgyűjteményem (és még nincs vége
) a Docolor 12 db-os szettjével, amit még nem volt szívem kihámozni a csomagolásából, de amúgy így néz ki:
Szuper dolgokat szereztél be! A TF palettát nagyon szeretem.
Ahh, micsoda szerzemények!
Nem is tudom melyiket fogadnám el én is a legjobban. Imádom a TF Natural családot, nekem a Natural Eyes van meg, de a matt-ra is fáj a fogam és a Face palettára is. A docolor ecseteket imádom és ezek is szuperül néznek ki, véleményt majd kérünk szépen Illetve az Arieles Lip Smacker, bomba választás. A terméket nem ismerem, de Arielt imádom
@b69a7n reggel felkentem a banánosat a hajamra. 15-20 percig fent is hagytam. Viszonylag könnyen ki tudtam fesülni a loboncomat. Egynek jo ez a pakolás, de semmi extra. Illata nekem nem marad meg a hajban.
Köszi! Na, ha impulzus vásárlásra lesz szükségem ki fogom próbálni, csak szimpi ez a cucc
Szintén kiszemelt áldozat nálam is a TF matt, de egyelőre elvagyok most ezzel.
Még várok jó pár ecsetet (rengeteget ) , utána írok majd egy kis összefoglalót.
Ez az első Lip Smackerem, de imádom. Ariel nálam is befutó
, így nem is volt kérdés, melyiket választom.
Rengeteg változatban elérhető, de Ariel az mégiscsak Ariel!
Arielt én is imádom, de nekem legnagyobb kedvencem Belle és Anastázia :).
Akkor ezt biztosan láttad a ColourPop Disney kollekciójából
Ez egy nagyon klassz ecsetkészlet, én is szeretem!
Hűűű micsoda szerzemények
@Melodee
Megvettem azt a rúzst, bár még bűntudatom van miatta, sokalltam érte a 4ezret, de az én hibám meg se néztem mennyi csak lekaptam és hoztam Muris ez a tekerentyű benne, mindig csúcsos marad könnyen lehet majd használni.
A Sleek lila duokróm pigmentet barátnőm hozta el nekem, mert a nálunk lévő Müllerben már nem volt.
Auu Borsos az ára, de ne legyen emiatt bűntudatod, mert akkor nekem is az lesz… Hiszen én ajánlottam.
Remélem, hogy Neked is tetszik majd, és kárpótol a mániért.
A pigment nagyon szép! Nem csodálom, hogy csak a hűlt helyét találtad. Ha lenne a közelben Müller (is) , akkor tuti én is beszereztem volna.
Majd muti meg sminkkel is, biztosan csodásan fog állni!
Hát így jár aki csak swatcholja a boltban, konstatálja, hogy hűűű de selymesen siklik és már belesiklott a kosárba és a pénztárnál jön rá mennyi volt
Így, hogy megnyugtattatok, nincs hullaszíne, azt hiszem máris jobban érzem magam, legalább megérte
Majd mutatom ha ezzel sminkelek a tesója is bejött az zöldes duokróm volt
Bocsi, legközelebb jobban figyelek az árra én is.
Gondolom, mi lehetett a pénztárnál, biztos volt egy “mennnnyii, biztos ennyi?? Óótejóég” belső monológod.
Tényleg nincs hullaszíned! Tessék csak bátran viselni!
Hát kerek lett a szemem, de nem szóltam Késő volt meghátrálni
Megnyugtattatok, hogy nem hullaszínű a rúzs, szóval legalább nem kellett veszteségnek elkönyvelnem
A héten nem volt időm lefotózni de a zsibiről egy csomó lakkot és nyomdalemezt vettem
Az alsó sorban lévő lakkokat ajándékba kaptam.
Ehhez tartozik még két lemez is de nem volt hozzájuk papirtok de így néznek ki:
A köröm matricát és a cukrokat ajándékba kaptam, a lemezek így néznek ki:
Nem vagyok köröm-fan és sosem nyomdáztam, de az origami és a suki lemezek nagyon tetszenek!
Ez is ajándék volt az egyik vásárlás mellé plusz kaptam egy kis kerek lemezt de sajnos nem tudom lefotózni hogy ne fenylene és neten sem találtam meg
Igen, nagyon ötletesek és jó hogy nem csak a szokásos virágos vagy hasonló minták vannak hanem tényleg rengeteg témában van lemez ennél a márkánál