💖 ùj unboxing kèpekkel

:drooling_face: :drooling_face:

Mennyi szépség :smiley: :sparkling_heart:
Lebuktál Életem, a szuperpink pirosítót is Te vitted el Erzsitől? :smiley: A kék cupcake is szuper jó vétel volt, látod hagytam neked is csillámokat :star2:

2 Likes

Köszönöm. :blush: Igen, igen, csak nekem furi, hogy még így is nagyobbak a panek benne, mint a CP palettában. :grin: Régóta fájt a szívem a CP-ért, és már nem bírtam tovább, megrendeltem az eredeti oldalról. :crazy_face:

2 Likes

:crazy_face: Háááát öööööööö, igeeeen, bocsiii :laughing: :see_no_evil: Juhu, együtt csilloghatunk. :kissing_heart::smile:

1 Likes

Használd sok sok örömmel :blush: :blush: :kissing_heart:

1 Likes

Elvileg a lila körömlakk is holooos. :sparkles:Kíváncsi vagyok, hogy mutat majd a mancsomon. :smile:

1 Likes

végre megjött a Pat McGrath mini paletta (igazából egész héten elmehettem volna érte, de nem volt kedvem postára menni ._.)
IMG_20200731_150025
azt hittem, kisebb lesz :slight_smile:
vakus kép, így látszanak rendesen a színek. a lila kicsit ferdén lett belepasszírozva a panbe, de sebaj.
nagyon szép és pigmentált színek, a másik mini palettát is 100%, hogy megrendelem, amíg rá nem veszem magam egy nagyra…

17 Likes

Majd muti ha felkented :heart_eyes: Tuti holo, láttam a szépséges csillámokat innen is :star_struck:

1 Likes

Én is szeretem a pénteket :smiling_face_with_three_hearts:, megérkezett Pinkpandáról a gyönyörű Profusion festival palettám, nagyon vágytam rá :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Páromtól kaptam nem mellesleg :slight_smile:, így még becsesebb lesz számomra :).

IMG_20200731_152502

IMG_20200731_152645

15 Likes

Ó a magic mini :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:, imádni fogod :)) A másik paletta is nagyon szép a kékjeivel, csak úgy virítanak :smiling_face_with_three_hearts:. Colourpop paletta meg hercegnős :smiling_face_with_three_hearts:, nagyon király :).

1 Likes

Jaj de szép színes paletta, van benne minden ami szem szájnak ingere :heart_eyes: Párod pedig egy igazi kincs :revolving_hearts: :gift_heart:

2 Likes

Köszönöm. :wink: Már most imádom mindegyiket. :grin::grin:
Nagyon szép színes palettát kaptál, becsüld meg jól azt a fiút! :grin: (Ez most olyan vénasszonyosra sikerült, de hát na… :grin::grin: Benne vagyok már a korban… :rofl: :sob: )

1 Likes

Egy kerdes; ez a colourpop, nem az uj jeffree paletta dupeja? Mindenkeppen kerunk szepen velemenyt🤩

1 Likes

gyönyörű…

nem vagyok nagyon arany párti, de a felső sor közepén az az arany szín annyira csodás :heart_eyes: persze a többi is nagyon szép, de ez az arany kifejezetten fantasztikus

2 Likes

az én Cultbeauty-Nars péntekem:
20200731_155143

18 Likes

Nekem csak monoim vannak, de azok is csodásak…

Hát a CP paletta volt előbb, nem a Jeffree, szóval szerintem nem :smiley:

1 Likes

Hozzám is megérkezett @Isabelle csomagja. Már tegnap itt volt a postán, csak nem tudtam róla. Így utó szülinapi ajándék lett belőle.
Minden csodaszép. Köszönöm az ajándék Kiko rúzst, tőlük még semmim nem volt eddig.
15962087753934566406353663262588

18 Likes

Na, úgy látom, pénteken a posta kitett magáért. Mindenki csomaggal zárja a hetet. :blush::star_struck:

3 Likes

Nahát, ez a Tündér :heart: mindenki ellátója? :sweat_smile: Nyitnod kéne egy boltot, mint Beauty Sale Blog Edit @Isabelle :wink:

6 Likes