Mennyi szépség
Lebuktál Életem, a szuperpink pirosítót is Te vitted el Erzsitől? A kék cupcake is szuper jó vétel volt, látod hagytam neked is csillámokat
Mennyi szépség
Lebuktál Életem, a szuperpink pirosítót is Te vitted el Erzsitől? A kék cupcake is szuper jó vétel volt, látod hagytam neked is csillámokat
Köszönöm. Igen, igen, csak nekem furi, hogy még így is nagyobbak a panek benne, mint a CP palettában.
Régóta fájt a szívem a CP-ért, és már nem bírtam tovább, megrendeltem az eredeti oldalról.
Háááát öööööööö, igeeeen, bocsiii
Juhu, együtt csilloghatunk.
Használd sok sok örömmel
Elvileg a lila körömlakk is holooos. Kíváncsi vagyok, hogy mutat majd a mancsomon.
végre megjött a Pat McGrath mini paletta (igazából egész héten elmehettem volna érte, de nem volt kedvem postára menni ._.)
azt hittem, kisebb lesz
vakus kép, így látszanak rendesen a színek. a lila kicsit ferdén lett belepasszírozva a panbe, de sebaj.
nagyon szép és pigmentált színek, a másik mini palettát is 100%, hogy megrendelem, amíg rá nem veszem magam egy nagyra…
Majd muti ha felkented Tuti holo, láttam a szépséges csillámokat innen is
Én is szeretem a pénteket , megérkezett Pinkpandáról a gyönyörű Profusion festival palettám, nagyon vágytam rá
. Páromtól kaptam nem mellesleg
, így még becsesebb lesz számomra :).
Ó a magic mini , imádni fogod :)) A másik paletta is nagyon szép a kékjeivel, csak úgy virítanak
. Colourpop paletta meg hercegnős
, nagyon király :).
Jaj de szép színes paletta, van benne minden ami szem szájnak ingere Párod pedig egy igazi kincs
Köszönöm. Már most imádom mindegyiket.
Nagyon szép színes palettát kaptál, becsüld meg jól azt a fiút! (Ez most olyan vénasszonyosra sikerült, de hát na…
Benne vagyok már a korban…
)
Egy kerdes; ez a colourpop, nem az uj jeffree paletta dupeja? Mindenkeppen kerunk szepen velemenyt🤩
gyönyörű…
nem vagyok nagyon arany párti, de a felső sor közepén az az arany szín annyira csodás persze a többi is nagyon szép, de ez az arany kifejezetten fantasztikus
az én Cultbeauty-Nars péntekem:
Nekem csak monoim vannak, de azok is csodásak…
Hát a CP paletta volt előbb, nem a Jeffree, szóval szerintem nem
Hozzám is megérkezett @Isabelle csomagja. Már tegnap itt volt a postán, csak nem tudtam róla. Így utó szülinapi ajándék lett belőle.
Minden csodaszép. Köszönöm az ajándék Kiko rúzst, tőlük még semmim nem volt eddig.
Na, úgy látom, pénteken a posta kitett magáért. Mindenki csomaggal zárja a hetet.
Nahát, ez a Tündér mindenki ellátója?
Nyitnod kéne egy boltot, mint Beauty Sale Blog Edit @Isabelle