💖 ùj unboxing kèpekkel

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Ooooh HOLO :star_struck:
:drooling_face:

Már pakolom a motyót a forróbb vidékekre a talpunk alatt :rofl:

6 Likes

Lassan én is :rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Igen, rajtam is szürke lett.

1 Likes

Hát, ha én a pokolra jutok, akkor ott minden csomagomat a posta hozná… :rofl: :rofl: :rofl:

6 Likes

Müller garázdálkodás :D.
Nagyon szerettem volna, ilyen Catrice filces tust, hátha ezzel ügyesebb leszek, mint a tégelyes szemhéjtussal, essence pultjánál is körbenéztem, ez egy szempilla és szemöldök fixáló a képen. Illetve 1200 ft volt ez a csodaszép papucs :smiling_face_with_three_hearts:.
IMG_20200804_140126

6 Likes

Ma esti program a tépés :smoking: :rofl: :crazy_face:

20200804_114418

17 Likes

Nagyon kíváncsi vagyok, mit mesélsz erről a szépségről :star_struck:

1 Likes

Tuti felavatom hamarosan, csodálatosan szépek a színei egy fotó se adja vissza :star_struck:

2 Likes

Csini a papucs! :star_struck:

1 Likes

Kivételesen asztal tetején készült kapkodós kép:
@Gloria nyomán ma reggel végre beszereztem DM-ből a Hada Labo piros, öööö, tonert (?). Minden hétköznap reggel odapillantottam, hátha feltöltötték már és csak ma láttam meg jó pár hét után. Asszem szeptemberig parkol, mert olyan nagy a páratartalom, hogy szinte semmit sem tűrök el a képemen.
Lakklemosó csak szimplán kellett.
HadaLabo és lakklemos

11 Likes

TBS rendelés érkezett ma. Az árnyalatmódosító cseppekre nagyon kíváncsi vagyok. A Zesty Lemon tusit ki is próbáltam. Az illata fenomenális de alig habzik.
Kép

11 Likes

zesty lemon nagy kedvenc nalunk csaladilag🤩 (de a mojitoert meg most is sirok, kedvenc nyari illat, de utana kozvetlenul ez jon;-) jo valasztas volt.

1 Likes

Bééérjegyzééék!

3 Likes

Ááá, ezt is csak te veheted észre! :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

A munkám mindennap üldöz. Szó szerint mindrn regényben említésre kerül, amit olvasok, nyaraláskor kihelyezett táblákon láttam, egyszer meg az út menti szalagkorláton (!) hirdettek a kollégák.
Szóval, már meg se lep, ha itt is megjelenik.:sweat_smile:

4 Likes

Biza’ :slight_smile:

1 Likes

Láttad A Könyvelő című filmet? Szerintem állati jó :star_struck:

1 Likes

Az tényleg nagyon jó, én is láttam. :grinning:

1 Likes

Igen. Azon a kérdésen felröhögtem, hogy "Hogyan lehet túlélni egy ilyen ügyfélkört?:smiley:

5 Likes