💖 ùj unboxing kèpekkel

Maximálisan egyetértek! :grin:

1 Likes

A Pupában olyan akció van, hogy ha 2 terméket veszel, akkor 20% kedvezményt adnak, háromra 30-at, 4-re 40-et, 5-re 50%-ot.
Khmm…

IMG_20200726_223657

A rúzs és a pirositó:

IMG_20200726_223449

19 Likes

Úúúú, de szép fényes a pirosító! :heart_eyes: …és a rúzs is a “normális” nude, nem a vizihullás :laughing:

3 Likes

Úúú, de gyönyörű színek! :star_struck::star_struck:

1 Likes

Hát igen, sikerült olyat kreálniuk, amilyen még nincs… :slightly_smiling_face:

2 Likes

megérkezett :heart_eyes:
IMG_20200727_131038

14 Likes

Ma megérkezett a YesStyle rendelésem, végig azt gondoltam, hogy DHL hozza, mivel a nyomkövetésen ez látszott, de a posta hozta ki. Nem akadt fenn a vámon, így 15 nap volt a szállítás.
IMG_20200727_182136

12 Likes

Mi az a cuki pandás nyugtató vagy simító mini készlet?

Keep cool-os mini szett. A szérum 5 ml, a toner és lotion 20-20 ml.
IMG_20200727_185112

3 Likes

Ja, ez a nyugtató változat.

1 Likes

Jaaaaa, rémlik, hogy Tőled volt egy Keep Cool and Ocean (vagy mi volt a neve) mist-em. :thinking:

1 Likes

Mai szerzemények :blush:

Amilyen kicsi ez a pír, olyan szépséges, ki is próbáltam ma délután. Szuperpigmentált, de mégis olyan lágy, üde színt ad az orcámnak. Még szerencse, hogy megvettem az Essence utazós ecsetjét, azzal szépen bele tudok mászni. Lehet fejlődő pirosító mánia kezd kialakulni nálam? :thinking:
Körömlakk, mert abból sincs elég :sweat_smile: ( @Melodee látod mire kényszerítettél, hogy megidézted a holo szellemet? :crazy_face: :rofl: ) A cuki körömmatricákat ajándékba kaptam :heart:

20200727_190259

14 Likes

Mesebeli az a lakk! :heart_eyes:

1 Likes

20200726_222130
Müllerbeli garázdálkodás. Esküszöm, hogy az ecsetet nem akartam megvenni, de már csak 2 db volt belőle (az utolsót meghagytam nektek).

12 Likes

Bevásároltam a kedvenc KM eladómnál, Györgyinél.
A highlighter a Champagne Pop árnyalat (sokkal fényesebb, mint a Moonstone), a Hada Labo főleg @Gloria rajongása végett került hozzám.
20200726_222202

13 Likes

@Alsace Látom, bizony! :crazy_face: És milyen jól tettem, hogy megidéztem…:wink: A pirosítómánia már kialakult nálad (ahogy nálam is :grin:), nincs mit tenni… :relieved: Fogd rám ezt is nyugodtan! :crazy_face: A körömlakkra -is- kíváncsi vagyok, nálam a lilás árnyalat kívánságlistán van. Majd muti meg, milyen a mancsodon! :crazy_face::crazy_face::grin::two_hearts: Amúgy van hasonló cupcake körömmatricám nekem is, plusz még 57896 másik, amit nem használok. :sweat_smile:

2 Likes

Kíváncsi vagyok mit szólsz majd a Hallo Berlin-hez. :blush:

Ma kipróbáltam, egyelőre jó kis palettának tűnik. Érdekes színösszeállítás, az biztos. Hogyne kellett volna, amikor ZÖLD van benne, oh…

4 Likes

Mondjátok azt pls, hogy a Pat Mcgrath sminkcuccok egyike sem érik meg az árukat. :rofl::rofl::rofl: Jo ideje nézegetem őket es jujj. A szemhejpuderek, ruzsok, szajfenyek… :roll_eyes:

2 Likes

Ugyeee, úgy csillog, az űrből is látni :star_struck:

1 Likes