Óóó, micsoda szépségek!
Tegnap megérkezett a BPerfect Carnival XL Pro paletta.
Elég gyorsan, egy hét alatt itt volt, és még ki is hozták. A palettás topikba teszek fel képeket, elöljáróban annyit, hogy IMÁDOM!
Sigmarol nagyon várom a véleményedet @Anheszenamon😁
Tegnapi beszerzés. Egy része nem saját használatra lesz, de szükséges volt a beszerzése
Micsoda színek hűű
Szeretetcsomag @Isabelle Jótündértől
Nagyon köszönöm a parfümöket, honnan tudtad, hogy imádom Dior Poisonját is, belelátsz a lelkembe Az Angelt is szerettem volna mindig is kipróbálni, nyitott könyv vagyok neked
A kérdéses parfüm Aigner Cara Mia volt még az ajánlós topicban volt szó róla.
A pirosító stickért is hevesen kalapált a szívem (az új pirosítós dilim ) , olyan aranyos babapink színe van
Nagyon köszönök mindent, @Amadea -nak igaza van ez a Subculture paletta álomszép élőben egy fotó sem adja vissza milyen különleges színek, ilyenem még nincs egy palettámban se, örülök, hogy végül engedtem a csábításnak és elhatároztam a beszerzését, amit Isabelle felajánlása azonnal ki is elégített Így teljesüljön minden kívánságom
Igen, fotòn nem adja vissza a szìneket. Örülök, hogy minden tetszik, hasznàld örömmel ,
Már alig várom, hogy kipróbálhassam, noha igazi őszi színek, tuti nem várok addig
Az a Kiko mono naggggyon szép színű!
Isabelle a tündérkeresztanya és a mikulás természetes módon létrejött keresztezése.
elképzeltem.Tehàt kövèr szakàllas,szőrös öreganyò
Csak egy sminkmániás túl sok cuccal
És hatalmas szívvel
Öreganyó nem lehetsz, mert az összes nyanyóillatod nálam landol Max a szíved “kövér” és bár nem láttam fotót Rólad, de szerintem szakállad sincs
Csodaszép ez a KIKO
Pedig nem is kéket akartam rendelni, hanem olívazöldet És ilyen kékem nincs, ami nagy szó
(Bár nekem minden kicsikém egyedi max csak hasonlítanak egy picit egymásra
)
imádom a humorod :D.
A Jótündér hozzám is pottyantott egyet
A Kiko pirosító, fixáló púder és mattító lapocskák kedves @Isabelle -től és a kis ajcsik: Mac Studio Fix púder (tökéletes színben) és Narciso parfüm a púderes kategóriából.
Köszönöm kedves, drága Isabelle!
Nézd @Alsace , az enyém is itt van, yaaaay!
Kiegészítés: külön örülök a bélyegeknek
Nars Duo, ma érkezett. A bal oldalinak gyönyörű fénye van eloben…
Azt a púdert mégnem használtam, annyira gyönyörű, hogy nincs szívem belenyúlni.
És még egy érkezett ma: régen várt NailLand lakkok: Only Your Highlight (thermo) és Brick House (sima lakk).