💖 ùj unboxing kèpekkel

Óóó, micsoda szépségek!

Tegnap megérkezett a BPerfect Carnival XL Pro paletta.
Elég gyorsan, egy hét alatt itt volt, és még ki is hozták. A palettás topikba teszek fel képeket, elöljáróban annyit, hogy IMÁDOM!

IMG_20200727_200417

IMG_20200727_200740

17 Likes

Sigmarol nagyon várom a véleményedet @Anheszenamon😁

1 Likes

Tegnapi beszerzés. Egy része nem saját használatra lesz, de szükséges volt a beszerzése :slight_smile:
20200728_195302

17 Likes

Micsoda színek hűű :star_struck:

1 Likes

Szeretetcsomag @Isabelle Jótündértől :heart:
Nagyon köszönöm a parfümöket, honnan tudtad, hogy imádom Dior Poisonját is, belelátsz a lelkembe :smiley: Az Angelt is szerettem volna mindig is kipróbálni, nyitott könyv vagyok neked :smiley:
A kérdéses parfüm Aigner Cara Mia volt még az ajánlós topicban volt szó róla.
A pirosító stickért is hevesen kalapált a szívem (az új pirosítós dilim :sweat_smile:) , olyan aranyos babapink színe van :blush:
Nagyon köszönök mindent, @Amadea -nak igaza van ez a Subculture paletta álomszép élőben egy fotó sem adja vissza milyen különleges színek, ilyenem még nincs egy palettámban se, örülök, hogy végül engedtem a csábításnak és elhatároztam a beszerzését, amit Isabelle felajánlása azonnal ki is elégített :smiley: Így teljesüljön minden kívánságom :smiling_face_with_three_hearts:

20200729_144014 20200729_144719
20200729_144358

20 Likes

Igen, fotòn nem adja vissza a szìneket. Örülök, hogy minden tetszik, hasznàld örömmel ,:kissing_heart:

3 Likes

Már alig várom, hogy kipróbálhassam, noha igazi őszi színek, tuti nem várok addig :star_struck:

2 Likes

Az a Kiko mono naggggyon szép színű! :star_struck:

Isabelle a tündérkeresztanya és a mikulás természetes módon létrejött keresztezése.:slight_smile:

7 Likes

:joy::stuck_out_tongue_winking_eye:elképzeltem.Tehàt kövèr szakàllas,szőrös öreganyò

3 Likes

Csak egy sminkmániás túl sok cuccal :yum::sunglasses:

2 Likes

És hatalmas szívvel :sparkling_heart:

Öreganyó nem lehetsz, mert az összes nyanyóillatod nálam landol :smiling_face_with_three_hearts:Max a szíved “kövér” és bár nem láttam fotót Rólad, de szerintem szakállad sincs :smiley:

2 Likes

Csodaszép ez a KIKO :heart:

1 Likes

Pedig nem is kéket akartam rendelni, hanem olívazöldet :sweat_smile: És ilyen kékem nincs, ami nagy szó :rofl: (Bár nekem minden kicsikém egyedi max csak hasonlítanak egy picit egymásra :crazy_face: )

1 Likes

:rofl::rofl::rofl: imádom a humorod :D.

1 Likes

A Jótündér hozzám is pottyantott egyet :smiley:
A Kiko pirosító, fixáló púder és mattító lapocskák kedves @Isabelle -től és a kis ajcsik: Mac Studio Fix púder (tökéletes színben) és Narciso parfüm a púderes kategóriából.
Köszönöm kedves, drága Isabelle! :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: :heart: :heart: :heart:
kiko
Nézd @Alsace , az enyém is itt van, yaaaay!

Kiegészítés: külön örülök a bélyegeknek :smiling_face_with_three_hearts:

16 Likes

Nars Duo, ma érkezett. A bal oldalinak gyönyörű fénye van eloben…

20200729_185624

20200729_185602

16 Likes

Azt a púdert mégnem használtam, annyira gyönyörű, hogy nincs szívem belenyúlni.

1 Likes

És még egy érkezett ma: régen várt NailLand lakkok: Only Your Highlight (thermo) és Brick House (sima lakk).
masura lakkok

11 Likes