💖 ùj unboxing kèpekkel

Ma este zsákmányoltam őket. A kicsit holnap reggel felavatom és írok. :grin:

3 Likes

"#postapénteknap 2 "! :gift: :blush:

IMG_20200807_131330
Régóta a kívánságlistámon szerepelt ez a TF paletta, annyira örülök neki, hogy azt el sem tudjátok képzelni. :see_no_evil:
A körömlakkok esetében egy pirosat mindenképp szerettem volna, mivel nekem a KM boxban szürke jutott. (Nem az én színem.) A többiről nem tehetek, a nevem szólítottak, és hát nem bírtam ellenállni. :sparkles::smiley:
Jött még egy kellemes illatú matt rúzs, és egy szuper illatú Arieles lipbalm. Igen, Arieles… :smiley: :see_no_evil:
Az Essence you better work család is hozzám költözött, mivel itt a fórumon is nagy sikert aratott. :blush:
Végül pedig bővült az ecsetgyűjteményem (és még nincs vége :smiley: :smiley:) a Docolor 12 db-os szettjével, amit még nem volt szívem kihámozni a csomagolásából, de amúgy így néz ki:
IMG_20200807_132858

17 Likes

Szuper dolgokat szereztél be! A TF palettát nagyon szeretem.

1 Likes

Ahh, micsoda szerzemények!
Nem is tudom melyiket fogadnám el én is a legjobban. Imádom a TF Natural családot, nekem a Natural Eyes van meg, de a matt-ra is fáj a fogam és a Face palettára is. A docolor ecseteket imádom és ezek is szuperül néznek ki, véleményt majd kérünk szépen :slight_smile: Illetve az Arieles Lip Smacker, bomba választás. A terméket nem ismerem, de Arielt imádom :smiley:

2 Likes

@b69a7n reggel felkentem a banánosat a hajamra. 15-20 percig fent is hagytam. Viszonylag könnyen ki tudtam fesülni a loboncomat. Egynek jo ez a pakolás, de semmi extra. Illata nekem nem marad meg a hajban.

1 Likes

Köszi! :kissing_heart: Na, ha impulzus vásárlásra lesz szükségem ki fogom próbálni, csak szimpi ez a cucc :smiley:

1 Likes

Szintén kiszemelt áldozat nálam is a TF matt, de egyelőre elvagyok most ezzel. :blush:

Még várok jó pár ecsetet (rengeteget :see_no_evil: ) , utána írok majd egy kis összefoglalót. :blush:

Ez az első Lip Smackerem, de imádom. :smiley: Ariel nálam is befutó :heart:, így nem is volt kérdés, melyiket választom. :smiley: Rengeteg változatban elérhető, de Ariel az mégiscsak Ariel! :smiley:

4 Likes

Arielt én is imádom, de nekem legnagyobb kedvencem Belle és Anastázia :).

2 Likes

Akkor ezt biztosan láttad a ColourPop Disney kollekciójából :blush:

IMG_20200807_160040

7 Likes

Ez egy nagyon klassz ecsetkészlet, én is szeretem!

1 Likes

Hűűű micsoda szerzemények :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

@Melodee
Megvettem azt a rúzst, bár még bűntudatom van miatta, sokalltam érte a 4ezret, de az én hibám meg se néztem mennyi csak lekaptam és hoztam :see_no_evil: Muris ez a tekerentyű benne, mindig csúcsos marad könnyen lehet majd használni.

A Sleek lila duokróm pigmentet barátnőm hozta el nekem, mert a nálunk lévő Müllerben már nem volt.

20200807_163050

8 Likes

Auu :pleading_face: Borsos az ára, de ne legyen emiatt bűntudatod, mert akkor nekem is az lesz… Hiszen én ajánlottam. :pleading_face:
Remélem, hogy Neked is tetszik majd, és kárpótol a mániért. :blush::kissing_heart:

A pigment nagyon szép! :heart_eyes: Nem csodálom, hogy csak a hűlt helyét találtad. Ha lenne a közelben Müller (is) , akkor tuti én is beszereztem volna. :blush:
Majd muti meg sminkkel is, biztosan csodásan fog állni! :kissing_heart:

2 Likes

Hát így jár aki csak swatcholja a boltban, konstatálja, hogy hűűű de selymesen siklik és már belesiklott a kosárba és a pénztárnál jön rá mennyi volt :sweat_smile: :see_no_evil: Így, hogy megnyugtattatok, nincs hullaszíne, azt hiszem máris jobban érzem magam, legalább megérte :heartpulse:

Majd mutatom ha ezzel sminkelek a tesója is bejött az zöldes duokróm volt :heart_eyes:

4 Likes

Bocsi, legközelebb jobban figyelek az árra én is. :pleading_face:

Gondolom, mi lehetett a pénztárnál, biztos volt egy “mennnnyii, biztos ennyi?? Óótejóég” belső monológod. :smiley:

Tényleg nincs hullaszíned! Tessék csak bátran viselni! :blush:

1 Likes

Hát kerek lett a szemem, de nem szóltam :smiley: Késő volt meghátrálni :rofl: Megnyugtattatok, hogy nem hullaszínű a rúzs, szóval legalább nem kellett veszteségnek elkönyvelnem :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

A héten nem volt időm lefotózni de a zsibiről egy csomó lakkot és nyomdalemezt vettem
IMG_20200808_100531
Az alsó sorban lévő lakkokat ajándékba kaptam.
Ehhez tartozik még két lemez is de nem volt hozzájuk papirtok de így néznek ki:
18-13-33-moyou-fairytale-0400d5366275504be7815eb8b8fe0fdd14
IMG_20200808_113338

IMG_20200808_100514

A köröm matricát és a cukrokat ajándékba kaptam, a lemezek így néznek ki:
IMG_20200805_202059

10 Likes

Nem vagyok köröm-fan és sosem nyomdáztam, de az origami és a suki lemezek nagyon tetszenek! :heart_eyes:

2 Likes

2806-bp-l061-500x500

Ez is ajándék volt az egyik vásárlás mellé plusz kaptam egy kis kerek lemezt de sajnos nem tudom lefotózni hogy ne fenylene és neten sem találtam meg

7 Likes

Igen, nagyon ötletesek és jó hogy nem csak a szokásos virágos vagy hasonló minták vannak hanem tényleg rengeteg témában van lemez ennél a márkánál

1 Likes