💖 ùj unboxing kèpekkel

Pedig szívesen megnéznénk :grinning:

4 Likes

Igeeeen, muti meg! :pleading_face::pleading_face:
:smiling_imp::smiley:

3 Likes

Gyűjtöm rá az erőt :sweat_smile: :see_no_evil:

4 Likes

Ugyaaan, egy coming outon már túl vagy! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Innentől már megy minden, mint a karikacsapás. :smiley::face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Az erő veled van :D, úgyhogy tessék mutatni a képet, hadd csorogjon a nyálam :sweat_smile:. (Elvileg nem hagy hanem a hadd a helyes :rofl:.)

1 Likes

@Melodee az csak a magenta+rózsaszín rúzsok :smiley:

Kicsit meg is döbbentem mit össze vásároltam az elmúlt 1 évben :sweat_smile: Szóval, na kiterítem a cuccost hamarosan, meggyőztetek :see_no_evil:

3 Likes

@Alsace Jupppiiiii! :smiley:

Jöhet minden, a rúzsgyűjtemény másik fele is akár. :wink::stuck_out_tongue_winking_eye: Úgyis csorogni fog a nyálam. :smiley:

Terítsd ki a cuccost! :partying_face: :smiley:

2 Likes

Aztán te jössz ám :crazy_face: :heartpulse: :kissing_heart:

2 Likes

Azt hiszem úgy illik, hogy megmutassam mit rejtett az extra drága Revolution csomagom, amit vámkezelt a posta:
20200806_103013

20200806_103447

Azok a kis paletták tényleg extra picik. Mármint láttam videókban, hogy kicsik, de nem gondoltam volna, hogy ennyire:

20200806_103132

18 Likes

Elfér a tenyeredben? :astonished: Hát de cuki! :smiley:

Igen :smiley: olyan picik a színek, hogy az ecset épp belefér :smiley:

1 Likes

De szép rendelés, a mini paletták annyira cukik :heart_eyes:

1 Likes

:smiley: Haláli. :smiley::smiley:

Csak zsebrevágod, és mehetsz is. :smiley: Na, ez ám a táskabarát paletta! :smiley::heart:

3 Likes

És még tükör is van benne…

2 Likes

@Alsace, @Melodee, @Kokapu: Igen, eléggé táskabarát kiszerelés, sőt, neszeszerbe is simán beletuszkolható :smiley: Eredetileg a Colourpoptól akartam ezeket a monokróm palettákat venni, gondoltam ez is hasonló lesz, de nem, szerintem kb a harmada azoknak a palettáknak, pedig az sem nagy :smiley:
Amúgy ezekbe az Obsession palettákba teljesen beleszerelmesedtem, a fényesekkel nagyon meg vagyok elégedve és a mattok is nagyon pigmentáltak, szuperül satírozhatók. Szerintem teljesen más, mint az alap Revolution formula, ráadásul ha jól emlékszem nem tesznek bele parabéneket sem.

5 Likes

@macooka, nagyon szuper lehet :smiling_face_with_three_hearts:, majd valamikor felraksz swatchokat/ velük készült sminket? Nagyon kiváncsi vagyok rájuk :).

Igen, persze :slight_smile:

1 Likes

Hát nálam ez a mai unboxing… :rofl:

IMG_20200806_214723

De nem mind az enyém… :sweat_smile:

17 Likes

IMG_20200806_220744
Nem szeretem a TBS arcapolasi vonalat, de előjöttek allamon, nyakamon pattik egy ideje. Hatha tud vmit a habzo lemoso kezdeni velük… :blush:

15 Likes

Milyenek ezek a Baleás hajra valók, próbáltad már őket? Nagyon szimpi a csomagolásuk, de venni még nem volt alkalmam.

1 Likes