💖 ùj unboxing kèpekkel

Nekem az ajakbalzsam tetszik, de a túl sötét árnyalat nem áll jól, az majd esti futáskor elfogy.

Ma érkezett egy teljes méret, a Love Supreme árnyalat.
IMG_20200727_204909

9 Likes

Semmit sem bánok olyan szép ez a lakk ilyen még nincs! Pedig már átlépte rég a 100-at a lakkjaim száma :see_no_evil: :100:

Feltétlen megmutatom majd, szerintem őt kenem fel legközelebb :star2: Remélem nálad is jól végződik a holo idézés :smiley:
A pirosítók nem tudom no comment, olyan termék, ami tényleg az életbe nem fogy el, mondja ezt a matuzsálem korú L’Oreál pirosítóm amit elnemmondom mikor vettem :sweat_smile: Nem baj, már vannak kispajtásai, ellesznek együtt az idők végezetéig :heart:

5 Likes

Azt kell mondjam, hogy amit próbáltam kifejezetten jó minőségű volt. Egyedül a Mattrance rúzsokért nem vagyok annyira oda, de inkább személyes preferencia miatt és nem azért mert nem lenne jó. Akciósan mindenféleképpen érdemes tenni velük egy próbát. Apropó, az egyik mini Mattrence szett elég jó áron elérhető jelenleg.

2 Likes

Nekem aut hiszem meg csak szemfestek palettam volt toluk, meg szempillaspiral (ez utobbit nagyon szerettem). Jo marka a Pupa a tobbi termek tekinteteben, vagy probalgatni kell?

A márka árképzése egyébként szerintem végtelenül furcsa. Általában a luxus márkák arról híresek, hogy nem akcióznak, vagy ha igen, akkor is kis mértékben. Ezzel is fenntartva azt az érzetet, hogy azt érezhesse az ember, hogy igen, megküzdöttem érte, és biztos nagyon jó. Ehhez képest a Pat McGrath mini termékek eleve elég elérhető árúak (/gr szinten is). Ehhez jönnek a gyakori akciók… Szóval nem egészen tudom hova tenni a dolgot, de személy szerint fogok még a márkától vásárolni.

1 Likes

Amíg van hol tárolni a gyönyörűségeket, addig nincs gond a létszámmal. :wink:

Fuuuhhh, hát jól megkörnyékezett engem is a dolog, a kényszerítésed célt ért… :wink::see_no_evil: A távolban felsíró pénztárcám hallod épp. :pleading_face: :sob:

A pirosítók mellett becsillan a highlighter is nálam, szintén örök élet+20 év elhasználni egyet is, de mit csináljak, olyaaan szépek. :star_struck::heart_eyes: Amúgy én simán használom a szememre is a pirosítót (pinkes árnyalatúakat szeretem), ne ítélj el emiatt. :see_no_evil::see_no_evil::grin:

3 Likes

Szerencsere az a trió nagyon sötét nekem, nude manias vagyok. Abbol viszont meseszepek vannak. :roll_eyes:

1 Likes

Én szeretem a Pupát, főleg a rúzsokat, pirositókat, illetve most ezeket a vastag szemhéj ceruzákat is.
Az alapozók nem annyira váltak be. Szerintem ar/érték arányban megérik, főleg ilyenkor, akcióban.
A Kiko szerintem jobb, de hát az ugye nálunk csak külföldi rendeléssel elérhető…

4 Likes

Nem vagyok egy Avon fan, de erre a két termékre kíváncsi voltam. Most este le is teszteltem ezt a sminklemosó olajat és nagyon jól teljesített.
Kép

14 Likes

Az ecset is nagyon szép. :heart_eyes:
Kíváncsi vagyok, hogy teljesít majd, nincs tőlük ecsetem (még :wink::sweat_smile:).

Ez olyan, mint hogy régen a MAC sem akciózott soha, az elmúlt években viszont rájöttek, hogyha a fiatalabbakat és az alacsonyabb keresetűeket is meg akarják szólítani, akkor muszáj lesz.

1 Likes

A kis paletták most 5200 Ft-ba kerülnek és ingyenes a szállítás.:slight_smile:

3 Likes

Erre gondolsz? https://www.patmcgrath.com/collections/xclusiv-offers/products/mini-lipstick-trio
Azért kérdezem, mert én éppen a sötétebb árnyalatokat kedvelem, a világos nude színeket nem…

Én szeretem ezt az ecsetet. A 6-os Hourglass palettához tökéletes.

Jaja, ezt néztem. De az erős színek furin állnak az ajkaimon. :pensive:

No végül mire adtad be a derekad? :heart: :money_with_wings:

A szemre kerülő pirosítókon én is elgondolkodtam, egynémelyik annyira szép színű, arcra sok lenne, de egy szem sminkben meg annyira de annyira izgis lehet :heart_eyes:
Amióta megvan az Aurora ki vagyok elégítve highlighterekkel, bááár a Moonchild még mindig birizgálja a fantáziám :sweat_smile:

1 Likes

Neeem mondom el előre, majd ha megérkeznek, akkor majd megmutatom, mikre vettél rá. :crazy_face:

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én gondolkodom ilyenekben. :sweat_smile: Ha már itt tartunk, bronzert is szoktam a szememre használni, ha lusta vagyok paletta után nyúlni, uuupsz. :thinking: :speak_no_evil:

Uuuu, az Aurora mesebeli, nekem kívánságlistás. :slightly_smiling_face: Szerintem különlegesebb, mint a Moonchild.
Lehet, hogy ráveszel erre (is), hogy most már megvegyem? :roll_eyes::grin::relieved:

2 Likes

A bronzert én szoktam, ha ajakhangsúlyos sminket csinálok, tökre szép a szemen is :blush:
Az Auroránál különlegesebb highlighter palettát se láttam még sose, de nem vagyok szakértő a témában (még :smiley: )
No várom majd a szépségeket amiket megrendeltél :gift_heart:

1 Likes

Ezek ma érkeztek az egyik kedvenc eladómtól. A zöld paletta ajándék, a Sigma pedig érintetlen.
Kép

Kép

22 Likes

Juj, a sigmarol velemenyt kerunk!:star_struck: