💖 ùj unboxing kèpekkel

Gyönyörüek a lilák.

1 Likes

ABH Riviera. :slight_smile: Sok képet nézegettem az ABH palettákról, mindet elfogadnám (ki nem?), de elsőnek igyekeztem egy olyan palettát választani, aminek a színei hiányoznak a repertoáromból, és jól ki tudnám használni.
IMG_20200319_150929
IMG_20200319_150959

15 Likes

@dunaimano, Meseszépek a színek! :). Nagyon eltudom rajtad képzelni őket :).

1 Likes

Én nyáron nézegettem sokat ezt a palettát. Nagyon szép, de sajnos én nem tudnám kihasználni. Persze, ha mondjuk harminccal kevesebb lennék…! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

De sok szépet vettetek :star_struck:

@dunaimano annyira szép ez a paletta eszembe jutott, hogy ki is kéne már próbálnom annyi hónap után az enyémet is. :rofl:

2 Likes

Jó lesz majd a Francia Rivierán. Pláne nyáron! :grinning:

1 Likes

@umpalumpa ajánlására vettem egy ilyen spirált :slight_smile: Egyelőre tartalék, mert nem akarok még egyet felnyitni a már megbontott Maxfactoros mellé, de nagyon kíváncsi vagyok milyen ez a Bourjois is :slight_smile: Mostanában többet sminkelek itthonra és így hamarabb el fog fogyni a meglévő. Jó egy tartalék belőle.
És persze Béres csepp ami nem olyan izgis mint egy sminktermék ugyan, de még sose használtam előtte.

20200324_135711

6 Likes

Én a kisfiamnak rendszeresen adom a Béres cseppet kúraszerűen (nyáron nem) A patikában ajánlották, hogy szedjen mellé Cebion C vitamin cseppeket is. A Béres honlapján is ajánlanak mellé bevenni 50 mg C vitamint minden alkalommal.

2 Likes

Én is kúraszerűen adom a kisfiamnak a Béres cseppet, plusz mellé reggel-este egy most 1000 milligrammos c vitamint…én az 50 milligrammot amit mellé csomagoltak nullának tartom.

2 Likes

Mi is 1000 mg- ot fogyasztunk, most rendeltem utànpòtlàst. Az 50- 80 gr kutyafüle szerintem. :blush:

A Béres cseppet lehet venni 2*100ml-s pakkban, 6000 Ft körül.
Ami nagy előnye, pumpás, így nem kell 30-at csepegtetni, csak gyorsan nyomsz a pumpán párat.
Még sosem találtam patikában, de megrendelik pl. Pingvin.

1 Likes

IHerb-es szerzemények (a vitaminok mellé). :blush::blush:
DSC_0489

10 Likes

Velem 7-8 éves kortól úgy 8 évig itatták a Béres cseppet reggelente C-vitaminnal meg még valamivel, mert étvágynövelő, segít majd hízni…természetesen egy dekát nem híztam tőle :slight_smile: Immenrendszerem viszont rendben volt, de az ízét én ki nem állhatom :slight_smile:

2 Likes

Én pont a hízástól tartok, csak a doki utasított, hogy szedjem. Én abba a szekcióba tartozom akiknek nem kellene híznia, sőt, inkább fogyna :smiley: Majdnem elértem a versenysúlyom és beleférek a régi nacijaimba, juj nem hiányozna a hájci most :smiley:

Az íze igen, totál undi, én is utálom!

3 Likes

Volt, hogy kicsiként kiöntöttem a csapba, de anyukám sajnos szemfüles volt, gyanús lett neki hogy túl hamar elfogyott, mikor utálom és elkezdte felügyelni a folyamatot :smiley:

Szerintem nagyobb veszély most a hízásra, hogy be vagyunk zárva és kevesebbet mozgunk, tisztelet a kivételnek, remélhetőleg te sem fogsz hízni tőle. Almalébe öntve ihatóbb, de én úgyis szenvedtem tőle :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Likes

Szörnyű íze van a Béres cseppnek (mint a kóbor kutyák által lepisilt rozsdás vasnak), én is gyümölcslével iszom, rángatózom és káromkodom egy kicsit utána, annyira borzalmas. Ébresztőnek sem utolsó.:stuck_out_tongue:

4 Likes

Simán elfér pár kiló rajtad, ne aggódj :wink:

1 Likes

Aztán honnan ez a hasonlat, kedves hölgyem? :smiley::wink:

2 Likes

@Letti Ott a pont nem jó dolog az otthon döglés :smiley: Sportolni nem merek itthon mert mindkét alkalommal az orvosnál kötöttem ki, de sokat sétáltam, hiányzik nagyon mondjuk, amúgy elvagyok a szobakukac életmóddal :smiley:

@Amadea Hát ezen megszakadtam a röhögéstől most :rofl: :rofl: :rofl: érzékletes hasonlat :smiley:

@umpalumpa jaj de ari vagy :kissing_heart: ha kikerekedek max majd átadják a helyet a villamoson, volt már rá példa, pedig csak simán dagi voltam :smiley:

@Kokapu én a korianderre mondtam mindig, hogy kórházízű, de sose nyalogattam még meg egyetlen egészségügyi létesítményt se :smiley:

1 Likes

Akkor már inkább szobacica.:smiley:

1 Likes