Egy puska néha neked is segítene, ugye?
Viszonylag gyorsan megkapnám az anyagokat.
Én nem láttam, akkor érdemes rákeresni?
Amúgy én nem vagyok hivatásos könyvelő, ezeket nem én állítottam ki. Nekem más rendszerben kell boldogulnom, az is valamiféle könyvelés, de nem magyar.
Szóval én is az “ügyfélkörhöz” tartozom , akik kikészítik a könyvelőket. Vagy filmben nem így kell túlélni?
Igen, szerintem nagyon tuti film! Nem akarom lelőni a poént benne, de feltétlen nézd meg. Akciófilm, szóval van benne bummbumm, de rég láttam ilyen jó filmet mint ez
És még egy indok: Ben Affleck Géza
Nem mondtam, hogy te számfejtetted, csak megállapítottam, hogy ott egy bérjegyzék.
Ha mindent szépen, időben odaadsz a könyvelőnek, és nem partizod végig a céges kártyával a plázát, akkor nem készíted ki.
Nah, eddig bírtam ellenállni a PC arcra valo termékeinek. Sokatoknal láttam, olvastam, hogy szeretitek őket. Gondoltam kipróbálom nálam mit produkálnak.
Sajnos nincs céges kártyám, viszont folyton zaklatom a könyvelő céget a kérdéseimmel (szegények ).
A mai zsákmány. A 3 új zoknim gondolom senkit nem érdekel.
Az ecsetek is hazajöttek.
Attól függ van-e valami cuki minta azon a 3 zoknin Tele vagyok állatos, csíkos zokikkal
Most nincs (de akkor a Snoopys zoknikat kedvelnéd, minden napra más Snoopy más szöveggel), ez valami bambuszos antibakteriális zokni. Egy színben pompázik és 3 árnyalat van a csomagban, sportcipőhöz való. Ebben szeretnék rohangálni esténként. A sportzoknikat lopják a manók, természetesen mindig csak az egyik párt.
Pont ezt akartam írni Jöhet a zokni, ha olyan.
A páromnak van bambuszos zoknija, egyszer lenyúltam, nagyon jó!
Szuper, akkor nem vettem hülyeséget.
@Montelino, nekem is volt bambuszos zoknim, annyira finom puha, és elvileg nem izzad benne a láb :). (Utóbbit, nem teszteltem.) Nekem nagyon kellemes érzés volt hordani :).
Múltkor Müllerbe lépés előtt, párom első mondata :D, megint egy újabb paletta? .
Tőlem azt kérdezte, mikor kell költözni egy házba, hogy legyen saját szobája a palettáimnak
@Alsace, milyen jó is lenne . Nekem még sok-sok paletta is kellene hozzá :D. Tényleg, neked biztos nagy gyűjteményed van :).
Ööö neeeem, alig van cuccom, csak szépen kell elpakolni őket Azóta se mertem befotózni a gyűjteményes topicba őket