💖 ùj unboxing kèpekkel

Egy puska néha neked is segítene, ugye? :smiley:

1 Likes

Viszonylag gyorsan megkapnám az anyagokat.:smiley:

2 Likes

Én nem láttam, akkor érdemes rákeresni? :wink:

1 Likes

Amúgy én nem vagyok hivatásos könyvelő, ezeket nem én állítottam ki. Nekem más rendszerben kell boldogulnom, az is valamiféle könyvelés, de nem magyar.
Szóval én is az “ügyfélkörhöz” tartozom :smiley: , akik kikészítik a könyvelőket. Vagy filmben nem így kell túlélni? :laughing:

Igen, szerintem nagyon tuti film! Nem akarom lelőni a poént benne, de feltétlen nézd meg. Akciófilm, szóval van benne bummbumm, de rég láttam ilyen jó filmet mint ez :star_struck:

3 Likes

És még egy indok: Ben Affleck Géza :smiley:

4 Likes

Nem mondtam, hogy te számfejtetted, csak megállapítottam, hogy ott egy bérjegyzék.:slight_smile:
Ha mindent szépen, időben odaadsz a könyvelőnek, és nem partizod végig a céges kártyával a plázát, akkor nem készíted ki.

3 Likes

IMG_20200805_190506
Nah, eddig bírtam ellenállni a PC arcra valo termékeinek. :slightly_smiling_face: Sokatoknal láttam, olvastam, hogy szeretitek őket. Gondoltam kipróbálom nálam mit produkálnak. :slightly_smiling_face:

15 Likes

Sajnos nincs céges kártyám, viszont folyton zaklatom a könyvelő céget a kérdéseimmel (szegények :sweat_smile: ).

3 Likes

IMG_20200805_193234
IMG_20200805_193337
A mai zsákmány. A 3 új zoknim gondolom senkit nem érdekel.
Az ecsetek is hazajöttek.

11 Likes

Attól függ van-e valami cuki minta azon a 3 zoknin :smiley: Tele vagyok állatos, csíkos zokikkal :sweat_smile:

4 Likes

Most nincs (de akkor a Snoopys zoknikat kedvelnéd, minden napra más Snoopy más szöveggel), ez valami bambuszos antibakteriális zokni. Egy színben pompázik és 3 árnyalat van a csomagban, sportcipőhöz való. Ebben szeretnék rohangálni esténként. A sportzoknikat lopják a manók, természetesen mindig csak az egyik párt.

2 Likes

Pont ezt akartam írni :smiley: Jöhet a zokni, ha olyan.

2 Likes

A páromnak van bambuszos zoknija, egyszer lenyúltam, nagyon jó!

1 Likes

Szuper, akkor nem vettem hülyeséget.

1 Likes

@Montelino, nekem is volt bambuszos zoknim, annyira finom puha, és elvileg nem izzad benne a láb :). (Utóbbit, nem teszteltem.) Nekem nagyon kellemes érzés volt hordani :).

1 Likes

Múltkor Müllerbe lépés előtt, párom első mondata :D, megint egy újabb paletta? :rofl:.

3 Likes

Tőlem azt kérdezte, mikor kell költözni egy házba, hogy legyen saját szobája a palettáimnak :rofl:

5 Likes

@Alsace, milyen jó is lenne :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Nekem még sok-sok paletta is kellene hozzá :D. Tényleg, neked biztos nagy gyűjteményed van :).

1 Likes

Ööö neeeem, alig van cuccom, csak szépen kell elpakolni őket :rofl: Azóta se mertem befotózni a gyűjteményes topicba őket :see_no_evil:

4 Likes