💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon boldog születésnapot így utólag is! :blush: :birthday:
@Isabelle Jótündértől csodás dolgokat kaptál. :star_struck:

Kiko rúzs színét megmutatod? :slightly_smiling_face:
Már hezitálok pár napja, hogy leadjak feléjük egy rendelést. :see_no_evil: Ennyit a lowbuyról. :money_with_wings::money_with_wings::money_with_wings:

1 Likes

Nagyon bolodg szülinapot kívánok, kedves @BlackXentric :heavy_heart_exclamation:
:partying_face:
Kaphatunk majd nyitott palettás képet is? :pleading_face:

Boldog szülinapot @BlackXentric :)). :slight_smile:

15962094799277044627325096949037
505-ös árnyalatú Jelly stylo

8 Likes

Köszönöm! :star_struck::star_struck: Csodás szín, használd örömmel. :blush:

Nekem is nagyon tetszik. Megpróbáltam letörölni, de csak elmaszatolni sikerült :smiley: Gyanítom, hogy állagához képest iszonyú tartós lesz.

3 Likes

Boldog születésnapot :birthday:, szuper ajándékot kaptál a Jótündértől :heartpulse:

1 Likes

Ó :rofl:, én oviban hamupipőke jótündér keresztanyjának öltöztem be, 3. lettem vele, bár mindenkinek magyaráznom kellett hogy nem tavasz tündérnek öltöztem :sweat_smile:. Kaptam egy agyagbékát :D, nagyon büszke voltam magamra :).

5 Likes

Ó, eddig csak olvasgattalak Titeket, de ez a “posta-péntek” nagyon meghozta a kedvem a csatlakozáshoz, mert ma hozzám is érkezett egy várva várt csomag. :upside_down_face: Több mint 2 hónap után megérkezett a Jessup ecsetkészletem, ami csoda szép és elsőre csoda puha mind! :heart_eyes: :heart_eyes:
IMG_20200731_172834
A felső összecsukható ajakecset (nem része a szettnek) nagyon kis praktikus, ha napközben akarok valamit újrakenni, nagyon jól jön, csak bedobom a táskába a rúzzsal együtt.

18 Likes

Nagyon boldog szülinapot! :blush: :birthday: Csudi csomagod érkezett rá! :slight_smile:

1 Likes

Hű olyan ajakecset tudtam mi hiányzik az életemből :heart_eyes:

Szuper, hogy csatlakoztál, üdv közöttünk :heartpulse:

1 Likes

Köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:
Ugye, mindig van valami ami hiányzik egy beauty készletből :smiley:

3 Likes

Feneketlen kút az a készlet, de imádjuk tömködni :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Isten éltessen!

1 Likes

Köszönöm mindenkinek a köszöntést :kissing_heart:

2 Likes

Neked tegnap volt? Boldog szülinapot utólag is.:slight_smile:

1 Likes

Isten éltessen sokáig! Mi oroszlánok tartsunk össze :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Utólag is boldog születésnapot! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen, nekem csak majdnem sikerült Harry Potter-el egy napon születni :smiley:

4 Likes

Vagyunk páran itt a fórumon.

3 Likes