Ooooh HOLO
Már pakolom a motyót a forróbb vidékekre a talpunk alatt
Lassan én is
Igen, rajtam is szürke lett.
Hát, ha én a pokolra jutok, akkor ott minden csomagomat a posta hozná…
Müller garázdálkodás :D.
Nagyon szerettem volna, ilyen Catrice filces tust, hátha ezzel ügyesebb leszek, mint a tégelyes szemhéjtussal, essence pultjánál is körbenéztem, ez egy szempilla és szemöldök fixáló a képen. Illetve 1200 ft volt ez a csodaszép papucs .
Ma esti program a tépés
Nagyon kíváncsi vagyok, mit mesélsz erről a szépségről
Tuti felavatom hamarosan, csodálatosan szépek a színei egy fotó se adja vissza
Csini a papucs!
Kivételesen asztal tetején készült kapkodós kép:
@Gloria nyomán ma reggel végre beszereztem DM-ből a Hada Labo piros, öööö, tonert (?). Minden hétköznap reggel odapillantottam, hátha feltöltötték már és csak ma láttam meg jó pár hét után. Asszem szeptemberig parkol, mert olyan nagy a páratartalom, hogy szinte semmit sem tűrök el a képemen.
Lakklemosó csak szimplán kellett.
TBS rendelés érkezett ma. Az árnyalatmódosító cseppekre nagyon kíváncsi vagyok. A Zesty Lemon tusit ki is próbáltam. Az illata fenomenális de alig habzik.
zesty lemon nagy kedvenc nalunk csaladilag🤩 (de a mojitoert meg most is sirok, kedvenc nyari illat, de utana kozvetlenul ez jon;-) jo valasztas volt.
Bééérjegyzééék!
Ááá, ezt is csak te veheted észre!
A munkám mindennap üldöz. Szó szerint mindrn regényben említésre kerül, amit olvasok, nyaraláskor kihelyezett táblákon láttam, egyszer meg az út menti szalagkorláton (!) hirdettek a kollégák.
Szóval, már meg se lep, ha itt is megjelenik.
Biza’
Láttad A Könyvelő című filmet? Szerintem állati jó
Az tényleg nagyon jó, én is láttam.
Igen. Azon a kérdésen felröhögtem, hogy "Hogyan lehet túlélni egy ilyen ügyfélkört?