Pedig szívesen megnéznénk
Igeeeen, muti meg!
Gyűjtöm rá az erőt
Ugyaaan, egy coming outon már túl vagy!
Innentől már megy minden, mint a karikacsapás.
Az erő veled van :D, úgyhogy tessék mutatni a képet, hadd csorogjon a nyálam . (Elvileg nem hagy hanem a hadd a helyes
.)
@Melodee az csak a magenta+rózsaszín rúzsok
Kicsit meg is döbbentem mit össze vásároltam az elmúlt 1 évben Szóval, na kiterítem a cuccost hamarosan, meggyőztetek
@Alsace Jupppiiiii!
Jöhet minden, a rúzsgyűjtemény másik fele is akár. Úgyis csorogni fog a nyálam.
Terítsd ki a cuccost!
Aztán te jössz ám
Azt hiszem úgy illik, hogy megmutassam mit rejtett az extra drága Revolution csomagom, amit vámkezelt a posta:
Azok a kis paletták tényleg extra picik. Mármint láttam videókban, hogy kicsik, de nem gondoltam volna, hogy ennyire:
Elfér a tenyeredben? Hát de cuki!
Igen olyan picik a színek, hogy az ecset épp belefér
De szép rendelés, a mini paletták annyira cukik
Haláli.
Csak zsebrevágod, és mehetsz is. Na, ez ám a táskabarát paletta!
És még tükör is van benne…
@Alsace, @Melodee, @Kokapu: Igen, eléggé táskabarát kiszerelés, sőt, neszeszerbe is simán beletuszkolható Eredetileg a Colourpoptól akartam ezeket a monokróm palettákat venni, gondoltam ez is hasonló lesz, de nem, szerintem kb a harmada azoknak a palettáknak, pedig az sem nagy
Amúgy ezekbe az Obsession palettákba teljesen beleszerelmesedtem, a fényesekkel nagyon meg vagyok elégedve és a mattok is nagyon pigmentáltak, szuperül satírozhatók. Szerintem teljesen más, mint az alap Revolution formula, ráadásul ha jól emlékszem nem tesznek bele parabéneket sem.
@macooka, nagyon szuper lehet , majd valamikor felraksz swatchokat/ velük készült sminket? Nagyon kiváncsi vagyok rájuk :).
Igen, persze
Hát nálam ez a mai unboxing…
De nem mind az enyém…
Nem szeretem a TBS arcapolasi vonalat, de előjöttek allamon, nyakamon pattik egy ideje. Hatha tud vmit a habzo lemoso kezdeni velük…
Milyenek ezek a Baleás hajra valók, próbáltad már őket? Nagyon szimpi a csomagolásuk, de venni még nem volt alkalmam.