Gyönyörüek a lilák.
ABH Riviera. Sok képet nézegettem az ABH palettákról, mindet elfogadnám (ki nem?), de elsőnek igyekeztem egy olyan palettát választani, aminek a színei hiányoznak a repertoáromból, és jól ki tudnám használni.
Én nyáron nézegettem sokat ezt a palettát. Nagyon szép, de sajnos én nem tudnám kihasználni. Persze, ha mondjuk harminccal kevesebb lennék…!
De sok szépet vettetek
@dunaimano annyira szép ez a paletta eszembe jutott, hogy ki is kéne már próbálnom annyi hónap után az enyémet is.
Jó lesz majd a Francia Rivierán. Pláne nyáron!
@umpalumpa ajánlására vettem egy ilyen spirált Egyelőre tartalék, mert nem akarok még egyet felnyitni a már megbontott Maxfactoros mellé, de nagyon kíváncsi vagyok milyen ez a Bourjois is Mostanában többet sminkelek itthonra és így hamarabb el fog fogyni a meglévő. Jó egy tartalék belőle.
És persze Béres csepp ami nem olyan izgis mint egy sminktermék ugyan, de még sose használtam előtte.
Én a kisfiamnak rendszeresen adom a Béres cseppet kúraszerűen (nyáron nem) A patikában ajánlották, hogy szedjen mellé Cebion C vitamin cseppeket is. A Béres honlapján is ajánlanak mellé bevenni 50 mg C vitamint minden alkalommal.
Én is kúraszerűen adom a kisfiamnak a Béres cseppet, plusz mellé reggel-este egy most 1000 milligrammos c vitamint…én az 50 milligrammot amit mellé csomagoltak nullának tartom.
Mi is 1000 mg- ot fogyasztunk, most rendeltem utànpòtlàst. Az 50- 80 gr kutyafüle szerintem.
A Béres cseppet lehet venni 2*100ml-s pakkban, 6000 Ft körül.
Ami nagy előnye, pumpás, így nem kell 30-at csepegtetni, csak gyorsan nyomsz a pumpán párat.
Még sosem találtam patikában, de megrendelik pl. Pingvin.
IHerb-es szerzemények (a vitaminok mellé).
Velem 7-8 éves kortól úgy 8 évig itatták a Béres cseppet reggelente C-vitaminnal meg még valamivel, mert étvágynövelő, segít majd hízni…természetesen egy dekát nem híztam tőle Immenrendszerem viszont rendben volt, de az ízét én ki nem állhatom
Én pont a hízástól tartok, csak a doki utasított, hogy szedjem. Én abba a szekcióba tartozom akiknek nem kellene híznia, sőt, inkább fogyna Majdnem elértem a versenysúlyom és beleférek a régi nacijaimba, juj nem hiányozna a hájci most
Az íze igen, totál undi, én is utálom!
Volt, hogy kicsiként kiöntöttem a csapba, de anyukám sajnos szemfüles volt, gyanús lett neki hogy túl hamar elfogyott, mikor utálom és elkezdte felügyelni a folyamatot
Szerintem nagyobb veszély most a hízásra, hogy be vagyunk zárva és kevesebbet mozgunk, tisztelet a kivételnek, remélhetőleg te sem fogsz hízni tőle. Almalébe öntve ihatóbb, de én úgyis szenvedtem tőle
Szörnyű íze van a Béres cseppnek (mint a kóbor kutyák által lepisilt rozsdás vasnak), én is gyümölcslével iszom, rángatózom és káromkodom egy kicsit utána, annyira borzalmas. Ébresztőnek sem utolsó.
Simán elfér pár kiló rajtad, ne aggódj
Aztán honnan ez a hasonlat, kedves hölgyem?
@Letti Ott a pont nem jó dolog az otthon döglés Sportolni nem merek itthon mert mindkét alkalommal az orvosnál kötöttem ki, de sokat sétáltam, hiányzik nagyon mondjuk, amúgy elvagyok a szobakukac életmóddal
@Amadea Hát ezen megszakadtam a röhögéstől most érzékletes hasonlat
@umpalumpa jaj de ari vagy ha kikerekedek max majd átadják a helyet a villamoson, volt már rá példa, pedig csak simán dagi voltam
@Kokapu én a korianderre mondtam mindig, hogy kórházízű, de sose nyalogattam még meg egyetlen egészségügyi létesítményt se
Akkor már inkább szobacica.