💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, az ajakecset is Jessup, de azt csak külön lehet megvenni, készletekben nincs benne, kb 1200 forint volt. A készlet 6000 körül volt, úgy voltam, hogy a 7200 még mindig nagyon jó ár 16 ecsetért :smiley:
Olvastam pár helyen amúgy, hogy vannak Zoeva koppintások a márkánál, azért is választottam ezt, majd beszámolok róla ha elkezdem használni!

1 Likes

Csodaszép szerzemények, durva, hogy így kapargatni kell a tetejét :open_mouth: Cuki a Hoola dupe is :blush:

Köszönöm a Subculturera írt kívánságod :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Nekem is van egy Jessup szemre való ecsetkészletem, csak nem ilyen komoly, de azok is rendben vannak teljesen. Abban is felfedeztem 1-2 db Zoeva reinkarnációt. :face_with_hand_over_mouth: Illetve van egy Zoreya készletem is, az se sokkal marad el az eredetitől, ha elmarad egyáltalán. :blush:

3 Likes

Szerintem nem mert ebben jócskán vannak mályvás meg meleg árnyalatok. Bronz, arany, rosegold, téglavörös. De nappali fényben próbálok majd swatchokat készíteni.

1 Likes

Én a Mac Matte Bronz bronzosítóval voltam így. Meg a Guerlain bronzerrel is. Hatalmas csalódás volt mindkettő.

Ó, a Zoreyát nem mertem megrendelni, valamiért féltem attól, hogy túl hasonló a Zoevához a neve :joy::sweat_smile:
Nem túl reális, tudom, de az ilyesmiről mindig a gagyi koppintások jutnak eszembe. De örülök, hogy említetted, megnézem majd az ő ecsetjeiket is. :slight_smile:

1 Likes

Tegnap párommal Tihanyban voltunk ahol bementem az Eau de Tihany boltjába. Természetesen nem távoztam vásárlás nélkül.
A bolt nagyon szép és csodás levendula illat van. Ha Tihanyban jártok mindenképp menjetek be.
A kicsi levendula szappant anyukámnak vettem. A karácsonyi kelme illata textil sprayből ez az egy darab volt kint és karácsony rajongóként nem hagyhattam ott. A tasakok is gyönyörűek, igényes és kifinomult az egész üzlet.
IMG_20200803_081339

12 Likes

igen, meg a postás is próbálta kihozni, csak nem tudtam kimenni érte

Köszönöm, az enyém továbbra sem mozdult sajnos.

egy barátnőm is így járt, eleve később adták fel és még mindig nem kapta meg :confused:

Szokásos havi Rozimannos bevásárláskor belecsúszott pár egyéb dolog is :sweat_smile: Gondotam kipróbálom ezt a micellás vizet, remélem beválik, akkor megveszem a rendes méretűt is :slight_smile:
Bambi pedig akciós volt, egyből kellett :crazy_face:

20200803_105402

14 Likes

Ó de szépséges az a Catrice ott középen! :stuck_out_tongue:
Majd írd meg, hogyan teljesített a micike. :grin:

2 Likes

Nem bírtam ellenállni a pirosítónak, annyira kis guszta volt a csomija is :star_struck:

Feltétlen :kissing_heart:

3 Likes

Nekem bevált ez a micellás víz, már jóideje minden reggel ezt használom!

2 Likes

Szuper szerzemények :smiling_face_with_three_hearts:, szerintem a Bambi tetszeni fog neked, szépen hosszabítja a pillákat, nem pereg, tartós, néha picit összeragadnak tőle a pilláim, de csak ritkán :). Szép az a Catrice pirosító, remélem beválik neked a micellás víz is. :slight_smile:

1 Likes

@anon27689852 Jaj de jó ezt olvasni, most kipróbáltam olyan finom puha a bőröm első tesztre pozitív a véleményem róla :blush: A Nivea és eközött hezitáltam, de inkább hazait akartam támogatni (árban ugyanannyi volt mindkettő)

@Szandika Köszönöm :blush: Bevallom miattad vettem meg a Bambit, láttam a véleményed róla itt valamelyik topicban :smiling_face_with_three_hearts: Nemsoká elfogy a Maxfactor, még ott van a Bourjois is bontatlanul nem is tudom melyiket avassam fel utána :sweat_smile:

2 Likes

Cultbeauty + zsibi
Á, dehogy vagyok Nars-fan…
(bocsánat, most látom, hogy milyen életlen a kép)

20200802_162047

20200802_161902

17 Likes

Ez aztán az orgazmikus szerzemény :star_struck:

1 Likes

Ezt a palettát én is megvettem, sajnos a sötét mattok számomra vállalhatatlanul potyognak, szerencsére én mindig a szemsminkkel kezdek. Rajtam a zöldjei se szépek, pedig elsősorban azok miatt vettem meg. A világos színek viszont nagyon szépek!

20200803_105909
A múlt heti akciós garázdálkodásom. :grin: Van, amit magamon is ki fogok próbálni (pl a nagyon pinket).

13 Likes