💖 ùj unboxing kèpekkel

Úú csak nem a Romantic, Ruler, Loyalist és Pioneer színek is ott vannak? :star_struck:

2 Likes

De-de. legalább is a Romantic és a Pioneer ott vannak. :relaxed: Van még Dreamer, Poet és Self-Starter :slight_smile:
Próbáltad valamelyik árnyalatot? :slight_smile:

2 Likes

Várom akkor, hogy mutatnak rajtad, biztosan jól állnak :star_struck: Nekem a tippjeimnek felsoroltak vannak meg azt hittem nálad is becsúsztak ezek :sweat_smile: a Loyalist nekem túl világos sajnos eléggé eltünteti a számat, a többit nagyon szeretem, tartósak, az evést is simán bírják :slight_smile:

1 Likes

A Dreamer nekem is megvan, szerintem az egyetlen rúzs, amint ha az ember jól felrak, akkor azt nem vakarja le. :slight_smile:
A Romantic annyira élénk, hogy teljesen elvette az eszem :star_struck: :crazy_face: , és nincs ilyen árnyalatom még.
A többi árnyalat kiválasztásánál szempont volt, hogyha tényleg szeretnék ezen a területen dolgozni, akkor kellenek más színek is (lassan befejezem a sulit :see_no_evil: ), és a család is lelkesen fordul hozzám (szerencsére).

4 Likes

A Romantic-kal indult a rózsaszín rajongásom, ami magenta rúzs hajhászásba fordult, ebből a színből van a legtöbb, no meg vörösből :sweat_smile:
De jó, hogy a család is örömmel fordul hozzád és hajrá a sulival! :heart:

2 Likes

A vörösökkel sokáig bajba voltam. Nyilván a csajos pirosat szeretné mindenki, de azok valahogy fene bután álltak, sose lett meg a jó árnyalat. Bezzeg a picit bordósabbak, na azok végre jók. :smiley:
A magentát ne is mondd, az a másik kattanásom :smiley: Ha ez bejön, akkor kérek tanácsot, hogy hol kutassam :smiley:

2 Likes

A Pioneer is kicsit bordós, gyönyörű szín, biztosan jól fog állni :smiling_face_with_three_hearts: Hűha vigyázz a magentákkal és mindenféle bűvös rózsaszínnel, elárasztalak a gyűjteményem darabjainak részletes ismertetőjével :smiley: :kissing_heart:

2 Likes

Ezek a rúzsok engem is beszippantottak. :blush:
A részletes ismertető engem is érdekel. :stuck_out_tongue_winking_eye: :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Nem baj! Szeretjük a mindenféle ismertetőket :star_struck: :blush:

1 Likes

Hű az szerintem illene a Gyűjteményeink topicba is :smiley: No, nincs mese, össze kell szednem magam a coming outokra :smiley:

4 Likes

Még csak egy sminket készítettem vele, rajtam inkább szürkés lett a végeredmény. Úgy voltam vele, hogy max. elajándékozom, nagy beruházást nem csináltam vele.

1 Likes

IMG_20200803_193504 IMG_20200803_193413
Egyszer biztos a pokolra jutok. :rofl: De nem ma. :sunglasses:

17 Likes

Ha ez a beszerzett termékek számához lenne kötve, már sokan ott lennénk… de nem baj, meleg lenne és jó lenne a társaság (már csak ingyen wifi kellene).

8 Likes

Várunk már ott nyugi :smiling_imp: :gift_heart: :kissing_heart:

6 Likes

Azok a lakkok gyönyörűek :star_struck:

1 Likes

Pont ott ne lenne? :smiley: Örökre odaadnánk lelkünk üdvét a sok szép kenceficéért :blush: Én legalábbis biztos :crazy_face:

5 Likes

IMG_20200803_194051 IMG_20200803_194038
Fnug-Fnuglista

10 Likes

Az ingyen wifi mellé mondjuk még annyi jó lenne, ha szállítana oda valaki, nehogy kimaradjunk a jóból :innocent:
@koalace nagyon szépek a lakkok :star_struck:

4 Likes

Hogyne szállítanának oda! Örök ingyenes szállítási költség, no vámkezelés, no elkevert csomagok…:smiley:

5 Likes

Így még szebb :star_struck:
@Alsace nézd csak, ez neked is tetszene :rofl:

2 Likes