💖 ùj unboxing kèpekkel

Kaptál értesítőt róla? Az enyém 24-e óta mozdulatlan a postai nyomkövető szerint. :mag_right:

Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!

1 Likes

Boldog születésnapot utólag is :slight_smile: Csak most értem ide, rengeteg lemaradásom van, mi történt itt napközben. :smiley: Mindenesetre sokan születtünk nyáron a fórumon azt hiszem :smiley: Neked is sok-sok kencét kívánok :wink:

1 Likes

Boldog szulinapot igy utolag, es @Amadeanak is, ugy lattam neki is nemreg volt! :birthday: :slight_smile:

2 Likes

Köszi szépen, nekem tegnap, @BlackXentric -nek 30-án volt.:slight_smile:

2 Likes

Én vízöntő vagyok :D, nagyon találó, mert hihetetlen sok vizet tudok elhasználni mindenfélére, ki is szoktam fogyasztani sokszor a kutat :D. Imádok mindent ami a vízzel kapcsolatos, nekem a teljes kikapcsolódás valami vízpartos helyen nyaralni :).

2 Likes

Én is vízöntő vagyok, szeretem a vizet én is :blush:

1 Likes

@Alsace, melyik napon születtél? :slight_smile:

febr 18 :slight_smile: és te? :slight_smile:

1 Likes

@Alsace Február 17 :D.

1 Likes

Azta :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: :heartpulse:

1 Likes

Üdv a vízöntők klubjában! Február 7 a jeles napom. :snowflake:

3 Likes

Az én Isabelle csomagom is megérkezett:
20200802_170920
A kis minták ajándékok voltak, köszönöm őket is.:slight_smile:

18 Likes

Kész felüdülés ebbe a topikba benézni! :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

A sok csomag és a felettük érzett örvendezés miatt?:slight_smile:

3 Likes

Igen, ebben a sorrendben! :smiley:

3 Likes

Húúú, nagyon szép! Az ajakecset is Jessup? Az a nagy buci fehér is teccik. A Zoeva 101-re emlékeztet…

Gyönyörűek! :star_struck:
@Alsace, Nagyon szép ez a Subculture paletta, nekem is nagyon tetszenek a színei. De sajnos nekem nem állnának jól az ilyen színek, mert az én szemeimet beteggé és fáradttá sminkelnék csak. De Te használd sok örömmel! :blush:

3 Likes

Én is ugyanúgy érzek ezekkel a színekkel! Gyönyörűek, és talán ez az ABH paletta tetszik a legjobban, de az én színeimtől sajnos olyan messze vannak :frowning:

2 Likes

Az elmúlt hetek drogériás, pupás és mac-es beszerzései. Újabban a bronzerekre kattantam rá. A Mac pirosítót is bronzer gyanánt vettem, párszor már fel is idegesített, mert állandóan kapargatni kell a tetejét, mivel visszazsírosodik. Ugyanúgy, mint a Guerlain arcpalettám. :roll_eyes: Ilyenek ezek a “nagy márkák”!
A Rossmann sajátmárkás bronzosítójával, amit nevetséges áron lehet vásárolni, érdekes módon semmi baj. A TIU bronzosító ugyan kicsit már drágább, de azzal sincs ilyen gondom. Szerencsére a rózsán lévő csillámok eltűnnek az első használat után.

159

19 Likes